NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
ez kb. az esélytelen kategória ide kell egy dkoreai bostick
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
game over, 5-0-ra nem lehet kikapni, ez így azért blama egy picit 😕Semmi blamát nem èrzek nem rajta múlik....
NB2
több mint 1 éve
Bármi lehet, de ott én 1 éremnek is örülnék, az a másik sportlövészet... részben lutri, részben a világkupas/EB/VB-s eredmények miatt túlérteküljük az esélyeinket.öttusában nincs aranyesély?Talán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.Van még Kós Hubert 200on, Milák 100on, sőt bazmeg Németh Nándi is ma este.. ja igen, meg Rasó is
Csak 1928-ban Amszterdamban volt olyan, hogy nem volt bronzérem, egyébként minden olimpián volt mindegyikből legalább 1.
Kampman
Van két birkózónk, van egy vitorlázó ami lutri, még sportlövőnk is van! Na jó utóbbit már én se gondoltam komolyan... de azért álljunk már le.
Én vagyok a fórum örök pesszimistája, de ez már nem is sok.
Igor
deyell
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Akkor ez egy ezüst nap
több mint 1 éve
ez a koreai csapat egyértelműen jobb nálunk, ez volt ma a plafonIgen. Ezért volt fontos döntőbe jutni. Csak semmi körömrágás.
Szesze
több mint 1 éve
ez a koreai csapat egyértelműen jobb nálunk, ez volt ma a plafon
több mint 1 éve
öttusában nincs aranyesély?Talán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.Van még Kós Hubert 200on, Milák 100on, sőt bazmeg Németh Nándi is ma este.. ja igen, meg Rasó is
Csak 1928-ban Amszterdamban volt olyan, hogy nem volt bronzérem, egyébként minden olimpián volt mindegyikből legalább 1.
Kampman
Van két birkózónk, van egy vitorlázó ami lutri, még sportlövőnk is van! Na jó utóbbit már én se gondoltam komolyan... de azért álljunk már le.
Igor
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Persze, idegből írtam, nyilván logikusan végigzongorázhattam volna.plusz azért a párbajtőr csapat is esélyes lehetTalán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.Van még Kós Hubert 200on, Milák 100on, sőt bazmeg Németh Nándi is ma este.. ja igen, meg Rasó is
Kampman
Igor
Szesze
És a legtöbb olimpián szokott lenni 1 meglepetésarany is.... bár Érdi nálam az lenne.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
+Hubi , esetleg vízilabda(?), párbajtőr csapat(ott mégis csak ranglista 1.-2. magyar)Talán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.én még bízom Rasovszkyékban
Kampman
NB2
több mint 1 éve
Milak Tokióban egy tizeddel ment lassabban az utolsó 50-en.Azért túlzásnak érzem Marchand égbe emelést ebben a számban. A világcsúcsa Miláknak még mindig közel egy mp-vel jobb ennél a győztes időnél, mind2 világbajnoki címénél jelentősen jobb időt úszott, mint most a francia. A tokiós idejénél is csak 4 századdal jobb. Nem lehet csak egy fullos Marchand vert meg egy nem fullos Milákot?Nem. Ha végig fej-fej mellett mennek, elhiszem. De ilyen utolsó ötven továbbra sincs.
Sixo
szaba
több mint 1 éve
Talán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.Birkózóknál azért van még esély, meg ott van még a vitorlázó csaj is aki aranyesélyes a kajak kenun kívül
Kampman

több mint 1 éve
plusz azért a párbajtőr csapat is esélyes lehetTalán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.Van még Kós Hubert 200on, Milák 100on, sőt bazmeg Németh Nándi is ma este.. ja igen, meg Rasó is
Kampman
Igor
több mint 1 éve
én az öttusában és siklósiékban, vagy hubiTalán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.én még bízom Rasovszkyékban
Kampman
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Talán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.Van még Kós Hubert 200on, Milák 100on, sőt bazmeg Németh Nándi is ma este.. ja igen, meg Rasó is
Kampman
Szerkesztette: Igor
több mint 1 éve
Talán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.én még bízom Rasovszkyékban
Kampman
több mint 1 éve
game over, 5-0-ra nem lehet kikapni, ez így azért blama egy picit 😕Ok, miatta vagyunk itt a döntőben 1996 óta először
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Talán a kajak-kenusok összehoznak aranyat, más lehetőség már nem nagyon van.Csak 1928-ban Amszterdamban volt olyan, hogy nem volt bronzérem, egyébként minden olimpián volt mindegyikből legalább 1.
több mint 1 éve
Most ment el.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
game over, 5-0-ra nem lehet kikapni, ez így azért blama egy picit 😕
több mint 1 éve
Ez a csere sajnos eléggé bejött Koreának...
több mint 1 éve
Decsiék éledeznek otthon
több mint 1 éve
a sárgák cseréje megnyeri nekik 😕
több mint 1 éve
A DOG megeszi...