NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
480
35
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Persze a tour olyan mint hollandia, sokan bicikliznek bedrogozvaHát aki egyébként elhitte, hogy 3 hét alatt le lehet nyomni több ezer kilométert a nyári dögmelegben fel és le a Pireneusokon és az Alpokon, anélkül, hogy bármi "extrát" magához vesz az ember, az borzasztóan naiv.De egyèbkènt a kerèkpárnál mèg alá is írom hogy kell.Armstrongról végül kiderült.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
Kampman
dande2
Kampman
több mint 1 éve
szép
több mint 1 éve
mondjuk én azon az elven vagyok, hogy az élsportólók, ahol az állóképesség szükséges - az mind tol valamit. Ki erősebbet, ki szolídabban.Kellene egy jel amit ilyenkor felmutat a versenyző (mint amikor videóbírót kérnek) aztán a srácnak KOMOLYABBAN megvizsgálnák a vizeletét... ez 100% hogy vmi kox eredményeEz épp most derült ki a szemed láttára. Újra mondom, ezt tisztán sose tol senki. 28.9, ne vicceljünk.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
szaba
davemayer
több mint 1 éve
phelps miket csinált. vannak erre született zsenik, lehet marschand is az, adjuk meg nekiÉs mindjárt megcsinálja ugyanezt mellen is. Egy ilyen úszás után.Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
Boston
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Még így is magasan a legjobb úszónkHa kivesszük a képből az előzményeket, és azt mondja bárki, hogy 1.51,7-t fog Milák úszni a döntőben, mennyien írjuk alá? Mindenki.
Chargers LT
több mint 1 éve
Kellene egy jel amit ilyenkor felmutat a versenyző (mint amikor videóbírót kérnek) aztán a srácnak KOMOLYABBAN megvizsgálnák a vizeletét... ez 100% hogy vmi kox eredményeEz épp most derült ki a szemed láttára. Újra mondom, ezt tisztán sose tol senki. 28.9, ne vicceljünk.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
szaba
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Szerintem ő sem gondolta hogy Marchand ilyet hajrázik azèrt mert menni
több mint 1 éve
Hát aki egyébként elhitte, hogy 3 hét alatt le lehet nyomni több ezer kilométert a nyári dögmelegben fel és le a Pireneusokon és az Alpokon, anélkül, hogy bármi "extrát" magához vesz az ember, az borzasztóan naiv.De egyèbkènt a kerèkpárnál mèg alá is írom hogy kell.Armstrongról végül kiderült.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
Kampman
dande2
több mint 1 éve
Ezzel teljesen egyetértek, csak az első benyomásom írtam le. Én is borzasztóan örülök ha megvan... csak valszeg így jön majd az úszószövetséges okoskodás, hogy ha edzett volna jobban bírja az utolsó 50et 😕 ami az egyetlen dolog, amit szerettem volna elkerülni...Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕1.51 es időt úszott így is, ez azért így is brutál volt tőle. Szerintem ezt sem gondolta volna senki olimpia előtt...
Igor
kapitnono
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Még így is magasan a legjobb úszónk
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Szatmári vazze 😕
több mint 1 éve
hosszútávon viszont ez a legjobb ami történhetett. simán kinéztem kristófból, hogy egy duplával ellovagol a naplementében. szerintem viszont ezzel marschand felbaszta az agyát és akar majd revansot venni. aztán majd kiderül....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
És mindjárt megcsinálja ugyanezt mellen is. Egy ilyen úszás után.Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
Do your job
több mint 1 éve
Nagyon lassú volt az utolsó 50-e Miláknak, bár az utolsó pár húzásban már feladta. Mindenki lassult, de ő nagyon durvát.Nem, ez egy átlagos 200 pille befejező 50.
Sixo
több mint 1 éve
szerintem lehet itt szidni mást is, nem csak az úszószövetséget.Kurva elet ennel jobban semmit nem akartam hogy jojjonIgen, ez egy tökéletes statement győzelem lett volna a korhadt úszószövetséggel szemben.
JéBé
Kampman
több mint 1 éve
Bob Bowman > Magyar edzőkJó mondjuk ezzel is tisztában van mindenki évek óta...
ThundersNFL a Paraszt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
kenderesis utolsó 20 kellett volna.Így szervezték ha mi rendezzük betesszük a 200 mellett a 200 pille elé
Faszomat, ha a mell hamarabb van tuti behúzza
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
De egyèbkènt a kerèkpárnál mèg alá is írom hogy kell.Armstrongról végül kiderült.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
Kampman
több mint 1 éve
Kurva elet ennel jobban semmit nem akartam hogy jojjonIgen, ez egy tökéletes statement győzelem lett volna a korhadt úszószövetséggel szemben.
JéBé
több mint 1 éve
Nagyon lassú volt az utolsó 50-e Miláknak, bár az utolsó pár húzásban már feladta. Mindenki lassult, de ő nagyon durvát.
több mint 1 éve
Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕1.51 es időt úszott így is, ez azért így is brutál volt tőle. Szerintem ezt sem gondolta volna senki olimpia előtt...
Igor

több mint 1 éve
kenderesis utolsó 20 kellett volna. Faszomat, ha a mell hamarabb van tuti behúzza
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
HogyneEz nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez épp most derült ki a szemed láttára. Újra mondom, ezt tisztán sose tol senki. 28.9, ne vicceljünk.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
több mint 1 éve
Pontosan, 1.2 mpet javítani egyik pillanatról a másikra, aha persze...Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
BEARS BABY!
Sir Alex immortal