Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Összeszarom magam, ha a mindig sokadik Rooth fogja megnyerni a tízpróbát. Most minden felé mutat.
több mint 1 éve
félek, h ez most nem lesz az igazi..
több mint 1 éve
Az olimpia honlapjának stabilitása a római EB-ét idézi meg.
több mint 1 éve
Na nézzük a zúszást

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ha máma nyer, fog nyilatkozni?remélem nem 😊
mustaine
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Csóri WalshKirby a parancsnok
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ebben az esetben, akkor csak sose bírta a végét a 200-nak, a lényegen nem változtat, hogy ugyanazt hozta, amit szokott.Akkor igaz ha Marchand, Kharun, Chmielewski, Espernberger négyesből hármat nem számolunk, akkor való a második legjobb az övé volt.De hát látod, hogy nem ez történt. Majdnem a legjobbját hozta úgy, hogy a végét még el is engedte, mert elment mellette Marchand.Én azt láttam, hogy a hajrában - lassú medence ide, vagy oda - nem tudott erősíteni, de az első 100-on kirobbanó formában úszott.Azt hittem így szombatra mindenkinek megvan, hogy ez egy lassú medence, ezért maradt el ennyivel az egyéni csúcsától.??? Miért ne bírta volna kevésbé amikor 1 mp-vel rosszabb ment az egyénijénél. És azt kb mind az utolsó 50en.De nem bírta kevésbé a hosszabb távot, inkább csak annyi történt, hogy 100-on kiesett előle egy verhetetlennek tűnő úszó, így az ezüstből arany lehet.Nem vagyok szagértő, talán bold is, de lehet, hogy gyorsult azzal, hogy kevésbé bírta a hosszabb távot?Apropó: az elvesztett 200 után azt tippeltem magamban, hogy a 100-at meg fogja nyerni. (Tudom, hogy Miláknál a 200 a No. 1., de az, ahogyan és amilyen taktikával most úszik, nálam abszolút esélyessé teszi 100-on. Tehát nem csak arra gondolok, hogy milyen idővel jutott be a döntőbe, bár az se mellékes.)így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
3-1-es japán vezetésnél az 5. meccs kb. 10 percig tartott, minden ésszerűség szerint a semmit se csináló franciát már rég le kellett volna léptetni, ehelyett addig vezették míg meg nem nyerte
A 7. meccs előtt hogy hogy nem a legdominánsabb francia súlycsoportját sorsolták ki.
Kampman
shagi0206
Szeretnék nem tévedni.
nagylaza, főpohárnok
gyurczi
Jughead
Sixo
De egyébként is éppen az első 100-at bírta rosszabbul a világcsúcsához képest, így alakult ugyanis az úszása 50 méterenként:
50m: +0.13
50-100m: +0.84
100-150m: +0.04
150-200m: +0.40
Jughead
nagylaza, főpohárnok
A mezőnyben övé volt a második legjobb utolsó 50 amúgy így is, ha minden igaz.
Jughead
Sixo
több mint 1 éve
Csóri WalshJah, neki is Wa-val kezdődik a neve és 5 betűs.
warr_b
több mint 1 éve
Victor is jól dob

több mint 1 éve
Így van, egyértelmű szabályok, konkrétan meghúzott határ kell, ami orvosilag alá van támasztva.Most ezt találtam, h bizonyított DSD-je van.Source róla?Jó, csak a boxvilágszöv kérte 2 éve,h akkor legyen egy független NOB-os vizsgálat, h tudjanak dönteni, az azóta sem volt.a NOB nem véletlen szarja le ugyeNem, volt egy biológiai-genetikai-antropológiai vizsgálata is, ahol ink a férfihez közelítették a hormonszintek, izomspecifikáció, izomtömeg, etc alapján. Az IBA-WADA páros szervezte, csak a NOB ezt leszarja.De abban egyetértek, hogy nem lenne szabad ebben a mezőnyben versenyeznie.South Parknak volt a Family Guy - Mohamedes része
Kampman
hol húzod meg a határt? mi alapján?
mindig lesz egy határeset aki miatt megy a hiszti
ráadásul még mindig csak 1 IBA teszt van ami alapján megy az "ítélet"
amit nem is publikáltak
Negritis, a vajda
Egy pekingi, katari olimpián nem indulhatna, egy párizsin nyilván, mert a NOB egyeztetett a szervezőkkel is.
Willie Parker
Negritis, a vajda
Amúgy nincsenek elsődleges nemi jegyei, mert vagina+here kombóval született
Willie Parker
Rounn
www.independent.co.uk/news/uk/home-news/imane-khelif-xy-chromosome-dsd-paris-olympics-b2590594.html
Oké, lehet, h az IBA egy korrupt geci, oroszvezérelt sóhivatal, de már Tokió előtt több olimpiai és boxszövetség kérte a NOB-ot egy alapos vizsgálatra az ezzel küzdő - leginkább afrikai és ázsiai sportolók [a kettőn túl volt indiai atléta, thai thai -boxos, indonéz birkozó talán, meg egy burundi futó] - tüzetesebb vizsgálatára. Azóta sem történt meg, hanem a NOB elfogad egy-egy vértesztet, ami éppen jó hormonszintet mutatott.
Semenyanál meg végigment a BÍRÓSÁGONKON ugyanez a procedúra ELTÉRŐ EREDMÉNNYEL, amit ELFOGADOTT a NOB is
www.theguardian.com/sport/2019/jul/30/caster-semenya-blocked-defending-800-metres-title-athletics-world-championships
Willie Parker
2024-ben ne az legyen már az indok, hogy az útlevelében az van, hogy nő...
Amúgy a meccsen nem azért nyert, mert nagyobbat ütött, hanem mert jobban bokszolt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Csóri Walsh

több mint 1 éve
Akkor igaz ha Marchand, Kharun, Chmielewski, Espernberger négyesből hármat nem számolunk, akkor való a második legjobb az övé volt.De hát látod, hogy nem ez történt. Majdnem a legjobbját hozta úgy, hogy a végét még el is engedte, mert elment mellette Marchand.Én azt láttam, hogy a hajrában - lassú medence ide, vagy oda - nem tudott erősíteni, de az első 100-on kirobbanó formában úszott.Azt hittem így szombatra mindenkinek megvan, hogy ez egy lassú medence, ezért maradt el ennyivel az egyéni csúcsától.??? Miért ne bírta volna kevésbé amikor 1 mp-vel rosszabb ment az egyénijénél. És azt kb mind az utolsó 50en.De nem bírta kevésbé a hosszabb távot, inkább csak annyi történt, hogy 100-on kiesett előle egy verhetetlennek tűnő úszó, így az ezüstből arany lehet.Nem vagyok szagértő, talán bold is, de lehet, hogy gyorsult azzal, hogy kevésbé bírta a hosszabb távot?Apropó: az elvesztett 200 után azt tippeltem magamban, hogy a 100-at meg fogja nyerni. (Tudom, hogy Miláknál a 200 a No. 1., de az, ahogyan és amilyen taktikával most úszik, nálam abszolút esélyessé teszi 100-on. Tehát nem csak arra gondolok, hogy milyen idővel jutott be a döntőbe, bár az se mellékes.)így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
3-1-es japán vezetésnél az 5. meccs kb. 10 percig tartott, minden ésszerűség szerint a semmit se csináló franciát már rég le kellett volna léptetni, ehelyett addig vezették míg meg nem nyerte
A 7. meccs előtt hogy hogy nem a legdominánsabb francia súlycsoportját sorsolták ki.
Kampman
shagi0206
Szeretnék nem tévedni.
nagylaza, főpohárnok
gyurczi
Jughead
Sixo
De egyébként is éppen az első 100-at bírta rosszabbul a világcsúcsához képest, így alakult ugyanis az úszása 50 méterenként:
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
több mint 1 éve
Persze...Swoboda 1 századdal maradt le 😕Döntő "egyszínű" lesz?
warr_b
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
77 felett 10 próbában gerely....az már emberes
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Most ezt találtam, h bizonyított DSD-je van.Source róla?Jó, csak a boxvilágszöv kérte 2 éve,h akkor legyen egy független NOB-os vizsgálat, h tudjanak dönteni, az azóta sem volt.a NOB nem véletlen szarja le ugyeNem, volt egy biológiai-genetikai-antropológiai vizsgálata is, ahol ink a férfihez közelítették a hormonszintek, izomspecifikáció, izomtömeg, etc alapján. Az IBA-WADA páros szervezte, csak a NOB ezt leszarja.De abban egyetértek, hogy nem lenne szabad ebben a mezőnyben versenyeznie.South Parknak volt a Family Guy - Mohamedes része
Kampman
hol húzod meg a határt? mi alapján?
mindig lesz egy határeset aki miatt megy a hiszti
ráadásul még mindig csak 1 IBA teszt van ami alapján megy az "ítélet"
amit nem is publikáltak
Negritis, a vajda
Egy pekingi, katari olimpián nem indulhatna, egy párizsin nyilván, mert a NOB egyeztetett a szervezőkkel is.
Willie Parker
Negritis, a vajda
Amúgy nincsenek elsődleges nemi jegyei, mert vagina+here kombóval született
Willie Parker
Rounn
www.independent.co.uk/news/uk/home-news/imane-khelif-xy-chromosome-dsd-paris-olympics-b2590594.html
Oké, lehet, h az IBA egy korrupt geci, oroszvezérelt sóhivatal, de már Tokió előtt több olimpiai és boxszövetség kérte a NOB-ot egy alapos vizsgálatra az ezzel küzdő - leginkább afrikai és ázsiai sportolók [a kettőn túl volt indiai atléta, thai thai -boxos, indonéz birkozó talán, meg egy burundi futó] - tüzetesebb vizsgálatára. Azóta sem történt meg, hanem a NOB elfogad egy-egy vértesztet, ami éppen jó hormonszintet mutatott.
Semenyanál meg végigment a BÍRÓSÁGONKON ugyanez a procedúra ELTÉRŐ EREDMÉNNYEL, amit ELFOGADOTT a NOB is
www.theguardian.com/sport/2019/jul/30/caster-semenya-blocked-defending-800-metres-title-athletics-world-championships
több mint 1 éve
Swoboda 1 századdal maradt le 😕Döntő "egyszínű" lesz?
warr_b
Draft

több mint 1 éve
Walsh lesérült férfi súlylökésben 😕 2 olimpia érme van, a harmadik amúgy sem lett volna meg.Ezért Kirbyt tuti kibelezik
Sixo
Draft

több mint 1 éve
Walsh lesérült férfi súlylökésben 😕 2 olimpia érme van, a harmadik amúgy sem lett volna meg.
több mint 1 éve
Swoboda 1 századdal maradt le 😕

több mint 1 éve
Nem tudom, a többiek milyen taktikával úsztak - és milyen taktikával fognak úszni 100-on -, de ebben a medencében Milák 200-on uralta a táv első felét. Mindegy, rövidesen meglátjuk, melléfogtam-e.De hát látod, hogy nem ez történt. Majdnem a legjobbját hozta úgy, hogy a végét még el is engedte, mert elment mellette Marchand.Én azt láttam, hogy a hajrában - lassú medence ide, vagy oda - nem tudott erősíteni, de az első 100-on kirobbanó formában úszott.Azt hittem így szombatra mindenkinek megvan, hogy ez egy lassú medence, ezért maradt el ennyivel az egyéni csúcsától.??? Miért ne bírta volna kevésbé amikor 1 mp-vel rosszabb ment az egyénijénél. És azt kb mind az utolsó 50en.De nem bírta kevésbé a hosszabb távot, inkább csak annyi történt, hogy 100-on kiesett előle egy verhetetlennek tűnő úszó, így az ezüstből arany lehet.Nem vagyok szagértő, talán bold is, de lehet, hogy gyorsult azzal, hogy kevésbé bírta a hosszabb távot?Apropó: az elvesztett 200 után azt tippeltem magamban, hogy a 100-at meg fogja nyerni. (Tudom, hogy Miláknál a 200 a No. 1., de az, ahogyan és amilyen taktikával most úszik, nálam abszolút esélyessé teszi 100-on. Tehát nem csak arra gondolok, hogy milyen idővel jutott be a döntőbe, bár az se mellékes.)így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
Kampman
shagi0206
Szeretnék nem tévedni.
nagylaza, főpohárnok
gyurczi
Jughead
Sixo
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
több mint 1 éve
Clayton ezt odatette
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ez a csaj majdnem olyan gyors mint bobál
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
3 éve ezüstöt nyert ezen a távon az Olimpián, de akkor Dressel verhetetlen volt a sprint versenyeken, idén nincs Dressel ahogy rá 1 évre a VB-n semAkkor fordítsátok le a szakma nyelvéről a halandóékra, lehet bizakodnom? Van benne annyi, hogy a sprinterek között meglegyen?Én azt láttam, hogy a hajrában - lassú medence ide, vagy oda - nem tudott erősíteni, de az első 100-on kirobbanó formában úszott.Azért láttad azt, mert mellette ment Marchand egy irreális záró ötvenet. De az óra nem hazudik.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Gergőbácsi
volt, amit simán nyert Milák.