NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
442
33
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Bob Bowman > Magyar edzők
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kurva elet ennel jobban semmit nem akartam hogy jojjon
több mint 1 éve
Armstrongról végül kiderült.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Forduló a végén kemény volt, 0.72-nél kevesebb különbséggel kezdtek el úszni, annyi volt a falnál.
több mint 1 éve
Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
több mint 1 éve
mi utolso 50-er rakott le a francia28.97 - hát igen, az eléggé nonszensz idő 200 pillangón.
Kenny
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
a falak rohadt rosszak voltak, ott sokat vesztett folyton 😕Minden forduló után többel vezetett, mint előtte.
NB2
Az utolsó 25-30 méteren nyerte meg a francia.
több mint 1 éve
Akkor most már a kardozók nyerjenek
több mint 1 éve
100on nyerni fog
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
több mint 1 éve
a falak rohadt rosszak voltak, ott sokat vesztett folyton 😕az utolsó fordulónál sokáig kidelfinezett, azzal sokat hozott Kristófon.
NB2
több mint 1 éve
Annyira tudtam hogy ezt nem lehet így vègig bírni
több mint 1 éve
Hát ilyen időre nem számítottam a franciától, 1,2mp et javít a saját legjobbjánmenjen a pisaember 😀
kapitnono
több mint 1 éve
Ez így is gyönyörű volt
több mint 1 éve
a falak rohadt rosszak voltak, ott sokat vesztett folyton 😕
több mint 1 éve
Hát ilyen időre nem számítottam a franciától, 1,2mp et javít a saját legjobbján

több mint 1 éve
kurva szánalmas a magyar csapat olimpiai tevékenysége
több mint 1 éve
Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Elfogyott a nafta a végére, de azért szép volt.
több mint 1 éve
Óriásit úszott, le a kalappal
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ez tipikus hogy rohadjon meg a francica 😡😡😡😡😡😡