NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
478
35
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Sztem nem koxolt. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Hugyoztatni, vért venni azonnal! Mondaná a gyanakvó énemAztán véletlenül megint nem találják meg, mint tegnap.
Gergőbácsi

több mint 1 éve
Közben a Fehérvár továbbment (csakhogy minőségi dolgokról is beszéljünk 😊 )
több mint 1 éve
Hugyoztatni, vért venni azonnal! Mondaná a gyanakvó énem
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Te ezt mondod laikusként, én meg amit leírtam 15 év versenyzéssel a hátam mögött. Látszik a mozgásom, miben mennyi van még.Vagy csak tudta, hogy nem tegnap osztották az érmet és annyit úszott ki magából amennyi kell.Egy olimpiai döntőben. Nem egy kezdő úszó javított ennyit a múlt heti ezerötszázas rekordján...Lehet sokat javítani. De ha láttad a tegnapit, azt úgy 95%ra kiúszta Marchand. 1.52,8 volt a max. Erre itt dönget egy ilyet. Ne legyünk már naivak. Volt itt valami vércsere program.
De hát párizsi olimpiára kell egy csigazabáló bálvány mindenképp.
Bálesz
szaba
Tarsi
több mint 1 éve
nem tudunk feljönni
több mint 1 éve
és több mint 1 mp-cel megússza az egyéni legjobbját egy lassú medencében. Tök reális 😊Vagy csak tudta, hogy nem tegnap osztották az érmet és annyit úszott ki magából amennyi kell.Egy olimpiai döntőben. Nem egy kezdő úszó javított ennyit a múlt heti ezerötszázas rekordján...Lehet sokat javítani. De ha láttad a tegnapit, azt úgy 95%ra kiúszta Marchand. 1.52,8 volt a max. Erre itt dönget egy ilyet. Ne legyünk már naivak. Volt itt valami vércsere program.
Bálesz
szaba
Tarsi
több mint 1 éve
Nagyon szoros a vívás is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ez egyértelmű, kiegészítő nélkül senki sem érvényesülhetne már, de pont az a lényeg amit a végén mondassz. Nagyon nem lepne meg hogy ha 10 év múlva megnéznék ezt a vizeletet érdekes dolgokat találnának.mondjuk én azon az elven vagyok, hogy az élsportólók, ahol az állóképesség szükséges - az mind tol valamit. Ki erősebbet, ki szolídabban.Kellene egy jel amit ilyenkor felmutat a versenyző (mint amikor videóbírót kérnek) aztán a srácnak KOMOLYABBAN megvizsgálnák a vizeletét... ez 100% hogy vmi kox eredményeEz épp most derült ki a szemed láttára. Újra mondom, ezt tisztán sose tol senki. 28.9, ne vicceljünk.Ez nem fog kiderülni soseNagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
dande2
szaba
davemayer
shagi0206
Vki említette Phelpset, azt se higgye már el senki hogy ő tisztán úszta, fizikai képtelenség. Volt hogy egymás után úszott 2 döntőt kb egy órán belül és az első után úgy kellett kiszedni a vízből - majd megnyerte a másodikat is...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Lehet, de nem így. Pont ezt írom én is. Ez nem volt tiszta, az egyértelmű.Egy olimpiai döntőben. Nem egy kezdő úszó javított ennyit a múlt heti ezerötszázas rekordján...Lehet sokat javítani. De ha láttad a tegnapit, azt úgy 95%ra kiúszta Marchand. 1.52,8 volt a max. Erre itt dönget egy ilyet. Ne legyünk már naivak. Volt itt valami vércsere program.
Bálesz
szaba

több mint 1 éve
Vagy csak tudta, hogy nem tegnap osztották az érmet és annyit úszott ki magából amennyi kell.Egy olimpiai döntőben. Nem egy kezdő úszó javított ennyit a múlt heti ezerötszázas rekordján...Lehet sokat javítani. De ha láttad a tegnapit, azt úgy 95%ra kiúszta Marchand. 1.52,8 volt a max. Erre itt dönget egy ilyet. Ne legyünk már naivak. Volt itt valami vércsere program.
Bálesz
szaba
több mint 1 éve
Egy olimpiai döntőben. Nem egy kezdő úszó javított ennyit a múlt heti ezerötszázas rekordján...Lehet sokat javítani. De ha láttad a tegnapit, azt úgy 95%ra kiúszta Marchand. 1.52,8 volt a max. Erre itt dönget egy ilyet. Ne legyünk már naivak. Volt itt valami vércsere program.
Bálesz
több mint 1 éve
Ok nem neztem csak egy okos baratom irta 😀 Fura is volt.Szarabbatt uszott mint a kozepdontoben nem?dehogyis
JéBé
Szesze
több mint 1 éve
minden asszó végét elkúrjuk 😕Az utolsóval ne tegyük 😉
NB2
több mint 1 éve
minden asszó végét elkúrjuk 😕
több mint 1 éve
Marchand mekkora javítást hozott volna egyéniben egy gyorsabb medencében 2-5-3 mp? Nevetséges.
több mint 1 éve
Szarabbatt uszott mint a kozepdontoben nem?dehogy - 1:52 fölöttit úszott
JéBé
több mint 1 éve
Egy olimpiai döntőben. Nem egy kezdő úszó javított ennyit a múlt heti ezerötszázas rekordján...Pontosan, 1.2 mpet javítani egyik pillanatról a másikra, aha persze...Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕Ez minden idők legnagyobb koxolásai között van. Olyan Armstrong meg Ye Shiwen szint. Ilyet nem lehet.
Igor
szaba
davemayer

több mint 1 éve
Szarabbatt uszott mint a kozepdontoben nem?
több mint 1 éve
Kèrdès ezek után nyilatkozat lesz e
több mint 1 éve
Szerintem ő sem gondolta hogy Marchand ilyet hajrázik azèrt mert menniMert ilyen hajrá nincs, azért. Mindenki azt hitte Milák "lassul" de a francia tolt olyat amit tisztán lehetetlen megcsinálni, nem véletlenül nem volt ennek az időnek a közelében sem az egyéni rekordja.
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mèg kettőt ès akkor már hoztunk egyet
több mint 1 éve
Sós Csaba nem fog okoskodni, szerintem így is kalapot emel.Ezzel teljesen egyetértek, csak az első benyomásom írtam le. Én is borzasztóan örülök ha megvan... csak valszeg így jön majd az úszószövetséges okoskodás, hogy ha edzett volna jobban bírja az utolsó 50et 😕 ami az egyetlen dolog, amit szerettem volna elkerülni...Nagyon taktikusan úszott Marchand, és picit elfáradt a végén Kristóf 😕1.51 es időt úszott így is, ez azért így is brutál volt tőle. Szerintem ezt sem gondolta volna senki olimpia előtt...
Igor
kapitnono
Igor