Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha valaki megérdemelte volna az érmet az ő. Na mindegy, a 4. hely a legfájóbb helyezés.Főleg ilyen hangyafasznyival.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
De fel is dugja vazelin nélkülEgyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.Sixo megy és megvesszőz, nincs kegyelem.
Bálesz
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
szegény gyerek, ez azért most nagyon szar lehet 😕
több mint 1 éve
Egyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.Sixo megy és megvesszőz, nincs kegyelem.
Bálesz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Egyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.És még én vagyok negatív
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Egyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.

több mint 1 éve
ebben most benne maradt egy érem sajna
több mint 1 éve
kitakarították ezt is, mint a szajnát. Vagy csak itt is megkérték az úszókat, hogy ne szarjanak bele.Az, most már egyértelmű.Jó mondjuk Pan ideje durvább, mint Marchandé.Lassú medence.
Sixo
warr_b
Assurbanapli
több mint 1 éve
Nándi nagyon megérdemelte volna pedig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az, most már egyértelmű.Jó mondjuk Pan ideje durvább, mint Marchandé.Lassú medence.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Én csak Nándira gondolokSzép eredmény.Meg is van a hivatalos kormányzati magyarázat
De ez az olimpia nekünk nettó balszerencse.
zinedine5
r.baggio
több mint 1 éve
Jason lezak 46.06-t úszott Pekingben(?), szóval ez túlzás megint.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Milák nyilatkozott?
több mint 1 éve
Jó mondjuk Pan ideje durvább, mint Marchandé.Lassú medence.
Sixo

több mint 1 éve
Szép eredmény.Meg is van a hivatalos kormányzati magyarázat
De ez az olimpia nekünk nettó balszerencse.
zinedine5

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Elrontotta a benyúlást :/
több mint 1 éve
min múlt a bronz1 század, kettő az ezüst 😫
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
ráúszott a kötélre 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Szép eredmény.De ez az olimpia nekünk nettó balszerencse.
több mint 1 éve
ÁáááaáaIlyen nincs
több mint 1 éve
Rend3l3k egy gong baot azonnal
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.