Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
fuck bazdmeg
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
szegeny nandi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
min múlt a bronz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na ez most nagyon fáj.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Bazmeg nem lett meg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Itt a világcsúcs
több mint 1 éve
Baszkiiiii, hát a benyúlásnál nem jött össze. Pedig úgy nézett ki, hogy 2. is lehet
több mint 1 éve
A retkes kurva román bassza meg...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
FASZOMAT MÁR A KURVA ÉLETBE
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ilyen nincs bazmeg
több mint 1 éve
bazdmeg!!
több mint 1 éve
Jah, ha már egy kémcső is szétolvad attól ha belehugyozik, képzeljük el, mi lesz ha beleszarik valamibe.Kémcső bazze szétolvadna ha belehúgyozna....sőt lehúgyozz a földre Párizsban és Pekingben tör ki a pisájaEzért volt bakker vállalhatatlan a Szajna minősége
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
több mint 1 éve
Hogy én legyek a sugárZoltán? Nem köszi.Csak menjek le Paksra, majd én beléd kötök.190 cm vagyok és 90 kiló, szóval nem szoktak nagyon belém kötni.A hölgyek vernek téged, mi?Én békés ember vagyok. És nekem nem volt rendőrségi ügyem egy hölgy megverése miatt...Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
iktriad
warr_b
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Kémcső bazze szétolvadna ha belehúgyozna....sőt lehúgyozz a földre Párizsban és Pekingben tör ki a pisájaEzért volt bakker vállalhatatlan a Szajna minősége
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Chalmersből kinézem h pókerezett, őt és Pant nehéz lesz megfogni... de mögöttük hátha bármi lehet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A ppicket átaludtam. Reggel nem kellett a kóla, hogy felébredjek.sosem feledjük a 3. körben Russell Wilson előtt draftolt puntert.Az volt a kedvenc jagsem.Lehet azt a "csodás" időszakot elfelejteni? 😀2 hónapja még tagadta, hogy tudná ki az a Gene Smith.Iktriad kinyitja simán egy hajcsattal. Rafkós GM Gene növendék.Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
iktriad
Sixo
deyell
Viszont Anger punter még ma is a liga egyik legjobbja a posztján, szemben a most éppen pittsburghi szakáccsal. 😀
több mint 1 éve
Kémcső bazze szétolvadna ha belehúgyozna....sőt lehúgyozz a földre Párizsban és Pekingben tör ki a pisája
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezt se hiszi el senkiMost jön a gyors?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ezt hívják 10 év alatti lebukásnak koksz miatt. Milák arany 200-on aztán.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na jön Nándi

több mint 1 éve
Elég égő, nem indult 200 gyorson és háton, pedig azokat is nyerhette volna.Azt már a franciák se hinnék el, hogy nem szuri
Igor
több mint 1 éve
Elég égő, nem indult 200 gyorson és háton, pedig azokat is nyerhette volna.