Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Az epe az melyik?

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Na jó, mostanra kb hivatalos, Péninek is gyenge a második tízese, a két 103.6 Madarásztól meg szintén kevés.
TOP 20-ért lehet még meccselni max... ennél picit többet vártam én is.
Igor
a sportlövők évezredek óta olyanok, hogy a két olimpia között szanaszét nyerik magukat, de az olimpián mindig tolnak egy hatalmas betlit
NB2
Mondjuk világkupát nyerni valóban nem kunszt... vb-ből szerintem annyira sokat nem szoktam nyerni, meg az is van minden évente/talán több szám is van mint olimpián(?)

Ha végeznek 9. vagy 12. helyen szerintem oké - de az hogy a 28-ból mondjuk 23-ak lesznek és a mongolokkal meccselünk, az picit csalódás. Mégha nem is ez a fő szám.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Na jó, mostanra kb hivatalos, Péninek is gyenge a második tízese, a két 103.6 Madarásztól meg szintén kevés.
Igor
a sportlövők évezredek óta olyanok, hogy a két olimpia között szanaszét nyerik magukat, de az olimpián mindig tolnak egy hatalmas betlit
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lesz ma érmünk?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
mtv miért nem a lövőket adja???
NB2
Szívesebben nézzük az indonéz Memo Memot amint evez.
Sixo
Nézz tollast euro-n/m4 weben
Igor
Vannak olyan sportágak, amit nem szeretek nézni. Sosem űztem és ránézésre az az érzésem, hogy ezeket simán elverném. Nah ilyen a tollas. Az evezés ezért jó, azt toltam, és látom, hogy 100mig se bírnám ezekkel.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ahogy nézem a vegyes puska csapat elúszott.
Sixo
Még picit korai, még csak 1 tized a hátrány a 4. helyhez képest.
Szerintem itt amúgy sem voltunk nagy favoritok, akárki akármit mond, pláne hogy egyből megy 1-2 döntőzni, 3-4 meg a bronzért.

Az hogy a franciák itt is jók, ez azért nonszensz.
Igor
Célzóvíz vazze....
Kettő kupica valami jó erős hp-ből tuti arany

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
NB2
Sixo
Igor
Látványos, egészen szórakoztató.

több mint 1 éve
Köszi mindenkinek.
több mint 1 éve
NB2
Sixo

több mint 1 éve
NB2
Selejtezőkről nincs normális kamera, nem lehet delegálni mind a 28 párra - sok értelme nincs adni. A kínai kettes párnak a 10.6-jait akarod nézni? 😊 Korábbi olimpiákon se volt megoldva.
Igor
Annak idején az öttusa vívás is ilyen volt, egy totálképpel.

több mint 1 éve
NB2

több mint 1 éve
NB2
Selejtezőkről nincs normális kamera, nem lehet delegálni mind a 28 párra - sok értelme nincs adni. A kínai kettes párnak a 10.6-jait akarod nézni? 😊 Korábbi olimpiákon se volt megoldva.

több mint 1 éve
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Sixo
Halál, adók és sportlövő betli az olimpián

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Sixo
Még picit korai, még csak 1 tized a hátrány a 4. helyhez képest.
Szerintem itt amúgy sem voltunk nagy favoritok, akárki akármit mond, pláne hogy egyből megy 1-2 döntőzni, 3-4 meg a bronzért.

Az hogy a franciák itt is jók, ez azért nonszensz.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként ha jól van megcsinálva itt lehet szvsz a legjobban követni, Londoban 2012 nagyon szeretettem a rádiós közvetítéseket, Szilágyit és Berkit is pl ott hallgattam:

myonlineradio.hu/sportradio
dande2
Soha nem tudtam megérteni a rádiós közvetítés varázsát, persze ha valakinek nincs más lehetőség, akkor értem, hogy a semminél több.
De pont a látvány hiányzik.
Kampman
Pont abban van ahogy elképzeled az egészet az alapján amit a szpíker mond, és izgalmasabban hangzik még egy tökunalmas focimeccs is, ha jó a közvetítők. Szilágyi szinte egész napját fantasztikus volt úgy végig követni Gulyás tolmácsolásában (döntőt már talán láttam)
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Egyébként ha jól van megcsinálva itt lehet szvsz a legjobban követni, Londoban 2012 nagyon szeretettem a rádiós közvetítéseket, Szilágyit és Berkit is pl ott hallgattam:

dande2
Soha nem tudtam megérteni a rádiós közvetítés varázsát, persze ha valakinek nincs más lehetőség, akkor értem, hogy a semminél több.
De pont a látvány hiányzik.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
A kínai kínaiak eddig elég magabiztosan vezetnek az amerikai kínaiak ellen tollaslabdában.
Kampman
Angolul beszélnek, ez most meglepett 😀
Nomac
Engem is, pláne, hogy az edőzjük is ázsiai kinézetű.

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 115 — balazs.t85@gmail.com
A kínai kínaiak eddig elég magabiztosan vezetnek az amerikai kínaiak ellen tollaslabdában.
Kampman
Angolul beszélnek, ez most meglepett 😀
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
 telex.hu/sport/2024/07/27/olimpia-parizs-2024-julius-27-elso-nap-program-szilagyi-aron-vivas-szatmari-andras-uszas

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Péniékről vmi hír?
9kor kezdenek, de két napja még lázas volt...
Csodanso-n egy betű se

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.