Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk világkupát nyerni valóban nem kunszt... vb-ből szerintem annyira sokat nem szoktam nyerni, meg az is van minden évente/talán több szám is van mint olimpián(?)Na jó, mostanra kb hivatalos, Péninek is gyenge a második tízese, a két 103.6 Madarásztól meg szintén kevés.a sportlövők évezredek óta olyanok, hogy a két olimpia között szanaszét nyerik magukat, de az olimpián mindig tolnak egy hatalmas betlit
TOP 20-ért lehet még meccselni max... ennél picit többet vártam én is.
Igor
NB2
Ha végeznek 9. vagy 12. helyen szerintem oké - de az hogy a 28-ból mondjuk 23-ak lesznek és a mongolokkal meccselünk, az picit csalódás. Mégha nem is ez a fő szám.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Na jó, mostanra kb hivatalos, Péninek is gyenge a második tízese, a két 103.6 Madarásztól meg szintén kevés.a sportlövők évezredek óta olyanok, hogy a két olimpia között szanaszét nyerik magukat, de az olimpián mindig tolnak egy hatalmas betlit
TOP 20-ért lehet még meccselni max... ennél picit többet vártam én is.
Igor
több mint 1 éve
Lesz ma érmünk?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na jó, mostanra kb hivatalos, Péninek is gyenge a második tízese, a két 103.6 Madarásztól meg szintén kevés.TOP 20-ért lehet még meccselni max... ennél picit többet vártam én is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Vannak olyan sportágak, amit nem szeretek nézni. Sosem űztem és ránézésre az az érzésem, hogy ezeket simán elverném. Nah ilyen a tollas. Az evezés ezért jó, azt toltam, és látom, hogy 100mig se bírnám ezekkel.Nézz tollast euro-n/m4 webenmtv miért nem a lövőket adja???Szívesebben nézzük az indonéz Memo Memot amint evez.
NB2
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Célzóvíz vazze....Ahogy nézem a vegyes puska csapat elúszott.Még picit korai, még csak 1 tized a hátrány a 4. helyhez képest.
Sixo
Szerintem itt amúgy sem voltunk nagy favoritok, akárki akármit mond, pláne hogy egyből megy 1-2 döntőzni, 3-4 meg a bronzért.
Az hogy a franciák itt is jók, ez azért nonszensz.
Igor
Kettő kupica valami jó erős hp-ből tuti arany
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Látványos, egészen szórakoztató.Nézz tollast euro-n/m4 webenmtv miért nem a lövőket adja???Szívesebben nézzük az indonéz Memo Memot amint evez.
NB2
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Köszi mindenkinek.
több mint 1 éve
Nézz tollast euro-n/m4 webenmtv miért nem a lövőket adja???Szívesebben nézzük az indonéz Memo Memot amint evez.
NB2
Sixo
több mint 1 éve
Annak idején az öttusa vívás is ilyen volt, egy totálképpel.mtv miért nem a lövőket adja???Selejtezőkről nincs normális kamera, nem lehet delegálni mind a 28 párra - sok értelme nincs adni. A kínai kettes párnak a 10.6-jait akarod nézni? 😊 Korábbi olimpiákon se volt megoldva.
NB2
Igor
több mint 1 éve
mtv miért nem a lövőket adja???Szívesebben nézzük az indonéz Memo Memot amint evez.
NB2
több mint 1 éve
mtv miért nem a lövőket adja???Selejtezőkről nincs normális kamera, nem lehet delegálni mind a 28 párra - sok értelme nincs adni. A kínai kettes párnak a 10.6-jait akarod nézni? 😊 Korábbi olimpiákon se volt megoldva.
NB2
több mint 1 éve
mtv miért nem a lövőket adja???
több mint 1 éve
Ahogy nézem a vegyes puska csapat elúszott.Halál, adók és sportlövő betli az olimpián
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ahogy nézem a vegyes puska csapat elúszott.Még picit korai, még csak 1 tized a hátrány a 4. helyhez képest.
Sixo
Szerintem itt amúgy sem voltunk nagy favoritok, akárki akármit mond, pláne hogy egyből megy 1-2 döntőzni, 3-4 meg a bronzért.
Az hogy a franciák itt is jók, ez azért nonszensz.
több mint 1 éve
Pont abban van ahogy elképzeled az egészet az alapján amit a szpíker mond, és izgalmasabban hangzik még egy tökunalmas focimeccs is, ha jó a közvetítők. Szilágyi szinte egész napját fantasztikus volt úgy végig követni Gulyás tolmácsolásában (döntőt már talán láttam)Egyébként ha jól van megcsinálva itt lehet szvsz a legjobban követni, Londoban 2012 nagyon szeretettem a rádiós közvetítéseket, Szilágyit és Berkit is pl ott hallgattam:Soha nem tudtam megérteni a rádiós közvetítés varázsát, persze ha valakinek nincs más lehetőség, akkor értem, hogy a semminél több.
myonlineradio.hu/sportradio
dande2
De pont a látvány hiányzik.
Kampman
több mint 1 éve
Egyébként ha jól van megcsinálva itt lehet szvsz a legjobban követni, Londoban 2012 nagyon szeretettem a rádiós közvetítéseket, Szilágyit és Berkit is pl ott hallgattam:Soha nem tudtam megérteni a rádiós közvetítés varázsát, persze ha valakinek nincs más lehetőség, akkor értem, hogy a semminél több.
myonlineradio.hu/sportradio
dande2
De pont a látvány hiányzik.
több mint 1 éve
Egyébként ha jól van megcsinálva itt lehet szvsz a legjobban követni, Londoban 2012 nagyon szeretettem a rádiós közvetítéseket, Szilágyit és Berkit is pl ott hallgattam:myonlineradio.hu/sportradio
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Engem is, pláne, hogy az edőzjük is ázsiai kinézetű.A kínai kínaiak eddig elég magabiztosan vezetnek az amerikai kínaiak ellen tollaslabdában.Angolul beszélnek, ez most meglepett 😀
Kampman
Nomac
több mint 1 éve
A kínai kínaiak eddig elég magabiztosan vezetnek az amerikai kínaiak ellen tollaslabdában.Angolul beszélnek, ez most meglepett 😀
Kampman
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/27/olimpia-parizs-2024-julius-27-elso-nap-program-szilagyi-aron-vivas-szatmari-andras-uszas
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A kínai kínaiak eddig elég magabiztosan vezetnek az amerikai kínaiak ellen tollaslabdában.
több mint 1 éve
Péniékről vmi hír?9kor kezdenek, de két napja még lázas volt...
Csodanso-n egy betű se
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.