Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Satpayev szinte csak 10.6-10.8 között lő a döntőben is, és most felnőtt a hölgy is/Janssen leromlott picit.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Miről beszélsz ez most kezdődött...@Igor mondjad már miért nincs magyar 10 méteren. Régen ez sikerszámnak számított hazánkban.Te most skizofrén vagy, vagy Alzheimeres? 1 órája volt a selejtező... olvass vissza pls, ha már nem rémlik miért nincs magyar.
Sixo
Igor
több mint 1 éve
@Igor mondjad már miért nincs magyar 10 méteren. Régen ez sikerszámnak számított hazánkban.Te most skizofrén vagy, vagy Alzheimeres? 1 órája volt a selejtező... olvass vissza pls, ha már nem rémlik miért nincs magyar.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Anna Janssen - 10M puska.Ez a német kislány milyen kis eyecandy 👀Ennél kicsit bővebben fejtsd ki, mert egyszerre kb. 8 sport megy most is.
Hanni
Ha nem az olimpiáról beszélsz, hanem csak úgy általában, akkor kérlek csak a címedet és a telefonszámodat írd le, és hamarosan néhány magát rendőrnek mondó fegyveres úriember is csatlakozik hozzád.
Kampman
Sajnos az ő telefonszámát nem tudom.
több mint 1 éve
Így most Davaakhuu Enkhtaivan-nak kell szurkolnak. Csak a kínaiak el ne olvassák a vezeték nevét.
több mint 1 éve
Ez a német kislány milyen kis eyecandy 👀Ennél kicsit bővebben fejtsd ki, mert egyszerre kb. 8 sport megy most is.
Hanni
Ha nem az olimpiáról beszélsz, hanem csak úgy általában, akkor kérlek csak a címedet és a telefonszámodat írd le, és hamarosan néhány magát rendőrnek mondó fegyveres úriember is csatlakozik hozzád.
több mint 1 éve
Ez a német kislány milyen kis eyecandy 👀
több mint 1 éve
Jó arc egyébként 😀kösz, akkor inkább óvakodni kell Sixo-tól ezek szerint. 😀Sixo mindig talál magának valakit, akit zrikálhat az NFL-lel, atlétikával, teljesen ártalmatlan olajtermelő országokkal vagy a polinéziai szigetvilág komplexitásaival kapcsolatban.ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Toto21
Ano, Stez, Höri, iktriad, warr, én, mikor ki.
Kampman
Toto21
több mint 1 éve
10m-en nincs is magyar, pedig már kapcsoltam oda, hogy szurkoljak.
több mint 1 éve
kösz, akkor inkább óvakodni kell Sixo-tól ezek szerint. 😀Sixo mindig talál magának valakit, akit zrikálhat az NFL-lel, atlétikával, teljesen ártalmatlan olajtermelő országokkal vagy a polinéziai szigetvilág komplexitásaival kapcsolatban.ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Toto21
Kampman
több mint 1 éve
Ártatlan vagyok, tisztelt bíróság!Te meg miről beszélsz.... most is ő kötött belém ...Sixo mindig talál magának valakit, akit zrikálhat az NFL-lel, atlétikával, teljesen ártalmatlan olajtermelő országokkal vagy a polinéziai szigetvilág komplexitásaival kapcsolatban.ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Toto21
Kampman
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Te meg miről beszélsz.... most is ő kötött belém ...Sixo mindig talál magának valakit, akit zrikálhat az NFL-lel, atlétikával, teljesen ártalmatlan olajtermelő országokkal vagy a polinéziai szigetvilág komplexitásaival kapcsolatban.ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Toto21
Kampman
több mint 1 éve
Sixo mindig talál magának valakit, akit zrikálhat az NFL-lel, atlétikával, teljesen ártalmatlan olajtermelő országokkal vagy a polinéziai szigetvilág komplexitásaival kapcsolatban.ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Toto21
több mint 1 éve
Ez a spanyol szlovén meccs amúgy igen jó közben.
több mint 1 éve
Dehogyis. Mi vagyunk a két morcos öreg a Muppet show-ból.ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Toto21

több mint 1 éve
Tőled elfogadjuk 😁Tonga és Szamoa között. Mindig is tudtam, csak nem sejtettem.Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Mekkora királyság ez a Maxon az Olimpia. Végre nézhetek egy kis gyeplabdát, kamaszkoromban tök szerettem az Eurosporton késő éjjel.😊
több mint 1 éve
Életem legnagyobb sértését követted el.ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Toto21
több mint 1 éve
ti rokonok vagytok egyébként?Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Tonga és Szamoa között. Mindig is tudtam, csak nem sejtettem.Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Ja, legalább annyira, mint Peru meg Szingapúr. Vagy Tuvalu. Azt megnézted már, hol van? 😄De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
De az nem lenne meglepő, Madagaszkár közismert sport nagyhatalom ...Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo
warr_b