Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Peru vs Szingapúr párbajtőrben. Az meg mi az isten?Madagaszkár lenne, itt örömködnél.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..24en mennek negyeddöntőbe, és onnantól feleznek - első 12/minden futamból 3 jut az elődöntőbe és A/B döntőkbe, a 4-6. helyezettek 13-24 között, C/D döntő.
Evezésben ez a 3. hely mit ér?
gabokocka
Első 12-nél meg utána jön két hatos elődöntő... szerintem a B döntő a reális/optimista forgatókönyv.
Igor
ha nem jutna 12-be az biztos csalódás lenne neki, de valahol 8-14 körül van a realitásEngem meglepne a 12 közé kerülés, sztem 13-18 lesz belőle, de ez jó volt, szépen felépítette, a bolgárra is közelített.Mondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..24en mennek negyeddöntőbe, és onnantól feleznek - első 12/minden futamból 3 jut az elődöntőbe és A/B döntőkbe, a 4-6. helyezettek 13-24 között, C/D döntő.
gabokocka
Első 12-nél meg utána jön két hatos elődöntő... szerintem a B döntő a reális/optimista forgatókönyv.
Igor
gabokocka
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Igen nagyon max egy döntő lehet a cél, de érem az kb esélytelennek tűnikmajd meglátjuk, ebből azért még nehéz leszűrni, de mondjuk érmet biztosan nem fog nyerni, ha azt nevezzük többnekTöbb nem is nagyon van benne szerintemMondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..egyenes továbbjutást, ennyi kellett per pill
gabokocka
Szesze
kapitnono
Szesze

több mint 1 éve
Dikk, Judo női 48 kilóban indult Boba Fett svéd színekben. Ma már mindent lehet.Ez sehol nincs a brit nehézsúlyú bokszoló, Delicious
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Engem meglepne a 12 közé kerülés, sztem 13-18 lesz belőle, de ez jó volt, szépen felépítette, a bolgárra is közelített.Mondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..24en mennek negyeddöntőbe, és onnantól feleznek - első 12/minden futamból 3 jut az elődöntőbe és A/B döntőkbe, a 4-6. helyezettek 13-24 között, C/D döntő.
gabokocka
Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
majd meglátjuk, ebből azért még nehéz leszűrni, de mondjuk érmet biztosan nem fog nyerni, ha azt nevezzük többnekTöbb nem is nagyon van benne szerintemMondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..egyenes továbbjutást, ennyi kellett per pill
gabokocka
Szesze
kapitnono
több mint 1 éve
Dikk, Judo női 48 kilóban indult Boba Fett svéd színekben. Ma már mindent lehet.
több mint 1 éve
Mondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..24en mennek negyeddöntőbe, és onnantól feleznek - első 12/minden futamból 3 jut az elődöntőbe és A/B döntőkbe, a 4-6. helyezettek 13-24 között, C/D döntő.
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Több nem is nagyon van benne szerintemMondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..egyenes továbbjutást, ennyi kellett per pill
gabokocka
Szesze

több mint 1 éve
Na látom, közben továbbment, akkor szép hajrá volt.
több mint 1 éve
Mondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..egyenes továbbjutást, ennyi kellett per pill
gabokocka
több mint 1 éve
Evezésben ez a 3. hely mit ér?1 nappal több pihenőt, nem kell vígaszágon evezni.
gabokocka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Mondjuk én azt se értem hogy a faszba fázol meg az olimpia előtt, ha csak erre készülsz, balfasz lövők..Evezésben ez a 3. hely mit ér?
több mint 1 éve
Persze, de vagy nyögvenyelős volt, vagy inkább amire én gondolok, h lehet h a hongkongi alapból erősebb volt mint a színessapkás paraguay-i.A szakértő kommentátor jól leszólta a hongkongit,...azért meg fogja verni, de absz nem rossz a srác
Igor
Szesze
több mint 1 éve
azért az meglett 😊A szakértő kommentátor jól leszólta a hongkongit,...Meg hát Bendét top6 esélyesnek nevezte. Ehhez képes selejtező kiesés, 5ből 3ban nem sikerül bekerülni.
Igor
Sixo
több mint 1 éve
Nem TOP6 esélyes sajnos, a B döntő a reális.A szakértő kommentátor jól leszólta a hongkongit,...Meg hát Bendét top6 esélyesnek nevezte. Ehhez képes selejtező kiesés, 5ből 3ban nem sikerül bekerülni.
Igor
Sixo
több mint 1 éve
szép volt
több mint 1 éve
A szakértő kommentátor jól leszólta a hongkongit,...azért meg fogja verni, de absz nem rossz a srác
Igor
több mint 1 éve
A szakértő kommentátor jól leszólta a hongkongit,...Meg hát Bendét top6 esélyesnek nevezte. Ehhez képes selejtező kiesés, 5ből 3ban nem sikerül bekerülni.
Igor
több mint 1 éve
A szakértő kommentátor jól leszólta a hongkongit,...