Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Tippem az Eifel torony lett volna a lángraAhhoz inspiráció kellett volna, de az már nem nagyon van a mostani szervezőkben.
Janek
több mint 1 éve
Az eső eloltotta a tüzet a zongoràn

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Szelin se flanszia

több mint 1 éve
ezt a léggömböt onnan valaki tuti lecsúzlizza 😊
több mint 1 éve
Meggyújtották a léggömbötUgy tudom Eszak-Koreatol vettek az otletet
warr_b
több mint 1 éve
fel kellett volna venni vhs-re az egeszet
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Várjá az nem két órával ezelőtt volt?Sixo már 4 kannás bornál tart!Akkor nem Teddy lesz 😕Szerinted a férfi kicsoda?
Sixo
Igor
NB2

több mint 1 éve
Csóri Laure Manaudout is elő kellett kukázni. Na az ő núdáoért nem kell mélyre menni az interneten. Mondjuk szegénykém tönkre is ment bele.
több mint 1 éve
Az olyan mint az 5 puttyonyos?Sixo már 4 kannás bornál tart!Akkor nem Teddy lesz 😕Szerinted a férfi kicsoda?
Sixo
Igor
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Meggyújtották a léggömböt

több mint 1 éve
Bemondták, hogy egyedül fogják gyújtani. Amikor látom, hogy nem egyedül megy, meg az ő nevét senki sem mondta, hogy esélyes, akkor feladtam a reményt.Akkor nem Teddy lesz 😕Szerinted a férfi kicsoda?
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Sixo már 4 kannás bornál tart!Akkor nem Teddy lesz 😕Szerinted a férfi kicsoda?
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Színes bőrű nő gyújtja meg.Mondtam, PC, az egész nyitóünnepség üzenetét köpték volna szembe valami fehér gyújtogatóval.
Kampman
több mint 1 éve
Lavillenie sem lett volna rossz ötlet, ő is fel tud ugrani addig, bár ki tudja mennyire van még formában...Semennyire.
Igor
Ez a 100 éves, 1948-ban olimpiai bajnok fickó legalább jó volt.

több mint 1 éve
Akkor nem Teddy lesz 😕Szerinted a férfi kicsoda?
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Perec elég sok helyen volt mint utolsó lángos ember
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szegény öreg remélem nem fázik meg