NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 302
88
19 órától, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Hinze de hülye volt, mindenki helyett elvégezte a piszkos munkát aztán persze otthagyták.Ha nincs a bukás, szerintem a negyeddöntőből sem jut tovább, annyira erőtlennek tűnt már akkor is. Nagy csillaghullás volt itt keirinben.
Rajna
több mint 3 éve
4ből 4 itt valami tutira nem stimmelösszesen 1 döntetlen volt eddig, azt is az egyik egyiptomi csináltaKASZA IS 😀 😀Szerintem nem működik a találatjelző, ilyen egyszerűen nincs.
Szesze
Rajna
meg most ebben a körben volt még 1, ennyi
Szesze
több mint 3 éve
Hinze de hülye volt, mindenki helyett elvégezte a piszkos munkát aztán persze otthagyták.
több mint 3 éve
KASZA IS 😀 😀Szerintem nem működik a találatjelző, ilyen egyszerűen nincs.
Szesze
több mint 3 éve
Friedrich és Mathilde Gros is kiesett, pedig ők voltak kb. a legnagyobb nevek ebben a futamban. Mondjuk Gros mind a mexikói mind a kanadaival is kis híján összeakadt.tegnap is szar volt a taktikája Mathildenek sajna élről ezt 100% hogy nem lehet megcsinálni, de nem is a keirin az erősebb száma
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
KASZA IS 😀 😀
több mint 3 éve
hihetetlenMarosi sikeresen leikszelt az egyiptomival..Mindkettővel....
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Marosi sikeresen leikszelt az egyiptomival..Mindkettővel....
Szesze
több mint 3 éve
BAZDMEG A MÁSIKKAL IS???
több mint 3 éve
Marosi döntetlennel bukott asszót, hogy nem tud 1 perc alatt valaki szúrni?gondolom mindig dupláztak a végén aztán lejárt az idő, úgy szokott X lenni..
Rajna
több mint 3 éve
Marosi sikeresen leikszelt az egyiptomival..
több mint 3 éve
Marosi döntetlennel bukott asszót, hogy nem tud 1 perc alatt valaki szúrni?
több mint 3 éve
Kaotikus ez a keirin. Baszova jól meg... verte a kínaiakat.3 körrel a vége előtt Zhong utolsó volt, aztán a következőben már elsőként ért be, majd utolsó lett 😀 káosz
Igor
több mint 3 éve
5-1 Egyiptomnak, kemény
több mint 3 éve
Egyiptom mennyire esélyes a francicák ellen?jó kérdés.. olimpia előtt teljesen sima francia győzelmet tippeltem volna, mostanra 50-50 lett kb (nálam) 😊
Vrij6
több mint 3 éve
Kaotikus ez a keirin. Baszova jól meg... verte a kínaiakat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Én imádom az atlétikát, de ez a gyaloglás egy faszság, nem bírom elképzelni hogy valaki a családtagokon, edzőkön kívül ezt végignézze.A maraton vagy a hosszútávúszás is hasonló koncepció, vagy ha belegondolunk az országúti kerékpár is. Csak hát teljesen nyilvánvaló, hogy ez a gyaloglás csak arra van kitalálva, hogy legyen ég atlétika arany. Semi értelme így korlátozni a futást és semmi hagyománya sincs (tehát nem olyan mint a kötöttfogású birkózás vagy a tőrvívás). Teljesen értelmetlen.
warr_b
több mint 3 éve
Egyiptom mennyire esélyes a francicák ellen?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
viszont most sokkal aktuálisabban töltik fel az eredményeket, mint a nőknél
több mint 3 éve
Én imádom az atlétikát, de ez a gyaloglás egy faszság, nem bírom elképzelni hogy valaki a családtagokon, edzőkön kívül ezt végignézze.Pont most beszéltem a kollégákkal, ha van olyan sport ami kivülről is borzasztó egészségtelennek néz ki, az a gyaloglás
warr_b
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Én imádom az atlétikát, de ez a gyaloglás egy faszság, nem bírom elképzelni hogy valaki a családtagokon, edzőkön kívül ezt végignézze.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ja brutálisan rossz a koncepció, de asszem ez mindig igy van valamiértok, de akkor ez a mozgó kamera igazán fordulhatna a pást felé iskurva jó, h vívásnál a nézőket mutatja a kamera, röhej bazzegHa jól látom csak a D páston van kamera, ott meg még az egyiptomiakra várni kellett
Szesze
Wester
Szesze
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
igenKasza viszont tényleg 2 zacskó sajnosJa kár hogy az egymás ellenit Kasza nyerte
Szesze
Rajna