NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 075
85
19 órától, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kasza viszont tényleg 2 zacskó sajnosJa kár hogy az egymás ellenit Kasza nyerte
Szesze
több mint 3 éve
ok, de akkor ez a mozgó kamera igazán fordulhatna a pást felé iskurva jó, h vívásnál a nézőket mutatja a kamera, röhej bazzegHa jól látom csak a D páston van kamera, ott meg még az egyiptomiakra várni kellett
Szesze
Wester
több mint 3 éve
kurva jó, h vívásnál a nézőket mutatja a kamera, röhej bazzegÉn még nem láttam rendesen közvetített rangsoroló vívást.
Szesze
több mint 3 éve
Kasza viszont tényleg 2 zacskó sajnos
több mint 3 éve
kurva jó, h vívásnál a nézőket mutatja a kamera, röhej bazzegHa jól látom csak a D páston van kamera, ott meg még az egyiptomiakra várni kellett
Szesze
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
tényleg! megint elnéztem volna? 😀Marosi 2 vereség.. fasza, ráadásul az egyik ellenfele 0-5-te állt eddig2 győzelmet látok én
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
kurva jó, h vívásnál a nézőket mutatja a kamera, röhej bazzeg
több mint 3 éve
Marosi 2 vereség.. fasza, ráadásul az egyik ellenfele 0-5-te állt eddig2 győzelmet látok én
Szesze
több mint 3 éve
Marosi 2 vereség.. fasza, ráadásul az egyik ellenfele 0-5-te állt eddig
több mint 3 éve
Adjunk azé a kultúrának. Jöjjön egy szép versKellene, hogy egy párszor a tőrt az ellenfélbe akasszaközben elkezdődött a vívás a férfiaknál is öttusábanTalán fordul majd a szerencsekerék
Marosi 2 győzelemmel, Kasza 2 vereséggel kezdett
Szesze
FLZOLI
dancogo
Kertünk végén nagy a gaz, nem fogja a kasza,
Locsoljon meg benneteket az apátok ...... (inasa)
több mint 3 éve
mexikóiak ellen mindketten 1-1.. ez nem a legjobb
több mint 3 éve
két csatornán is megy ez a hülye gördeszka felvételrőlPedig baromi látványos és nehéz 😎
NB2
Inkább, mint a szintén 2 csatornán adott 20km gyaloglás
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
két csatornán is megy ez a hülye gördeszka felvételről
több mint 3 éve
Kellene, hogy egy párszor a tőrt az ellenfélbe akasszaközben elkezdődött a vívás a férfiaknál is öttusábanTalán fordul majd a szerencsekerék
Szesze
FLZOLI
több mint 3 éve
közben elkezdődött a vívás a férfiaknál is öttusábanTalán fordul majd a szerencsekerék
Szesze
több mint 3 éve
Biztos szerencsés azt mondani egy közvetítésben mint szakkommentátor, hogy "japcsik?"sárgák?
Hanni
több mint 3 éve
Biztos szerencsés azt mondani egy közvetítésben mint szakkommentátor, hogy "japcsik?"Anno Talmácsi tesója mondta motoGP közvetítésben többször is, hogy a "seggére esett".
Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Biztos szerencsés azt mondani egy közvetítésben mint szakkommentátor, hogy "japcsik?"
több mint 3 éve
A donto legfiatalabbjakent a 19 eves seattle-i Nevin Harrison aranyat nyert kenuban:Jót tesz a sportágnak, hogy a világon egyre több ország tud legalább 1-1 klasszist felmutatni
static.seattletimes.com/wp-content/uploads/2021/08/215608-780x527.jpg
undisputedly
több mint 3 éve
Mindenesetre az látszik, hogy az amerikaiak mst foghatók. Két meccsen is sebezhetőnek tűntek. Bárki jusson döntőbe, ne lesz élből sansztalan.hááát, én nem tudom elképzelni, hogy bárki megverje őket még egyszer. Szerintem simán fogják nyerni a döntőt akárki lesz az ellenfél.
Rajna
több mint 3 éve
A donto legfiatalabbjakent a 19 eves seattle-i Nevin Harrison aranyat nyert kenuban:Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Mindenesetre az látszik, hogy az amerikaiak mst foghatók. Két meccsen is sebezhetőnek tűntek. Bárki jusson döntőbe, ne lesz élből sansztalan.