NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
87
8
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
"hegymászás" az ES2-n 😊
több mint 4 éve
nem értem.. de még mindig jobb, mint a 4 X 😊nah végül kihozták az egyiptomiak ellen 1-1-re mindkettőtHm rejtélyes...
Szesze
Rajna
Marosi 8-3, azért az jó
több mint 4 éve
nah végül kihozták az egyiptomiak ellen 1-1-re mindkettőtHm rejtélyes...
Szesze
több mint 4 éve
nah végül kihozták az egyiptomiak ellen 1-1-re mindkettőt
több mint 4 éve
Na Marosinak megvan a 2-0, eddig Kaszán kívül csak egy ellentől kapott tust
több mint 4 éve
Na jönnek most a tévés pástra a helyszínről valaki magyarázatt adhatna az előző körre
több mint 4 éve
Hinze de hülye volt, mindenki helyett elvégezte a piszkos munkát aztán persze otthagyták.Ha nincs a bukás, szerintem a negyeddöntőből sem jut tovább, annyira erőtlennek tűnt már akkor is. Nagy csillaghullás volt itt keirinben.
Rajna
több mint 4 éve
4ből 4 itt valami tutira nem stimmelösszesen 1 döntetlen volt eddig, azt is az egyik egyiptomi csináltaKASZA IS 😀 😀Szerintem nem működik a találatjelző, ilyen egyszerűen nincs.
Szesze
Rajna
meg most ebben a körben volt még 1, ennyi
Szesze
több mint 4 éve
Hinze de hülye volt, mindenki helyett elvégezte a piszkos munkát aztán persze otthagyták.
több mint 4 éve
KASZA IS 😀 😀Szerintem nem működik a találatjelző, ilyen egyszerűen nincs.
Szesze
több mint 4 éve
Friedrich és Mathilde Gros is kiesett, pedig ők voltak kb. a legnagyobb nevek ebben a futamban. Mondjuk Gros mind a mexikói mind a kanadaival is kis híján összeakadt.tegnap is szar volt a taktikája Mathildenek sajna élről ezt 100% hogy nem lehet megcsinálni, de nem is a keirin az erősebb száma
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
KASZA IS 😀 😀
több mint 4 éve
hihetetlenMarosi sikeresen leikszelt az egyiptomival..Mindkettővel....
Szesze
Rajna
több mint 4 éve
Marosi sikeresen leikszelt az egyiptomival..Mindkettővel....
Szesze
több mint 4 éve
BAZDMEG A MÁSIKKAL IS???
több mint 4 éve
Marosi döntetlennel bukott asszót, hogy nem tud 1 perc alatt valaki szúrni?gondolom mindig dupláztak a végén aztán lejárt az idő, úgy szokott X lenni..
Rajna
több mint 4 éve
Marosi sikeresen leikszelt az egyiptomival..
több mint 4 éve
Marosi döntetlennel bukott asszót, hogy nem tud 1 perc alatt valaki szúrni?
több mint 4 éve
Kaotikus ez a keirin. Baszova jól meg... verte a kínaiakat.3 körrel a vége előtt Zhong utolsó volt, aztán a következőben már elsőként ért be, majd utolsó lett 😀 káosz
Igor
több mint 4 éve
5-1 Egyiptomnak, kemény
több mint 4 éve
Egyiptom mennyire esélyes a francicák ellen?jó kérdés.. olimpia előtt teljesen sima francia győzelmet tippeltem volna, mostanra 50-50 lett kb (nálam) 😊
Vrij6
több mint 4 éve
Kaotikus ez a keirin. Baszova jól meg... verte a kínaiakat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)