PC és Konzol

27 feliratkozó

1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
És Win 10-re érdemes még átállni? Mert ugye már azt sem frissítik.
danyly
sajnos nem, nem csak azért mert biztonsági frissítést nem kap
hanem mert a programok se fognak rendesen futni

de amit említettél gép az Win10en is nyekegne legjobb esetben is

amit meg lehet próbálni az vmi linux

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 608 — Dolphins fan
És Win 10-re érdemes még átállni? Mert ugye már azt sem frissítik.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
Mi lenne az ideális egy Win 11-hez?
Milyen konfi?
Ami nem túl drága.
danyly
a memória miatt drága lesz mindenképp
kell egy olcsó de modern CPU intel vagy amd mind1, tavalyi vagy tavalyelőtti jókéne hogy legyen
csak olyat kell venni amiben van beépített videókártya (apu, igpu) és akkor nem kell venni dedikált cuccot rá

de árban amúgy lehet egy laptop jönne ki legjobban

1 napja
Mi lenne az ideális egy Win 11-hez?
Milyen konfi?
Ami nem túl drága.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
warr_b Washington Commanders 29 065 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Adtak nekem egy gépet alakítsam át Windows 7-ről Windows 11-re.

Alapadatok:
Processzor = Intel Pentium G3220 3.0 GHz
Memória = 4 GB DDR RAM
Videókártya = NVIDIA GeForce GT610
Alaplap passz

Meg lehet oldani szerintetek? Vagy venni kell egy két új alapelemet?
danyly
Ez egy 2013-ban kijött kétmagos proci, szerintem felejtős 😊
A 4Gb ram is nagyon kevés ma már.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
kijo New Orleans Saints 546

Alapadatok:
Memória = 4 GB DDR RAM
Alaplap passz

danyly
sztem ez a project így kuka
a 4gb ram esélytelen hogy vigye a w11et
Negritis, a vajda
Szerintem a processzor sem tudja a win 11-et.
1 napja

Alapadatok:
Memória = 4 GB DDR RAM
Alaplap passz

danyly
sztem ez a project így kuka
a 4gb ram esélytelen hogy vigye a w11et

1 napja

Alapadatok:
Memória = 4 GB DDR RAM
Alaplap passz

1 napja
Stez SMU Mustangs 47 678 — Whoops, looks like something went wrong.
Nioh 3

Megvan az egesz. Remek jatek osszessegeben, viszont annyiban azert egy oriasi negativ pontja van, hogy a hitreg mid air valami egeszen szornyu. A hitek atmennek az enemyken, a fejukon, stb, es nem adja be oket rengetegszer. Jobbara ez nem jelent problemat, de azert a jatek utolso harmadaban nehany durvann moncnal es bossnal iszonyat volt szo szerint. Parszor a kamera is siralmas volt combat kozben, de ez kisebb gond, ilyesmi parszor fordult csak elo. Ami meg nagy minusz, az az iranyitas, egyszeruen az nem optimalis, sokszor konkretan rossz.

Meg ezekkel egyutt is azt mondanam, jo jatek es boven megeri, ha valakinek zsanere a soulslike feeling (a nioh 3 nem a szo szoros ertelmeben az). Nehez game, lehet vele azert szenvedni nehany bossnal. Nekem egy 130 koruli oram kerult bele.

Azert a vegere picit mar monoton volt, ezt is bevallom, mert tul sok fele szorny nincs, meg az utolso harmadban mar elkezd arrol szolni, hogy szenvedj jatekoskent, de mondjuk a 60-70 koruli bossbol szerintem 10-15 van, ami tenyleg szivatos, egyebkent azert "tulelheto".

Eros kezdes volt ez igy ev elejere, es akkor tukon ulve varom a Crimson Desertet. 🙂

3 napja
 bsky.app/profile/ironpineapple.bsky.social/post/3mgahnnv7722x
Negritis, a vajda
Hat orat mar szamos streamer nyomta, es kihoztak rola reszletesebb ertekeleseket is. Egyelore tipikusan a tul szep, hogy igaz legyen esete van bennem, tul sok pozitivumot olvasok a jatekkal kapcsolatosan. Mondjuk ami latszik, hogy kicsit fura es nem tul jatekosbarati az iranyitasa a jateknak, a combatot viszont kb. mindenki dicseri.

Olvastam egy helyen, hogy eleg buta az ai viszont, es ebben AC-ra ut kicsit, bar tobb helyen meg mast olvastam. Volt, aki azt mondta, reszletekben es a vilagra siman rdr2-es szinten van a jatek.

Viszont kokemeny rpg, es extrem, mert teljesen elengedni a kezed a bevezeto utan, de fejlodni nem xp-vel fogsz, hanem felfedezessel es azzal, hogy kinyirod a ellenseges bandakat, etc. Volt, aki azt irta, hogy szerinte legalabb annyira el lesznek veszve sokan, mint anno az Elden Ringben, ahol szinten alig-alig kaptal tampontokat a haladasi iranyrol es a titkokrol.

Ezzel kapcsolatban amugy azt irtak, hogy akinek van ideje, az imadni fogja a jatekot, azoknak viszont nem lesz ajanlatos, akiknek sok nincs, mert hogy annyi kuldetes es titok van, meg annyira tele van a vilag mindennel, hogy a figyelmed allandoan erre-arra elkalandozik, es peldaul volt, aki hat ora alatt emiatt konkretan a storyban nem is haladt kb. semmit. Viszont ami fontos, hogy mindenhol azt irtak, tenyleg brutalisan toltve van az oriasi open world, ugyhogy talan nem fog a tipikus Assassins Creed hibakba beleesni, hogy iszonyatosan egysikuva es repetitivve valik a jatek.

Irnak negativumokat itt-ott, de azert annyi-annyi lehengerlo dolgot olvasok osszessegeben, hogy tenyleg tul szep, hogy igaz legyen. De rohadtul varom. Raadasul ps-re az alapjatek valami 21K, ami egyebkent azert egy eleg jo dolog ahhoz kepest, hogy meg a troger fifa-szintu szar jatekok is 29-ert jonnek ki alaparon.

3 napja
 www.bloomberg.com/news/articles/2026-03-04/sony-pulls-back-from-playstation-games-on-pc
Negritis, a vajda
Jol teszik. Az exkluzivitas komolytalanna valt azzal, hogy elkezdtek kiadogatni mas platformokra is a jatekaikat. Aztan csodalkoztak, ha szamok nem olyan jok, mint amit vartak. Ezt mar az elejetol a Nintendo csinalta a legjobban, nem engedtek az exkluzivitasbol, megtartottak a sajat ertekeiket. Meg is lep, hogy ilyen studiokkal es jatek franchise-okkal a zsebeben a Sony allandoan beadta a derekat, mintha nem lenne eleg ertekuk.
Stez
érdekes kérdés, rövidtávon biztos hogy megérte nekik
csak nem biztos hogy fenntartható a dolog, főleg hogy PRban sem tett jót hogy a portok mindig szarul indultak

3 napja
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
RE Requiem eléggé nagyot megy, amennyire hidegen hagyott a megjelenéséig a hatalmas hype, lehet ebbe csak bele kéne kóstolni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
3 napja
 bsky.app/profile/ironpineapple.bsky.social/post/3mgahnnv7722x

3 napja
 www.bloomberg.com/news/articles/2026-03-04/sony-pulls-back-from-playstation-games-on-pc
Negritis, a vajda
Jol teszik. Az exkluzivitas komolytalanna valt azzal, hogy elkezdtek kiadogatni mas platformokra is a jatekaikat. Aztan csodalkoztak, ha szamok nem olyan jok, mint amit vartak. Ezt mar az elejetol a Nintendo csinalta a legjobban, nem engedtek az exkluzivitasbol, megtartottak a sajat ertekeiket. Meg is lep, hogy ilyen studiokkal es jatek franchise-okkal a zsebeben a Sony allandoan beadta a derekat, mintha nem lenne eleg ertekuk.

3 napja

10 napja
Nem tudom, ez kamu-e, de velem szembe jott, hogy majus kornyeken jon valami dlc a Witcher 3-hoz, ami ugymond jobban atvezet a 4-hez tortenetben. Es a mapot kicsit kiterjesztik, a mar meglevo reszeket, mint Velen, megtoldjak ujakkal es bovitik.
Stez
Nem kamu, valóban lesz ilyen
kapitnono
Hajra, legyen igy. Foleg, ha mar tenyleg ennyire kozel a megjelenes, ha tenyleg kijon a GTA, a Wolverine sem kesik, a Crimson Desert nem lesz tragya (vannak ketsegeim, nagyon tul van hype-olva az elmult hetekben, es nekem peldaul mar itt a korabbi egy-ketoras jatekmenetekben is eleg sok bug es hiba tunt fel, meg a kamera is meh), szeptemberben pedig meg a Phantom Blade Zero is, amire evek ota varok... Igy elozetesen ez most az en izlesemnek is nagyon eros evnek nezki. Adom.

10 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
Nem tudom, ez kamu-e, de velem szembe jott, hogy majus kornyeken jon valami dlc a Witcher 3-hoz, ami ugymond jobban atvezet a 4-hez tortenetben. Es a mapot kicsit kiterjesztik, a mar meglevo reszeket, mint Velen, megtoldjak ujakkal es bovitik.
Stez
Nem kamu, valóban lesz ilyen

10 napja
Stez
Én pár hete futottam bele, meglátjuk

Egy új playthrough belefér 😊

11 napja

11 napja
 www.reddit.com/r/Games/comments/1rdlu05/wolverine_launches_september_15_2026/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

12 napja
inkabb majd azt mondjatok mar meg, hogy mi lesz iden a clair obscur. nem is feltetlenul jatek stilusra gondolok hanem tortenetre 😀
csebi
történetre sztem nem lehet tudni, de ha tippelnem kéne nem sokan fogják innen tolni:
Fire Emblem: Fortune's Weave

de a hades 2 - hollow knight silksong féle jelölt már megvan: Mewgenics
a másik indie darling valszeg az Emberville lesz

12 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
inkabb majd azt mondjatok mar meg, hogy mi lesz iden a clair obscur. nem is feltetlenul jatek stilusra gondolok hanem tortenetre 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 napja
a 33 immortals iszonyat fun
ma toltuk kicsit haverral a demot

13 napja
Negritis, na hol jarsz Niohban? 😃
Stez
szüleimnél voltam hétvégén, szal kvázi ugyanott 😀

13 napja
Negritis, na hol jarsz Niohban? 😃