PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Elég szerintem.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egy közép angol elég a ME3-hoz? Megakartam várni a magyart, de nem nagyon haladnak vele, én meg túl kiváncsi vagyok, ezért inkább beakarom fejezni, de nyilván érteni is akarom, méghozzá teljesen. 😊

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nem szeretne valaki velem együtt orkokat darálni DoW II-ben ? 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=jsvZoKktqwg&feature=relmfu Madden 13 Presentation and Gameplay trailer
több mint 13 éve
GW 2 bétán volt bent valaki ?
több mint 13 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Ha valakit érdekel, akkor PS3-ra van egy eladó Madden 12!
több mint 13 éve
Ezzel az erővel az összes MMORPG még ennél is rosszabb: lineáris karakter fejlődés (vagy dungeon vagy quest vagy pvp, az összes MMORPG ugyanarra a sémára épül), mindig ugyanarra a területre mész be, állandó napi questelés, ahol 3-4 q variálódik, az end game-ben semmi változatosság nincs.

A D3 grafika nagyon szép, nem fogom egy bármilyen konzoljátékhoz hasonlítani. A SC2 motor továbbfejlesztése dübörög benne, és ahhoz képest szép. Ehhez a stílushoz milyen grafika kéne? Imádom, hogy mindent szét lehet verni, repkednek az ellenfelek darabjai, pattognak az effektek, a tűz, tűz, a villámlás, villámlás. A legtöbb MMORPG-ben egy-egy mobok ölsz egyszerre, ezzel szemben a D3-ban 10-esével lehet szétcsapni a csontvázakat. Nincs olyan játék, amihez hasonlítani lehetnek, így kénytelen vagyok a MMORPG-khez hasonlítani. A WoW-nál szebb (és gyorsabb! A WoW motorja az elég régi már...), a SWTOR-nál is szebb (az kimondottan ronda lett, még saját motor sem voltak hajlandóak fejleszteni), a TERA viszont tényleg sokkal szebb, de az mindegyiknél jobb.

Ennek a játéknak az ősei a hack'n'slash királyai, és teljesen méltó folytatás. De nem tetszhet mindenkinek, a fentiek a szerző (én) véleményét tükrözik 😊Gyurma Pappa
Akkor ennyi erővel az összes FPS is tök ugyan olyan, mert belső nézetből kell lövöldözni ?
Nem tudom, milyen MMORPG-kel játszottál eddig, de a WoW óta az összes próbált hozni valami újdonságot. Aláírom, hogy a LotRO és WO még nem sokban ütött el, de a TOR már teljesen más. Ott próbáltak egy teljesen más rendszert kiépíteni. Vagy néz bele mondjuk a GW2-ben, ami még csak az első részéhes képest is dugig van újításokkal még is GW maradt.

Ne a WoW szintű MMORPG-khez - ahol egyesével tudsz magadhoz csalogatni egy csoportot -hasonlíts egy hack and slashez... Ha viszont már jó helyen keresel láthatod, hogy mindenhol többen jönnek rád, mert ez a lényege. Csak mondjuk egy BG esetében ehhez párosul még egy jó sztori is, ellenben a Dioval. Attól meg még, hogy a Dio 3-mat egy 2004-es teljesen más stílushoz hasonlítod nem lesz jobb. Ennyi erővel a Crysis is jobb, mint a WoW, mert sokkal szebb a grafikája ?

Bálesz és Divat: Akkor ezentúl ne legyen a sorozatoknál nagyvonalú újítás, mert akkor már nem olyan lenne, mint az előző ?

Én nagyon örülök, hogy nektek tetszik és jól szórakoztok vele, de nekem édes kevés egy 5 éve fejlesztett játéktól annyi újítás, hogy alápakolták egy másik játékuk engine-jét és csináltak egy új skill rendszert. Cserébe viszont tök ugyanaz minden, és még a karaktereket is elbaszták. Egy ilyenért nem fair elkérni 15 ezer forintot.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Crysis 3:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tsa4ohEB80Y

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sztem is teljesen jó így, ha más lenne akkor egyszerűen nem dio lenne....és már pedig ez qrva szép lett: az effektek, a rombolhatóság, minden...egyedül talán DH rapid(minigunja) skillje vicces kicsit. 😊

|
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
Gagyi grafika, stabil kameranézet?
Nemtom, de én rosszul lennék egy full 3D-s Diablotól.

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 490 — zászló zászló szív
Szerintem meg a dio3 minden csak nem jó.
Tök ugyanaz minden, lineáris terek, gagyi grafika, stabil kameranézet...
WD skilljei nevetségesek... Másodpercenként hajigál vázákat és mikor eltörik jönnek belőle pókok ?
Egyedül a DH jött be, de az is már az unalomig ismert karakter. Lerakom a sok csapdámat ami lelassítja az ellenfeleket én meg lenyilazom őket...
A skill rendszer mondjuk tetszik, de ez így összességében édes kevés 2012-ben...
Ezért elkérni 15 ezer (!) forintot... csak gratulálni tudok...süti
Ezzel az erővel az összes MMORPG még ennél is rosszabb: lineáris karakter fejlődés (vagy dungeon vagy quest vagy pvp, az összes MMORPG ugyanarra a sémára épül), mindig ugyanarra a területre mész be, állandó napi questelés, ahol 3-4 q variálódik, az end game-ben semmi változatosság nincs.

A D3 grafika nagyon szép, nem fogom egy bármilyen konzoljátékhoz hasonlítani. A SC2 motor továbbfejlesztése dübörög benne, és ahhoz képest szép. Ehhez a stílushoz milyen grafika kéne? Imádom, hogy mindent szét lehet verni, repkednek az ellenfelek darabjai, pattognak az effektek, a tűz, tűz, a villámlás, villámlás. A legtöbb MMORPG-ben egy-egy mobok ölsz egyszerre, ezzel szemben a D3-ban 10-esével lehet szétcsapni a csontvázakat. Nincs olyan játék, amihez hasonlítani lehetnek, így kénytelen vagyok a MMORPG-khez hasonlítani. A WoW-nál szebb (és gyorsabb! A WoW motorja az elég régi már...), a SWTOR-nál is szebb (az kimondottan ronda lett, még saját motor sem voltak hajlandóak fejleszteni), a TERA viszont tényleg sokkal szebb, de az mindegyiknél jobb.

Ennek a játéknak az ősei a hack'n'slash királyai, és teljesen méltó folytatás. De nem tetszhet mindenkinek, a fentiek a szerző (én) véleményét tükrözik 😊

több mint 13 éve
A bétát nem próbáltam, de a teljeset sem fogom megvenni egyből, az tuti. 14-15k-t nem adok egy játékért még akkor sem, ha annyit nyújt, mint a Dio2 (bár ebben még nem vagyok biztos).
Megvárom a megjelenést, a reakciókat a végleges kiadásról, esetleg a végigjátszások utáni élménybeszámolókat és 10k körül behúzok egy példányt 😊Bálesz
én már februárban előrendeltem 11k-ért, és megjelenés napján kihozzák... 😛

am még mindig be lehet szerezni olcsóbban:
http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-pc (13K)

|
több mint 13 éve
http://www.gamestar.hu/alan-wakes-american-nightmare-hamarosan-erkezik-steamre.html

több mint 13 éve
Szerintem meg a dio3 minden csak nem jó.
Tök ugyanaz minden, lineáris terek, gagyi grafika, stabil kameranézet...
WD skilljei nevetségesek... Másodpercenként hajigál vázákat és mikor eltörik jönnek belőle pókok ?
Egyedül a DH jött be, de az is már az unalomig ismert karakter. Lerakom a sok csapdámat ami lelassítja az ellenfeleket én meg lenyilazom őket...
A skill rendszer mondjuk tetszik, de ez így összességében édes kevés 2012-ben...
Ezért elkérni 15 ezer (!) forintot... csak gratulálni tudok...
több mint 13 éve
A bétát nem próbáltam, de a teljeset sem fogom megvenni egyből, az tuti. 14-15k-t nem adok egy játékért még akkor sem, ha annyit nyújt, mint a Dio2 (bár ebben még nem vagyok biztos).
Megvárom a megjelenést, a reakciókat a végleges kiadásról, esetleg a végigjátszások utáni élménybeszámolókat és 10k körül behúzok egy példányt 😊Bálesz
WoW Annual Pass (amúgy is előfizettem volna, szóval tökmind1 volt) -> D3 letöltve, 15-én csak be kell logolnom 😀Gyurma Pappa
Dettó ugyanez a helyzet kb 5-6 emberrel együtt még a szintemről, szóval kurva jó lesz! 😀
Sose Diablo2ztem, de a béta után annyira várom, hogy számolom vissza a napokat kb. 😀tenorx
Én kb. 2 évig nyomtam a D2-t, akkor hagytam abba, amikor bejött ÜberDiablo (extra boss, baromi nehéz volt leidézni, hosszú és nem érdekes), addig HC-ban toltam, ami az egyik legjobb része a Diablo sorozatnak 😊

több mint 13 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
WoW Annual Pass (amúgy is előfizettem volna, szóval tökmind1 volt) -> D3 letöltve, 15-én csak be kell logolnom 😀Gyurma Pappa
Dettó ugyanez a helyzet kb 5-6 emberrel együtt még a szintemről, szóval kurva jó lesz! 😀
Sose Diablo2ztem, de a béta után annyira várom, hogy számolom vissza a napokat kb. 😀
több mint 13 éve
WoW Annual Pass (amúgy is előfizettem volna, szóval tökmind1 volt) -> D3 letöltve, 15-én csak be kell logolnom 😀

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
Megvárom a megjelenést, a reakciókat a végleges kiadásról, esetleg a végigjátszások utáni élménybeszámolókat és 10k körül behúzok egy példányt 😊

több mint 13 éve
Dio3 bétát tolta vki? gecijóóó, nem bántam meg előrendelést(3hét múlva esélyes a kockulás 😊 )...első kari tuti DH lesz, aztán monk v doki...vááááááá, jelenjen már meg!!! 😀Divat
Ha feleannyi időt játszok majd vele, mint a D2-vel annó, már az is irgalmatlanul sok lesz. Úgyhogy a vizsgaidőszak végéig nem is merem megvenni. 😀s.gergo
hát igen sok vannak így vele, h nem célszerű vizsgaidőszak közbe megvenni...csak kérdés, h hányan bírják ki! 😀

|
több mint 13 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Dio3 bétát tolta vki? gecijóóó, nem bántam meg előrendelést(3hét múlva esélyes a kockulás 😊 )...első kari tuti DH lesz, aztán monk v doki...vááááááá, jelenjen már meg!!! 😀Divat
Ha feleannyi időt játszok majd vele, mint a D2-vel annó, már az is irgalmatlanul sok lesz. Úgyhogy a vizsgaidőszak végéig nem is merem megvenni. 😀
több mint 13 éve
Dio3 bétát tolta vki? gecijóóó, nem bántam meg előrendelést(3hét múlva esélyes a kockulás 😊 )...első kari tuti DH lesz, aztán monk v doki...vááááááá, jelenjen már meg!!! 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy olyan kérdésem van, hogy valakinek PS3ra megvan valamelyik NCAA football amivel mostanában nem játszik és lenne szíve megválni tőle? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Sok oldalt olvasgattam,de sehol nem találtam rá választ... talán itt.
PS2 Madden 11.
A kérdésem az lenne, hogy tudom-e vhogy frissíteni a rostert és most nem arra gondolok , hogy egyenként állítgatom az értéket, hanem mint PC hez letöltöm.

Miért kérdem ezt?
Más játéknál - ESPN NFL2K5-nál -le lehet tölteni rostereket és PC-n átkonvertálom a megfelelő formátumban és egy pendrive és az Action program segítségével feltöltöm a memóriakártyára majd behívom és kész is.

Ilyen lehetőség van a Maddennél?
( A 2k5-ot bugosan adták ki.. yikes )

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv,
VZ
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
lehet a filmes topicba kellett volna tenni, de jó lesz ide
http://kotaku.com/5904112/

a három Uncharted játék három mozifilmmé gyúrva, hozzám hasonló walkthrough-nézőknek kötelező 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dio 3 nyílt béta hétvége:
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4105609/Diablo_III_Open_Beta_Weekend_-20_04_2012#blog
+megy a WoT 7.3 teszt szerver:
http://worldoftanks.eu/news/2087-public-test-73/

http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/85d27f57372f31c12e4cbedb03ee8f418b1d84a3_m.gif