NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 617
hihetetlen milyen atmoszférája van a pályáknak. "lerobbant" collector hajó belsejében visitoztam annyira tetszett.briareosAmúgy igen, nagyon el van találva az összes küldetés, nincs két egyforma pálya, unalmas részek, stb.
több mint 13 éve
mondjuk úgy mit sem sejtve "intézzük el ezt a mellékküldetést" felkiáltással, elugrottam megmenteni a raboskodó dokit hakkett kérésére, nem kicsit megszopatva magam, amikor kicsivel később már egy MER felé rohanó robbanás előtt álló meteoron találtam magam 😊aztakurva, mass effect 2 kurva kemény. kőkeményen becsúszott a top három game-em közé, és még nincs vége. helyenként... nehéz 😀briareosÜdv a klubban. De hol nehéz? 😊vassadi
de kurvára tetszik, hihetetlen milyen atmoszférája van a pályáknak. "lerobbant" collector hajó belsejében visitoztam annyira tetszett.
Nagyon kiváncsi leszek a 3ra
több mint 13 éve
vassadi
15 617
aztakurva, mass effect 2 kurva kemény. kőkeményen becsúszott a top három game-em közé, és még nincs vége. helyenként... nehéz 😀briareosÜdv a klubban. De hol nehéz? 😊
több mint 13 éve
aztakurva, mass effect 2 kurva kemény. kőkeményen becsúszott a top három game-em közé, és még nincs vége. helyenként... nehéz 😀hatalmas lemaradást hoztam be, most h már normál vasam van, lenyomtam mass effect 1-et, 2 most telepszik.Helyes, helyes 😊tenorx
hát, tényleg kurva nagy 😊briareos
több mint 13 éve
hatalmas lemaradást hoztam be, most h már normál vasam van, lenyomtam mass effect 1-et, 2 most telepszik.Helyes, helyes 😊
hát, tényleg kurva nagy 😊briareos
több mint 13 éve
hatalmas lemaradást hoztam be, most h már normál vasam van, lenyomtam mass effect 1-et, 2 most telepszik.hát, tényleg kurva nagy 😊
több mint 13 éve
Én konzolokszervizéből, mert ott elméletileg kapok hozzá pólót is. És én is Limitedeset rendeltem. Jár hozzá minden. Bár kezdek kicsit parázni, hogy azóta semmi jelzés tőlük, és már csak nagyjából 3 hét van hátra. Csak 9 ropiért volt meghirdetve, én nem találtam nála jobbat.platinumshopÉn is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊Hol rendelted elő? Egyébként a Fifa 12-őt leszámítva, ugyan ez a sors vár rám is. 😀Vadkender
nfl-ncaa nézés, f1 2011, fifa12, bf3
és akkor a csajozás hol marad? 😀 szárazévszak lesz ebből 😀Habi
jó áron is volt, extratartalmasat rendeltem. Mondjuk mostanában innen rendelek csakHabi
több mint 13 éve
platinumshopÉn is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊Hol rendelted elő? Egyébként a Fifa 12-őt leszámítva, ugyan ez a sors vár rám is. 😀Vadkender
jó áron is volt, extratartalmasat rendeltem. Mondjuk mostanában innen rendelek csak
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Én is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊Hol rendelted elő? Egyébként a Fifa 12-őt leszámítva, ugyan ez a sors vár rám is. 😀
több mint 13 éve
Én is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊nfl-ncaa nézés, f1 2011, fifa12, bf3
és akkor a csajozás hol marad? 😀 szárazévszak lesz ebből 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
A Playstation 3-ra is október 28-án érkező háborús FPS, a Battlefield 3 a legnagyobb Electronic Arts szoftverekhez hasonlóan saját online szociális felületet kap, melynek neve Battlelog. Ezen keresztül érhetik el egymást a playerek, tekinthetik meg statisztikáikat, és intézhetik ügyeiket - ezt mutatja be a következő trailer.Ez mind szép és jó, de akkora poén, hogy BÉTA miatt egyből lehúzzák. Könyörgöm, a béta az csak tesztfázis. Nem demo, ahol már mindennek klappolni kell mindennel. Én kipróbáltam, és már láttam olyan vidit is ahol már most meghackelték a rendszert. Nekem a játék bejön, de ez az új Battlelogos rendszer egy katasztrófa. Remélem ezen is javítanak még. Aki esetleg fel akar venni, Vadkender néven (azthiszem 😀) megtalál. Előrendelőként remélem még sok jót alkotnak rajta.
...de mielőtt kattintanál, pár infó a játékkal kapcsolatban. A multiplayer béta immár mindenki számára elérhető. Ennek kipróbálása után több csalódott hang jelent meg az interneten, mondván nem feltétlenül azt a magas minőséget kapták a játékosok, amit a előzetes videók alapján elvártak. Nos kiderült: a béta egy igen régi szoftververzióval működik, mely ráadásul a letöltési méret optimalizálása miatt nem is a végleges textúracsomagot tartalmazza. A bolti game PS3-on 50GB-os Blu-ray lemezen terpeszkedik és fényévekkel szebb, jobb, okosabb, mint a béta, mind multiban, mind pedig szingliben - utóbbi kifejezetten mutatós!
A Playstation 3 verzió különösen minőségi, a konzolos változatok között a legerősebb - és köszönőviszonyban sincs a kompromisszumos és régi kódot használó bétával. Lesz meglepetés a végleges játék gépbe kerülése és kipróbálása után!
http://www.youtube.com/watch?v=ENevLM-G9DIHabi
több mint 13 éve
A Playstation 3-ra is október 28-án érkező háborús FPS, a Battlefield 3 a legnagyobb Electronic Arts szoftverekhez hasonlóan saját online szociális felületet kap, melynek neve Battlelog. Ezen keresztül érhetik el egymást a playerek, tekinthetik meg statisztikáikat, és intézhetik ügyeiket - ezt mutatja be a következő trailer....de mielőtt kattintanál, pár infó a játékkal kapcsolatban. A multiplayer béta immár mindenki számára elérhető. Ennek kipróbálása után több csalódott hang jelent meg az interneten, mondván nem feltétlenül azt a magas minőséget kapták a játékosok, amit a előzetes videók alapján elvártak. Nos kiderült: a béta egy igen régi szoftververzióval működik, mely ráadásul a letöltési méret optimalizálása miatt nem is a végleges textúracsomagot tartalmazza. A bolti game PS3-on 50GB-os Blu-ray lemezen terpeszkedik és fényévekkel szebb, jobb, okosabb, mint a béta, mind multiban, mind pedig szingliben - utóbbi kifejezetten mutatós!
A Playstation 3 verzió különösen minőségi, a konzolos változatok között a legerősebb - és köszönőviszonyban sincs a kompromisszumos és régi kódot használó bétával. Lesz meglepetés a végleges játék gépbe kerülése és kipróbálása után!
http://www.youtube.com/watch?v=ENevLM-G9DI
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Istenkirály ez a PS3! 😊 Uncharted hamarosan befejezve, közben két Madden parti!! És holva még a többi csodagame?! (Pl. Ncaa is már ott figyel, e az majd márciustól valszeg( 😛 Bakker és ahogy olvasom az NBA-t is b ekll majd szerezni, csak győzzem anyagilag. 😊
több mint 13 éve
csak nyugodtan, bár mostanában nagyon nem tudok a ps elé keveredni...mondjuk a fifa kedden megjön, akkor már talán f1ezni is lesz időm 😀Ha nem bánod én is felveszlek. Úgyis lehet 16-an is tolni. 😊roniadiköszi a segítséget.azt nem tudom, hogy magyaron fog-e működni. Nekem nincs magyar accom, csak amerikai és angol, de miért ne működne a magyaron is...
és akk ha angol acc-on beirom a kodot akkor az magyaron is müködni fog? mertmár elkezdtem a kerriert és egész jol alakult eddig. ha már itt tartunk neked megban? multizhatnánk 😊EaRl
megvan a játék, bár jövő héten továbbképzésen leszek, de után játszhatunk
psn id: kinghabiHabi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
GhostLead
295
Sziasztok megvettem eredetiben a Batman Arkham asylum-ot de nem jövök rá hogy lehet profilt létrehozni,csak egy számomra ismeretlen profilt dob fel a windows live ablak új profil opciót nem találom.
több mint 13 éve
Warhammer Space Marine: W40k rajongóknak nagyon alap. Hangulata tökéletes, hentelés ezerrel. Gears of War-osoknak is ajánlom, kicsit hasonlít rá a játékmenet. Viszont a "folyosós" rendszer nem jött be. Remélem lesz még folytatás a Dark Millenium előtt. 😐 F1: Ugyanaz, mint a 2010 csak kers meg drs-sel... Viszont itt már tovább bírtam, mint a 3. futam. Valamivel tehát (sokkal) élvezetesebb, de innen is üdvözlöm aki az AI-t programozta, úgy, hogy a levezető körön lévő kocsik egyenesbe félreállnak, viszont kanyaroknál ugyanúgy bevágnak eléd...
több mint 13 éve
Ha nem bánod én is felveszlek. Úgyis lehet 16-an is tolni. 😊azt nem tudom, hogy magyaron fog-e működni. Nekem nincs magyar accom, csak amerikai és angol, de miért ne működne a magyaron is...angol acc kell mindkettőtök esetében (de az f1nél és a fifanál biztosan)Habiköszi a segítséget.
és akk ha angol acc-on beirom a kodot akkor az magyaron is müködni fog? mertmár elkezdtem a kerriert és egész jol alakult eddig. ha már itt tartunk neked megban? multizhatnánk 😊EaRl
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Azt nem tudja, valaki, hogy hogyan lehet megcsinálni azt, hogy nem lépek be windows live-ba de mégis tudjak menteni?DRS, Kers bekerült kurva sokat jelentenek. Főleg a DRS, nagyon más a kocsit úgy vezetni, hogy be van kapcsolva közben a DRS. Maga a karrier is másabb lett, több nyilatkozat, e-maileket kaphatszNagyon karcol az F1 😊mik változtak a tavalyihoz képest?mert akkor lehet be kéne újítani nekem is 😊Joci
kurva jól meg lett csinálvaHabi
nyilván új pályák, másabb grafó
jobb a játékmenet, nehezebb mint a tavalyi
Egyenlőre egy bő másfél óra játék után ez jön le.
Osztott képernyőn ketten kicsit ratyi, változtatnom kell a tv módján, másnál is volt ilyen probléma.Habi
több mint 13 éve
nem tudja véletlen valaki, ha a rome total war feltelepítése után felrakom a kiegészítőjét (rtw: barbarian invasion), akkor tudok még az alapjátékkal játszani?
több mint 13 éve
szelim
61
Valaki próbálta konzolon NBA 2K12 demóját? Milyen?DenySzarabb, mint a 2K11. A kamerakezelés jobb, de a grafika szerintem romlott.
több mint 13 éve
oksa, akk felveszlek mind a 25 accomon, kitudja meiken fogok majd multizniazt nem tudom, hogy magyaron fog-e működni. Nekem nincs magyar accom, csak amerikai és angol, de miért ne működne a magyaron is...angol acc kell mindkettőtök esetében (de az f1nél és a fifanál biztosan)Habiköszi a segítséget.
több mint 13 éve
azt nem tudom, hogy magyaron fog-e működni. Nekem nincs magyar accom, csak amerikai és angol, de miért ne működne a magyaron is...köszi a segítséget.Nekem a Dirt3-al van ugyanez :/JoeyPorterangol acc kell mindkettőtök esetében (de az f1nél és a fifanál biztosan)Habi
psn id: kinghabi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
köszi a segítséget.angol acc kell mindkettőtök esetében (de az f1nél és a fifanál biztosan)Habivan ez a vip kód, ami ha jol értelmezem, a multi feltétele (f1 2011), nekem amcsi accom volt a sotre miatt, de mivel nem egyezik az accom és a játék "kontinenes kódja" így nem fogadta el ezt a VIP PASS-t. csináltam tehát egy magyar accot, de itt megint nem engedi beirni a kodot, mert így meg ugy ahogy van nem elérhető a Store, tehát nemtudom hol beirni a kodot.Nekem a Dirt3-al van ugyanez :/JoeyPorter
volt hasonló problémája vkinek esetleg?
amugy fifa 11 nél is ugyanez volt a helyzetEaRl
és akk ha angol acc-on beirom a kodot akkor az magyaron is müködni fog? mertmár elkezdtem a kerriert és egész jol alakult eddig. ha már itt tartunk neked megban? multizhatnánk 😊
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Valaki játszik itt valami multiplayer játékot? 😊Mostanában MW2, Black Ops, BC2.
Call of Duty, Counter Strike stb. 😀bfrenk
CS Sourcet kb 2éve nem. 😊
Nemsokára BF3 és MW3 (utóbbi eléggé MW2 DLCnek tűnik az előzetesek alapján 😛)