Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
390Az elmúlt percekben 394,8-ig esett tovább a forint, ez már több mint 3%-os zuhanást jelent kedd estéhez képest. A régióban a lengyel zloty 0,4, a cseh korona pedig 0,3%-kal gyengült.
Amadeus
"előre megyünk, nem hátra"
több mint 3 éve
Én most csalódott vagyok, de nagyon. Különadók? Megint? Régen sokkal kreatívabbak voltak a fiúk.. Ez így már annyira snassz!
több mint 3 éve
Kellett nektek visszatérni a 2010 előtti kormányok adóemelés politikájához. Bezzeg a Fidesz alatt nincs megszorítás…Nem is a Fidesz szorit meg hanem a mocskos Brusszel nem kuldi a penzunket ami jar nekunk, mert netto befizetok vagyunk, az a mienk!!!
Oh wait….
Klaci79
több mint 3 éve
Kellett nektek visszatérni a 2010 előtti kormányok adóemelés politikájához. Bezzeg a Fidesz alatt nincs megszorítás…Oh wait….
több mint 3 éve
Honnantol lesz extra a profit?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/05/25/lazar-tenisz-7-milliard-lemondott-torna

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.Ezt hívhatnák simán Társasági Adó emelésnek, de retorikailag az ugye “package” lenne.
somoskovig
több mint 3 éve
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.
több mint 3 éve
pont ezt mondtam az imént, illik az átlagszavazó retorikájába, "köcsög multik, köcsög bankok"Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
Beki
Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?
Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
Solymi
mer ugye az nem tűnik fel nekik hogy ezzel ők fogják beszopni. Dehát valahonnan kell a pénz a kasszába, a dolgozóknál meg már nem sok maradt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Én már rég kivettem mindet.Akkor most tényleg menekítsem a forintot, nehogy elvegyék ezek az átkok? 😀Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
Illetve hogy jogosultak bármilyen bankszámlát, vagyont "einstandolni"?
bcsarli
Amadeus
Solymi
Ami a számlákra kell az van ott.
Én már nem bízok ezekben a tetvekben.
Meg ha menni kell akkor legyen nálam.
több mint 3 éve
Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
Beki
Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?
Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
több mint 3 éve
390Mondtam 370-nél (360-nál, 350-nél, 325-nél), hogy megy még feljebb.
Amadeus
Most is ezt mondom, jó most az euró, érdemes venni.
több mint 3 éve
Ez most rezsivédelem vagy rezsimvédelem?egy és ugyanaz
Bazzani
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ez most rezsivédelem vagy rezsimvédelem?rezsicsökkentés = ellopott milliárdjaink megvédése + növelése
Bazzani
több mint 3 éve
390
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
több mint 3 éve
jót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
m.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
több mint 3 éve
Nem kell elrejtened, mert lófaszt se fog érni 😀Lényeg, hogy akkor nálunk marad 50 év a korhatár, és a pénzt se kell a párnahuzatba rejtenem? 😊Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
bcsarli
ja és ez Oroszországra vonatkozik, vagy Szovjetúnióra csak a bérkomment sereg keveri a szezont a faszommal...
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
Lényeg, hogy akkor nálunk marad 50 év a korhatár, és a pénzt se kell a párnahuzatba rejtenem? 😊Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
bcsarli
ja és ez Oroszországra vonatkozik, vagy Szovjetúnióra csak a bérkomment sereg keveri a szezont a faszommal...
sutianap
több mint 3 éve
Akkor most tényleg menekítsem a forintot, nehogy elvegyék ezek az átkok? 😀Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
bcsarli
Amadeus
több mint 3 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?szerinted ha utóbbi megtörténne, meddig élnének Viktorék? 😊
bcsarli