Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Áá, 3-1hez nyíl volt...Ez nagyon fog hiányozni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
kezd meccsszaga lenni😊
több mint 4 éve
Gerwen vért ivott a szünetben
több mint 4 éve
Remélem ez a meccs nem olyan lesz, mint a Falcons-Pats SBPedig van rá esély
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Van Gerwen nem csinál vmi extrát Wright felsikálja vele a padlót
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Remélem ez a meccs nem olyan lesz, mint a Falcons-Pats SB
több mint 4 éve
a holland ott folytatja ahol hétfőn abbahagytaszarul játszik... ( az ő szintjén! )
több mint 4 éve
Ez kemény nagyon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Na megvan a brake szett is 😎Csak így is folytassa Wright
több mint 4 éve
Erdekes menet lesz.
több mint 4 éve
Gerwen az első 3 legben 7db szektorhibát vétett... Elképesztő szarul dob eddig
több mint 4 éve
Na hajrá punk Wright 😎🎯🏆
több mint 4 éve
Garyt szerintem az anyukája sem érti, max a Jóisten. 😀Fúú bazdmeg lófaszt nem értek abból amit Wright mond az interjúban 😀 😀Gary szerintem rosszabb ilyen szempontból 😀
Gorcsev
Bálesz
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Ritka nagy segg most aspinall, ennél nagyobb sansza az életben nem lesz. Ryan Searle kb már fél lábbal döntőben volna pl...Azért ezzel vigyázzunk, azért mert 4 szetten keresztül 106os átlagot dobált, azért az még nem az ő a játéka.
peach
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Na megvolt a bocsánatkérés is Pricetól. Hát..Hosszú folyamat lesz ez.Jah, de minek. Állandóan pöcs. Aztán meg folyton bocsánatot kér. Legalább vállalná, hogy pöcs és nem akarna utána jó fiút játszani, mert épp azt mondta a marketingese, vagy valaki.
Coolearie
több mint 4 éve
Na megvolt a bocsánatkérés is Pricetól. Hát..Hosszú folyamat lesz ez.
több mint 4 éve
blikk hir kene,Illuminált állapotban Gerwen feleségének a húgát találta be pár 18-as karikás üzenettel üzenettel. Csak a hölgy elvileg még fiatalkorú volt. Ráadásul sérült is, ha jól tudom.
mi is volt az affer van gerwennek a masik hollanddal? vmi fiatalkoru ismerosenel probalkozott be?
ZoliMP
több mint 4 éve
blikk hir kene,A neje fogyatékos hugát zaklatta telefonon, aztán a beszélgetést szétposztolta a haveroknak
mi is volt az affer van gerwennek a masik hollanddal? vmi fiatalkoru ismerosenel probalkozott be?
ZoliMP
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ritka nagy segg most aspinall, ennél nagyobb sansza az életben nem lesz.Második vb-jén a második elődöntője, így erre mérget nem vennék, de tény, hogy MVG ma foghatónak tűnt. Kár érte.
peach
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
blikk hir kene,mi is volt az affer van gerwennek a masik hollanddal? vmi fiatalkoru ismerosenel probalkozott be?
több mint 4 éve
Ne is mondd, kint mentem Rangers meccsre helyiekkel, amikor elkezdtek egymás közt dumálni a negyedét se értettem 😂És pont mindketten skótok 😎Fúú bazdmeg lófaszt nem értek abból amit Wright mond az interjúban 😀 😀Gary szerintem rosszabb ilyen szempontból 😀
Gorcsev
Bálesz
Chargers LT
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Hihetetlen, gerwen tálcán kínálja a fejét, de aspinallnak nem kell...
több mint 4 éve
az 6. szett után azt hittem jön a holland henger, de megint visszasüllyedt a játéka
több mint 4 éve
Ritka nagy segg most aspinall, ennél nagyobb sansza az életben nem lesz. Ryan Searle kb már fél lábbal döntőben volna pl...