Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Price ritka nagy gyökér továbbra is. Ennyit a felvett jófiú imázsról...
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 880
Olyasmit mondott Price, hogy ha Wrightnak jó napja van akkor 1 settet megfoghat ellen.Meglepne ha nem lenne balhé.
Gorcsev
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Olyasmit mondott Price, hogy ha Wrightnak jó napja van akkor 1 settet megfoghat ellen.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
mi volt ez a price fele beszolas wrightnak?Van Gerwen, Price, Wright, Aspinall, Smith, Cross, Anderson, Wade, Chisnall, Durrant lenne nálam.De miért amúgy?
Sobri Jóska
Inkább Lewis mint Durrant.
Eazzy
több mint 4 éve
Van Gerwen, Price, Wright, Aspinall, Smith, Cross, Anderson, Wade, Chisnall, Durrant lenne nálam.De miért amúgy?
Sobri Jóska
Inkább Lewis mint Durrant.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
www.pdc.tv/news/2019/12/29/2020-premier-league-feature-challengers?fbclid=IwAR2xjpOzedJL3hQvyNsCWaBleDCDHCUbONXCktbA_YAZSY5go6CP1yayQ0woh no, tényleg? 😕 hol hallottad? Aspinall is mehetne már nyugodtan PL-be, nem csak ilyen contenderkéntAmióta VB-t nézzek, az első alkalom, hogy a 4 legjobb formában lévő, legerősebb játékos jut az elődöntőkbe. Csak Priceból nézem ki, hogy elkaphatja van Gerwent, sajna Durrant még kevés. Majd jövőre, az lesz a PDC-éve. Jó lenne neki a PL, a PL-nek is Duzza.Egyetértek, de nem tudom, berakják-e, főleg úgy, hogy marad ez a helyszínenkénti 1 challenegeres formátum.
Sobri Jóska
tenorx
Löfli
több mint 4 éve
Van Gerwen, Price, Wright, Aspinall, Smith, Cross, Anderson, Wade, Chisnall, Durrant lenne nálam.
több mint 4 éve
oh no, tényleg? 😕 hol hallottad? Aspinall is mehetne már nyugodtan PL-be, nem csak ilyen contenderkéntAmióta VB-t nézzek, az első alkalom, hogy a 4 legjobb formában lévő, legerősebb játékos jut az elődöntőkbe. Csak Priceból nézem ki, hogy elkaphatja van Gerwent, sajna Durrant még kevés. Majd jövőre, az lesz a PDC-éve. Jó lenne neki a PL, a PL-nek is Duzza.Egyetértek, de nem tudom, berakják-e, főleg úgy, hogy marad ez a helyszínenkénti 1 challenegeres formátum.
Sobri Jóska
tenorx
több mint 4 éve
Amióta VB-t nézzek, az első alkalom, hogy a 4 legjobb formában lévő, legerősebb játékos jut az elődöntőkbe. Csak Priceból nézem ki, hogy elkaphatja van Gerwent, sajna Durrant még kevés. Majd jövőre, az lesz a PDC-éve. Jó lenne neki a PL, a PL-nek is Duzza.Egyetértek, de nem tudom, berakják-e, főleg úgy, hogy marad ez a helyszínenkénti 1 challenegeres formátum.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Amióta VB-t nézzek, az első alkalom, hogy a 4 legjobb formában lévő, legerősebb játékos jut az elődöntőkbe. Csak Priceból nézem ki, hogy elkaphatja van Gerwent, sajna Durrant még kevés. Majd jövőre, az lesz a PDC-éve. Jó lenne neki a PL, a PL-nek is Duzza.
több mint 4 éve
Ezek a dolgok jól is vannak így!Hasonló forgatókönyv, és Papagáj Úr (by my daughter) behúzzaWright talentban simán top3, de mindig balfaszkodik valamit.
Fast Willie
Taylor szerint Wade a legjobb játékos azok közül, akiknek nincs VB címe, szerintem nem kérdés, hogy Wright.
Csak úgy szét tud csúszni néha...
Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Hasonló forgatókönyv, és Papagáj Úr (by my daughter) behúzzaWright talentban simán top3, de mindig balfaszkodik valamit.
Fast Willie
Taylor szerint Wade a legjobb játékos azok közül, akiknek nincs VB címe, szerintem nem kérdés, hogy Wright.
Csak úgy szét tud csúszni néha...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 389
Hasonló forgatókönyv, és Papagáj Úr (by my daughter) behúzza
több mint 4 éve
Dimitri majdnem visszajön 4-1ről, erre 2-0ról elbassza a szettet 😀
több mint 4 éve
Nekem De Zwaan dobás formája eleve elrendeltetett inkonzisztencia.Vb forma alapján alapvetően arra számítottam, hogy De Zwaan kiejti ma Wright-ot, de 3:0 (2:0)-ról azért fájt volna.3:3-nal siman azt hittem behuzza De Zwaan..az nagyon Wrightos lett volna😀
Gorcsev
yooker
(mondom én a lószar dobásommal)
több mint 4 éve
Vb forma alapján alapvetően arra számítottam, hogy De Zwaan kiejti ma Wright-ot, de 3:0 (2:0)-ról azért fájt volna.3:3-nal siman azt hittem behuzza De Zwaan..az nagyon Wrightos lett volna😀
Gorcsev
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Vb forma alapján alapvetően arra számítottam, hogy De Zwaan kiejti ma Wright-ot, de 3:0 (2:0)-ról azért fájt volna.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Wright most sok skót szívrohamot okozott 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Baszki De Zwaan honnan jött vissza 😀
több mint 4 éve
De Zwaan honnan jött vissza??
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Pedig Lewisnak ez szinte már a kezében volt
több mint 4 éve
Most néztem csak meg a Price - Hendo-t. Inkább játszottak "űrdarts"-ot, mint MvG, de hát Bunting nem kényszerítette semmire gyakorlatilag.Mostantól.Szegény Henderson. Űr dartsot nyom, és 0-2 odaMikortol van ür darts?
Chargers LT
Eazzy
Nézd Van Gerwent.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hát ez csalódás volt, sajna Labanauskas - Beaton se fogja megizzasztani érzésre...Van Gerwent az elődöntőig, döntőig nem szokták, amióta rendszeresen első kiemelésről indul.
Eazzy
több mint 4 éve
Hát ez csalódás volt, sajna Labanauskas - Beaton se fogja megizzasztani érzésre...
több mint 4 éve
Mert neki annyi kellett.Az első 2 szettben 105 feletti átlagot tolt, az elég durvaSzegény Henderson. Űr dartsot nyom, és 0-2 odaMikortol van ür darts?
Chargers LT
Eazzy
Csak ugye Price meg 110 felett 😎
Chargers LT
Bunting -lássuk be- nem tett semmiféle nyomást van Gerwenre.