Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Iszonyat koncentrált és összeszedett volt Duzza a meccs utolsó harmadában. Phil Taylor style.
több mint 4 éve
Hú mekkora meccs volt. Durrant nagyot durrantott. És most Jöhet Sharrock Dobey manó ellen.
több mint 4 éve
jól bekezdett King, aztán mindent elrontott, amit lehetett 😀
több mint 4 éve
King nagyon nagy arc 😂Whitlock viszont varázsol. Csak nyerje is meg.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nézőpont kérdése, úgy is mondhatjuk, hogy végre átment, hogy mit mondtam már a legelején.Tehát eljutottál oda,amit én is írtam, grat 😊Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
De szerintem is jobb, ha lezárjuk, mert imádom, hogy ilyenkor nem csak a 10 millió szövetségi kapitány országa vagyunk, hanem már a darts-szakértőké is 😀
Bálesz
Elég vicces ez a megjegyzés annak fényében, hogy te erőltetted a témát napok óta egy meccs közbeni hozzászólásba utólag belekötve.
Jakehomer
Ha ebből sem érted, akkor reménytelen, széllel szemben meg nem szokásom hugyozni.
Bálesz
Boldog karácsonyt, mimóza barátom!
Jakehomer
És asszem nem vagyunk barátok.
több mint 4 éve
Tehát eljutottál oda,amit én is írtam, grat 😊Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
De szerintem is jobb, ha lezárjuk, mert imádom, hogy ilyenkor nem csak a 10 millió szövetségi kapitány országa vagyunk, hanem már a darts-szakértőké is 😀
Bálesz
Elég vicces ez a megjegyzés annak fényében, hogy te erőltetted a témát napok óta egy meccs közbeni hozzászólásba utólag belekötve.
Jakehomer
Ha ebből sem érted, akkor reménytelen, széllel szemben meg nem szokásom hugyozni.
Bálesz
Boldog karácsonyt, mimóza barátom!
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
Bálesz
Jakehomer
több mint 4 éve
Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
Bálesz
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Azt, hogy az első kilenc nyíllal mennyit dob valaki, mi mást? De örülök, hogy kvázi elismered, hogy az első kilenc nyíl nem egyenlő a tömeggel. Talán le is zárhatjuk...Talán mert az első 9 nyíl után nem mindig jön egyből a kiszálló, a kettő között legtöbbször vannak még nyilak.Akkor hogy van az, hogy nála sokkal rosszabb kiszállózással ÉS rosszabb első 9 nyílátlaggal Suljovic magasabb átlagot produkált?Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
A 100-as első 9 nyilas átlag azt mutatja, hogy 3 kör után átlagban már 200 pont alatt volt, az ötödik körre pedig már dobhatott duplára.
Szóval továbbra is tartom, hogy az a tömegelés teljesen rendben volt.
Bálesz
Akárhogy nézem a 90-es átlag extrém jó kiszállózással nem azt mutatja, hogy végig konzisztensen jól dobta a tömeget (és ez volt az én alapállításom).
Jakehomer
De tisztelettel kérdem, szerinted mire szolgál a 9 nyilas átlag, mit mutat meg?
Bálesz
Jakehomer
több mint 4 éve
Azt, hogy az első kilenc nyíllal mennyit dob valaki, mi mást? De örülök, hogy kvázi elismered, hogy az első kilenc nyíl nem egyenlő a tömeggel. Talán le is zárhatjuk...Talán mert az első 9 nyíl után nem mindig jön egyből a kiszálló, a kettő között legtöbbször vannak még nyilak.Akkor hogy van az, hogy nála sokkal rosszabb kiszállózással ÉS rosszabb első 9 nyílátlaggal Suljovic magasabb átlagot produkált?Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
A 100-as első 9 nyilas átlag azt mutatja, hogy 3 kör után átlagban már 200 pont alatt volt, az ötödik körre pedig már dobhatott duplára.
Bálesz
Akárhogy nézem a 90-es átlag extrém jó kiszállózással nem azt mutatja, hogy végig konzisztensen jól dobta a tömeget (és ez volt az én alapállításom).
Jakehomer
Bálesz
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
És egy bullal, szép 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Talán mert az első 9 nyíl után nem mindig jön egyből a kiszálló, a kettő között legtöbbször vannak még nyilak.Akkor hogy van az, hogy nála sokkal rosszabb kiszállózással ÉS rosszabb első 9 nyílátlaggal Suljovic magasabb átlagot produkált?Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
több mint 4 éve
Ez a leg iszonyat szarul sikerült. 😀
több mint 4 éve
Chizzy nagyot ment, de most Zwacknak drukkoltm.Chizzy d18-a ott van 😊ez a 161 se volt szar 😀
Jakehomer
Löfli
(Kedvesem: "Istenem, azok a fülek!" 😀)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Searle megijedt a lehetőségtől???Nem. Csak visszaszállt a földre. Önmagához képest irreálisan jól játszott Searle + Gary ritka hibái is jókor jöttek neki.
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Wrightnál az a csillám szakáll 😎
több mint 4 éve
huhh, azért picit megijedtem az elején, de elég sok kiszállót rontott gabo, amit elég jól kihasznált GaryGabo 😁😂
Löfli
Már tudom miért volt olyan ismerős 😎
több mint 4 éve
Vegulis nem jött be. Csak fél jinx lett.Szép jinx 😂Searle majdnem elvitted az elsőtSzoros 4-0. 😉
Nagyok jó kis meccs lesz ez
Chargers LT
Sobri Jóska
Chargers LT
több mint 4 éve
huhh, azért picit megijedtem az elején, de elég sok kiszállót rontott gabo, amit elég jól kihasznált Gary
több mint 4 éve
Searle megijedt a lehetőségtől???Érthető dolog, főleg, hogy közben Gary végig 100-as átlagot tolt.
NB2
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Searle megijedt a lehetőségtől???
több mint 4 éve
nem igaz, hogy nem szólnak már az angolok ennek a dilettáns operatőrnek/vágónak, hogy a táblát mutassák mármintha valami m4-es közvetítést néznénk, ahol hithű fidesznyikek csinálnák és nem hozzáértők
több mint 4 éve
Szép jinx 😂Searle majdnem elvitted az elsőtSzoros 4-0. 😉
Chargers LT
Sobri Jóska
több mint 4 éve
majdnem 😀Searle majdnem elvitted az elsőtSzoros 4-0. 😉
Chargers LT
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Garynek fel van adva a lecke, hátha még a kiszállókat is elkezdi bedobogatni a srác
Tepper takarodj!