Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Dehát nem emlékszel, mint kiderült. 😉Azaz, és egy férfi toalettben volt megbeszélve a fejesek között az egész, ha jól emlékszem 😂Nem igaz, hogy erre a sztorira senki sem emlékszik pontosan.szóval akkor hogy van az, hogy Wright túl sokat törődik a külsőségekkel, és ezért nem lesz soha világbajnok?Imádom, hogy az ilyen pillanatokban mindig megdől Sobri aktuális elmélete 😁
vagy ez jinx lett volna?
slowmotion
Mint a Denver - Seattle döntőn, mikor az volt, hogy üzleti érdekekbol előre el van döntve, hogy Manning nyerje 😎
Most meg hogy Wright túl sokat "hajazik" és ezért nem lesz vb
Persze semmi bajom Sobrival, ezek inkább viccesek
Chargers LT
Saandor | (Sobri alteregója) | azon a döntőn azt fejtette ki, hogy a NASA, a Wall Street és a Microsoft fejesei megegyeztek, hogy a Sehawks-Broncos döntőt a Seattle nyeri, cserébe a következőt a Denver fogja. Erre a meetingre kapott meghívást Saandor nyíregyházi kocsmatulajdonos ismerőse, így szereztünk tudomást az esetről mi is.
Kampman
Chargers LT
több mint 4 éve
Hú de megérdemelte Wright.Egy fityinget nem adtam volna az első 3 meccse után..
Végre nem izgulta el. Nagyon komolyat tolt a darts paradicsommadara 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Premier League :Most magyarul is légyszíves.
ASP
M.Smith
WC Wright
Gary
MvG
Gerwyn
Cross
SWEEEET CAROLINE
Duzza
+contenderek később
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Azaz, és egy férfi toalettben volt megbeszélve a fejesek között az egész, ha jól emlékszem 😂Nem igaz, hogy erre a sztorira senki sem emlékszik pontosan.szóval akkor hogy van az, hogy Wright túl sokat törődik a külsőségekkel, és ezért nem lesz soha világbajnok?Imádom, hogy az ilyen pillanatokban mindig megdől Sobri aktuális elmélete 😁
vagy ez jinx lett volna?
slowmotion
Mint a Denver - Seattle döntőn, mikor az volt, hogy üzleti érdekekbol előre el van döntve, hogy Manning nyerje 😎
Chargers LT
Saandor | (Sobri alteregója) | azon a döntőn azt fejtette ki, hogy a NASA, a Wall Street és a Microsoft fejesei megegyeztek, hogy a Sehawks-Broncos döntőt a Seattle nyeri, cserébe a következőt a Denver fogja. Erre a meetingre kapott meghívást Saandor nyíregyházi kocsmatulajdonos ismerőse, így szereztünk tudomást az esetről mi is.
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Vegul csak sikerult Wrightnak a nyero szerkot osszehozni!😉Azert "mellekesen" nagyon kellett az is hogy egesz mashogy tolta mint korabban!tokeletes koncentracio....Nagyon nagyon orulok neki!
több mint 4 éve
Ő volt a a játékos a dartsban, mint az az NFL playa, aki legenda, de még nincs gyűrűje, pedig kijár neki.Én emiatt nem értettem egyet Taylorral, aki azt mondta, hogy Wade a legjobb játékos azok közül, akik még nem nyertek VB-t. Nálam a mai napig Wright volt az, szerencsére kiszállt ebből a klubból.
De már nem az 😊
Chargers LT
Bár nálam ezután sem Wade a legjobb "korona nélküli", sőt.
Nem hittem volna, hogy Wright ilyen szinten ott lesz fejben végig, a 2. szett utáni MvG turbót kivéve kb végig kontrollálta a meccset. Nyilván kellett hozzá Gerwen visszafogottabb teljesítménye is (ami inkább a kiszállóban mutatkozott meg, mert amúgy mindezek ellenére 102 felett végzett), de emiatt ne Wright szabadkozzon.
Nagyon drukkoltam neki, borzasztóan megérdemelte.
Malicdem ellen a pokol legszéléről táncolt vissza, ott egy lyukas garast nem tettem volna a maira 😊
több mint 4 éve
Premier League :2 beugró már van:
ASP
M.Smith
WC Wright
Gary
MvG
Gerwyn
Cross
SWEEEET CAROLINE
Duzza
+contenderek később
Heisman Trophy
Sherrock és Hendo 😊
több mint 4 éve
Premier League :ASP
M.Smith
WC Wright
Gary
MvG
Gerwyn
Cross
SWEEEET CAROLINE
Duzza
+contenderek később
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szééép volt, nagyon kijárt már neki 😊🎆✨
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Wright, egyszer csak összejön, és akkor de király leszek, hogy megmondtam😊
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Nem igaz, hogy erre a sztorira senki sem emlékszik pontosan.szóval akkor hogy van az, hogy Wright túl sokat törődik a külsőségekkel, és ezért nem lesz soha világbajnok?Imádom, hogy az ilyen pillanatokban mindig megdől Sobri aktuális elmélete 😁
vagy ez jinx lett volna?
slowmotion
Chargers LT
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Megvaaaaaaaaannnnnn!!!Nem mertem írni a meccsei után, nehogy bajt hozzak rá, de most is csak ennyit tudok: PETER WRIGHT VILÁGBAJNOK!
Megkönnyeztem.
több mint 4 éve
Az ezzel a gond, hogy az overall statok jók, de volt néhány szett, ami nagyon felhúzta az átlagát, a vesztett szettjei között volt több relatíve gyengus, amikor Wrighttól nem kellett semmi extra, és ugye a 40% kiszálló is úgy jött össze, hogy volt az a periódus, amikor kvázi véletlen sem találta el a duplát. Mondjuk egy negyeddöntőben ez még belefér, de 7 szettet ennyire ingadozó játékkal nehéz nyerni egy jól tömegező és duplázó ellenféllel szemben.ha Asp így játszott volna, akkor most ő döntőzött volna103as átlag, 40%os kiszálló. A dartsosok kb 95%a örülne ilyen gyenge játéknak.
persze kellett a holland rossz játéka, de Wright piszok jól tolta, a kiszállóit zseniálisan dobta
NB2
PEEtör
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Egészen elképesztő wright mennyire koncentrált volt végig, teljesen megérdemelt vb cím. Amúgy peetör leírta az igazságot, minden szavával egyetértek 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
szóval akkor hogy van az, hogy Wright túl sokat törődik a külsőségekkel, és ezért nem lesz soha világbajnok?Imádom, hogy az ilyen pillanatokban mindig megdől Sobri aktuális elmélete 😁
vagy ez jinx lett volna?
slowmotion
több mint 4 éve
Ahogy Gary se bírja végig. 😉Én még sose láttam ilyen szarul kiszállózni van Gerwent.Te vagy igazából a királycsináló, ott dőlt el ez a döntő is, amikor kifejtetted az elméletedet, miért nem fog soha Wright vb-t nyerni, amíg a frizura belövésével tölti a napját.
Ha ez se elég Wrightnak, akkor semmise.
Sobri Jóska
Jakehomer
Már csak annyi meglátásom van, hogy Wade sose lesz világbajnok ezzel az idétlen rendszámtáblával a hátán.
több mint 4 éve
DARTS VB TIPPJÁTÉK 2019:Peter Wright: warr_b, Gorcsev, Kampman
DARTS VB "KI GYŐZZÖN?" 2019:
Peter Wright: yooker, warr_b, Mikey
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
ha Asp így játszott volna, akkor most ő döntőzött volna103as átlag, 40%os kiszálló. A dartsosok kb 95%a örülne ilyen gyenge játéknak.
persze kellett a holland rossz játéka, de Wright piszok jól tolta, a kiszállóit zseniálisan dobta
NB2
Nem, az a helyzet, hogy a skót ma piszok jó volt fejben, 57%os kiszálló, ez volt a különbség -ami amúgy brutális adat-, nem ijedt meg akkor sem, amikor Gerwen elővette az űrdartsát 2-1nél, sőt:ő bizonytalanította el a hollandot.
több mint 4 éve
Megérdemelte az öreg! Remélem nem vonul vissza!Gerwen eszméletlenül nem volt a pályán ma(is).
több mint 4 éve
Jaj de örülök 😀
több mint 4 éve
Ő volt a a játékos a dartsban, mint az az NFL playa, aki legenda, de még nincs gyűrűje, pedig kijár neki.De már nem az 😊
több mint 4 éve
Én még sose láttam ilyen szarul kiszállózni van Gerwent.Te vagy igazából a királycsináló, ott dőlt el ez a döntő is, amikor kifejtetted az elméletedet, miért nem fog soha Wright vb-t nyerni, amíg a frizura belövésével tölti a napját.
Ha ez se elég Wrightnak, akkor semmise.
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Azért jó hogy Wright nyert mert így legalább Sobrinak nem lett igaza 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
szóval akkor hogy van az, hogy Wright túl sokat törődik a külsőségekkel, és ezért nem lesz soha világbajnok?vagy ez jinx lett volna?