Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Smith még mindig egy choker... az a bizonyos gát se mostanába fog átszakadni...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Smith szépte égett Duzza ellen...Kell neki valami siker mostmár ami átszakítja a gátat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Jaj mi meccs volt ez a van Gerwen vs Wright. 👏Azt hittem 6-6 lesz, és kb. ez mindkettejük utolsó pontvesztése.
Mikey
De persze a PL-ben becsúszik vereség.
Van Gerwen a Masters égés után elég szépen összekapta magát (7-5 lett végül).
Hendo meg szokás szerint az életéért küzd. Megint úgy néz ki, mintha két maratont lefutott volna.
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Jaj mi meccs volt ez a van Gerwen vs Wright. 👏
több mint 4 éve
De. 😊Ha Smithnek fele olyan keze lenne, mint feje... de nincs.Nem így gondoltad?
Sobri Jóska
Ha Smithnek fele olyan feje lenne, mint keze... de nincs.
Gorcsev
De még fiatal...
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Hűha, mi volt itt a végén. De szerencsére Smith is elügyetlenkedte az ajándékba kapott lehetőséget.
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Ha Smithnek fele olyan keze lenne, mint feje... de nincs.Nem így gondoltad?
Sobri Jóska
Ha Smithnek fele olyan feje lenne, mint keze... de nincs.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Wright rendesen rám hozta a frászt a végén, egy szót nem szólhatott volna ha kikap
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Ha Smithnek fele olyan keze lenne, mint feje... de nincs.
több mint 4 éve
Még a dioptriák nincsenek optimálisan eltalálva.Chizzy meg végre pontosabban dob - szerzett egy szemüveget. 😊Hát, nem úgy tűnik. Ez kicsit csúnya volt.
Csak számít valamit...
Sobri Jóska
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Chizzy meg végre pontosabban dob - szerzett egy szemüveget. 😊Hát, nem úgy tűnik. Ez kicsit csúnya volt.
Csak számít valamit...
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Chizzy meg végre pontosabban dob - szerzett egy szemüveget. 😊Csak számít valamit...
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Wright nyert 103 feletti átlaggal, van Gerwen gyorsan kiesett, ilyen egy jó nap.
több mint 4 éve
galaxy adja a the masters, aki nem tudná
több mint 4 éve
Szerintem is a fújjolás az elfogadható segítségnyújtás határesete.De nem ez volt a kérdés.Felmennek a színpadra és hülyére verik az ellenfelet?
Ha segíteni akar a közönség valakinek (jelen esetben a hazai nőnek a külföldi pasi ellen, de lehet hazai pasi, vagy akárki más ellen is), mi mást tud tenni, hogy máshogy tud segíteni?
Hogy tud segíteni a közönség egy számára kedvesebb játékosnak?
Sobri Jóska
empty taxi
Azon túl csak ilyen extrém, sportszerűtlen opciók jöhetnek szóba.
több mint 4 éve
De nem ez volt a kérdés.Felmennek a színpadra és hülyére verik az ellenfelet?
Ha segíteni akar a közönség valakinek (jelen esetben a hazai nőnek a külföldi pasi ellen, de lehet hazai pasi, vagy akárki más ellen is), mi mást tud tenni, hogy máshogy tud segíteni?
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
De nem ez volt a kérdés.Hazai nő vs. külföldi pasi.Ja. És ez mennyiben válasz a feltett kérdésre? 😊Szerencsétlen Evetts-et is fújolták végig az első fordulóban, pedig ő is angol.Hazai nő vs. külföldi pasi.Én igazából csak az ő példáján keresztül szerettem volna bemutatni hogy milyen ha így fújjol a közönség, nekem speciel nem tetszett ez a gesztusuk Fallon ide vagy oda.Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Az, hogy a közönség csendben van, néha még jól is esett. A pdc-ben sokszor már zavar a talajrészeg csürhe, akik mindennel foglalkoznak, csak a meccsekkel nem.
Bálesz
peach
Max az zavar amikor fújjolnak, pl szegény Gentleman Suljovic ellen pl...
Heisman Trophy
peach
Heisman Trophy
Persze, hogy mindent meg akarnak tenni a sajátjuk győzelméért.
És ezen kívül hogyan máshogy tudnak “besegíteni”?
Sobri Jóska
Bálesz
Sobri Jóska
Hazai nő vs. hazai pasi viszonylatban is taplók voltak a nézők, pedig ott nem kellett a "sajátjuk" győzelmébe besegíteni.
Bálesz
több mint 4 éve
Hazai nő vs. külföldi pasi.Ja. És ez mennyiben válasz a feltett kérdésre? 😊Szerencsétlen Evetts-et is fújolták végig az első fordulóban, pedig ő is angol.Hazai nő vs. külföldi pasi.Én igazából csak az ő példáján keresztül szerettem volna bemutatni hogy milyen ha így fújjol a közönség, nekem speciel nem tetszett ez a gesztusuk Fallon ide vagy oda.Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Az, hogy a közönség csendben van, néha még jól is esett. A pdc-ben sokszor már zavar a talajrészeg csürhe, akik mindennel foglalkoznak, csak a meccsekkel nem.
Bálesz
peach
Heisman Trophy
peach
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Bálesz
Sobri Jóska
Hazai nő vs. hazai pasi viszonylatban is taplók voltak a nézők, pedig ott nem kellett a "sajátjuk" győzelmébe besegíteni.
több mint 4 éve
Ja. És ez mennyiben válasz a feltett kérdésre? 😊Szerencsétlen Evetts-et is fújolták végig az első fordulóban, pedig ő is angol.Hazai nő vs. külföldi pasi.Én igazából csak az ő példáján keresztül szerettem volna bemutatni hogy milyen ha így fújjol a közönség, nekem speciel nem tetszett ez a gesztusuk Fallon ide vagy oda.Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Bálesz
peach
Heisman Trophy
peach
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Bálesz
több mint 4 éve
Maximálisan egyetértek. Hatalmasat játszott Sherrock, óriási a sztori és, ha még Dobey-n is túljutott volna az minden képzeletet fölülmúlt volna, bár az első körön túljutás is szenzációs volt a Mensur elleni meg még rá is duplázott erre. Ennek ellenére túlzásba vitte a közönség, és kezdtek elmenni a vége felé a fullkretén felé. /Bár jegyezzük meg, hogy ez nem csak Fallon ellen volt jelenség./Én igazából csak az ő példáján keresztül szerettem volna bemutatni hogy milyen ha így fújjol a közönség, nekem speciel nem tetszett ez a gesztusuk Fallon ide vagy oda.Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Bálesz
peach
Heisman Trophy
peach
Heisman Trophy
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Szerencsétlen Evetts-et is fújolták végig az első fordulóban, pedig ő is angol.Hazai nő vs. külföldi pasi.Én igazából csak az ő példáján keresztül szerettem volna bemutatni hogy milyen ha így fújjol a közönség, nekem speciel nem tetszett ez a gesztusuk Fallon ide vagy oda.Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Bálesz
peach
Heisman Trophy
peach
Heisman Trophy
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hazai nő vs. külföldi pasi.Én igazából csak az ő példáján keresztül szerettem volna bemutatni hogy milyen ha így fújjol a közönség, nekem speciel nem tetszett ez a gesztusuk Fallon ide vagy oda.Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Bálesz
peach
Heisman Trophy
peach
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Én igazából csak az ő példáján keresztül szerettem volna bemutatni hogy milyen ha így fújjol a közönség, nekem speciel nem tetszett ez a gesztusuk Fallon ide vagy oda.Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Bálesz
peach
Heisman Trophy
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Mensúr szimpatikus ember és remek játékos, de egy sótlan faszi. Az ilyen minél hamarabb kikopik annál jobbA PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Bálesz
peach
Heisman Trophy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
A PDC VB-n a hangulat, az esemény, az élmény akkora hogy nekem speciel bakancslistás 😊Nem értem ezeket a hozzászólásokat. A PDC VB-n sem repkedtek kettesével a 100 feletti átlagok, a BDO-n pedig rengeteg 94 körüli volt. Nálam ez nem a Roma-Lazio vs pafc-mtk.Nee... Minden sportesemény annál jobb, minél jobb a hangulat....
Bálesz
peach