Darts
19 feliratkozó
több mint 6 éve
remelem nyer az angol.Cross amúgy jobb fejben mint van Gerwen, csak jelenleg még nem olyan jó játékos...Őőő.... Hehehe 😊 a legdurvább, hogy cross gerwen játékával vezet 😊
A VB meccse a Smith-Cross volt, annál már nem hiszem hogy lesz jobb meccs idén.
eaglesmcnabb
peach
de az a baj, sokkal gyengébben játszik mint smith ellen, és már ott is gyengébben játszott, mint ahogy szokott : d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Cross amúgy jobb fejben mint van Gerwen, csak jelenleg még nem olyan jó játékos...Őőő.... Hehehe 😊 a legdurvább, hogy cross gerwen játékával vezet 😊
A VB meccse a Smith-Cross volt, annál már nem hiszem hogy lesz jobb meccs idén.
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Cross clutchVillanyszerelő baszki.
Löfli
Ott nem lehet hibázni. Egy hiba, és vége a dalnak.
több mint 6 éve
alakul a meccs 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Cross clutch
több mint 6 éve
:o
több mint 6 éve
Danny
1 726
Azt a kurva, mekkora volt ez a 161-es kiszallo. Kulcspillanatban, bullra... Mint a nagyok
több mint 6 éve
Cross amúgy jobb fejben mint van Gerwen, csak jelenleg még nem olyan jó játékos... A VB meccse a Smith-Cross volt, annál már nem hiszem hogy lesz jobb meccs idén.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nem hiszem, hogy a 18-49 éves férfipopulációból ismerek akár csak egy embert is, aki valaha lencsét vásárolt volna. Azt is mondhatnám, hogy elképzelni se tudom, hogy létezik ilyen.Mondjuk azon már gondolkodom egy ideje a reklámokat nem megúszva, hogy mennyire átgondoltan pozícionálta a SPAR ügynöksége a darts nézőközönségéhez az Arany tellér lencsét. Arra jutottam, hogy nem igazán.Csak azt akarják hogy te vedd meg. Marketing.
Sobri Jóska
Coolearie
több mint 6 éve
Mondjuk azon már gondolkodom egy ideje a reklámokat nem megúszva, hogy mennyire átgondoltan pozícionálta a SPAR ügynöksége a darts nézőközönségéhez az Arany tellér lencsét. Arra jutottam, hogy nem igazán.Csak azt akarják hogy te vedd meg. Marketing.
Sobri Jóska
Jó ingadozóak teljesítmény ügyileg.
több mint 6 éve
Mondjuk azon már gondolkodom egy ideje a reklámokat nem megúszva, hogy mennyire átgondoltan pozícionálta a SPAR ügynöksége a darts nézőközönségéhez az Arany tellér lencsét. Arra jutottam, hogy nem igazán.
több mint 6 éve
Danny
1 726
Nem nagyon jatszott meg ilyen hosszu meccset Cross. Nem tudjuk jot vagy rosszat hoz-e ki belole.Na most szerintem fogható Gerwen.Nem bírja ezt végig
CoolearieAndersonCross, végül bedarálja van Gerwen.
Sobri Jóska
De persze Gerwen az eselyesebb ez egyertelmu.
több mint 6 éve
Na most szerintem fogható Gerwen.Nem bírja ezt végig
Coolearie
több mint 6 éve
Na most szerintem fogható Gerwen.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 565
A legnagyobb:En balga, mikor meg nem neztem darts-ot...-iden szippantott be- megnezhettem volna eloben jatszani, nem mentem el.Hosszu a "lemaradtam" listam mar.
www.kephost.com/images/2017/12/30/pt010jpg.jpg
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Danny
1 726
Brutalis egyebkent, hogy a ket jatekos milyen paradesan valtogat le T19-re
több mint 6 éve
Érzésre az idei vb-n kicsit alacsonyabb a színvonal, mint szokott lenni, legalábbis úgy rémlik, hogy az utóbbi évekből a negyeddöntőktől azért viszonylag sok olyan meccs rémlik, ahol mindkét tag 100-as átlag fölött dobott, idén ez nem jellemző. Még úgy is MvG a legjobb, hogy "szar" tornája van...Szerintem most jön a VB meccse.
Jakehomer
több mint 6 éve
Érzésre az idei vb-n kicsit alacsonyabb a színvonal, mint szokott lenni, legalábbis úgy rémlik, hogy az utóbbi évekből a negyeddöntőktől azért viszonylag sok olyan meccs rémlik, ahol mindkét tag 100-as átlag fölött dobott, idén ez nem jellemző. Még úgy is MvG a legjobb, hogy "szar" tornája van...
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
hatalmas az öreg még mindig
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Hát Taylor rutinból behúzta, extra sem kellett tőle a sok kiszálló hiba miatt. Pedig amúgy nagyon szoros meccs volt, asszem minden set 3-2 lett
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ja. Egy a lényeg, szexi.vagy nagypofájúszimpatikus asszonykaJó vérbő.
gaben
Sobri Jóska
ahonnan nézzük
gaben
több mint 6 éve
vagy nagypofájúszimpatikus asszonykaJó vérbő.
gaben
Sobri Jóska
ahonnan nézzük
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Azért kevés olyan sport van, ahol egy 31 évvel idősebb ember egyenrangúként veszi fel a harcot egy 26 évessel egy sportági világbajnokság elődöntőjében.