Darts
19 feliratkozó
több mint 6 éve
Na go Barney!! 😊 Bírom Gerwent, de VB címet még Barneveldnek!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Már megint ez a rohadt sorsolás!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Jughead
5 213
Áj, ez micsoda meccs volt! Elég fényes lehet a darts jövője, ha ilyen három fiatal van mostanában. (Lewis, Van den Berg, Cross)Na meg Van Gerwen.
zavi27
több mint 6 éve
Áj, ez micsoda meccs volt! Elég fényes lehet a darts jövője, ha ilyen három fiatal van mostanában. (Lewis, Van den Berg, Cross)
több mint 6 éve
Legyen úgy, és nyerjen Barney 😊Barney visszavonulása után se maradok kedvenc nélkül, már tavaly, vagy tavalyelőtt a Van de Pas elleni meccsén kinéztem Van de Berghet de ma végleg megvett 😊 amúgy kiemelések hogy vannak összejöhet egy utolsó Barney-Taylor döntő ha úgy alakul?Igen, lehet Barney-Taylor döntő, jó is lenne , ha összejönne 😀
dr0725
Pep71
több mint 6 éve
Pep71
2 597
Barney visszavonulása után se maradok kedvenc nélkül, már tavaly, vagy tavalyelőtt a Van de Pas elleni meccsén kinéztem Van de Berghet de ma végleg megvett 😊 amúgy kiemelések hogy vannak összejöhet egy utolsó Barney-Taylor döntő ha úgy alakul?Igen, lehet Barney-Taylor döntő, jó is lenne , ha összejönne 😀
dr0725
több mint 6 éve
dr0725
482
Barney visszavonulása után se maradok kedvenc nélkül, már tavaly, vagy tavalyelőtt a Van de Pas elleni meccsén kinéztem Van de Berghet de ma végleg megvett 😊 amúgy kiemelések hogy vannak összejöhet egy utolsó Barney-Taylor döntő ha úgy alakul?
több mint 6 éve
Az, hogy cross ezt a meccset ilyen kimenetellel be tudta húzni vb-t érhet neki.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Danny
1 726
Van den Bergh honnan jött vissza, de milyen végjáték lesz még ittCross mar reg eldonthette volna, az o hibaja volt, hogy megadta az eselyt van den Berghnek, majdnem elni is tudott vele a belga.
Löfli
Amikor 2 meccsnyilat hibazott Cross egybol beugrott, hogy Smith is ellene, visszanyal-e a fagyi...
több mint 6 éve
Csóri Dimitri
több mint 6 éve
Van den Bergh honnan jött vissza, de milyen végjáték lesz még itt
több mint 6 éve
Danny
1 726
Hat Cross ma minden csak nem meggyozo
több mint 6 éve
szimpi gyerek ez a cross amúgy, csak kár hogy smith ellen játszott 2 körrel ezelőtt... Mellesleg azóta minden meccsén gyengébb mint bullyboy ellen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mondom én h új kedvencem lett 😀Mondom én hogy divatdrukker vagy
Farky
több mint 6 éve
mondom én h új kedvencem lett 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Hu baszki ez a walesi gyerek nem gyengen nyomja... Ha o lett volna a vb-n price mellett a balfasz webster helyett, akkor lehet nem esnek ki idejekoran... Sőt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Padrinaggio
222
Szegény Padrinaggio le lett húzva holott Lewis még simán versenyben van... 😀Valójában tényleg nem említettem, hogy melyik Lewis iránt szorítok, de lentebb Sobri eldöntötte és ezúttal igaza volt. 😊 Ugyanakkor a kiskapunak köszönhetően máshogy is lehetne. 😊
Jughead
több mint 6 éve
andersonnak nem lesz egyszerű dolga, ha nem jön rendbe a hamstringjeA hírek szerint nem kerül IR-re és vállalja a meccset 😀
Löfli
több mint 6 éve
van Gerwen Sobri Jóska, Farky, Löfli, Bálesz
Taylor Tito05, Bruschi85, gaben
Anderson zavi27, Coolearie, Igor
Rob Cross Danny
Suljovic peach
Wright Mikey, Kampman
Chisnall tenorx
Wade H_Markó
Smith eaglesmcnabb
Adrian Lewis Padrinaggio
Sobri Jóska
több mint 6 éve
andersonnak nem lesz egyszerű dolga, ha nem jön rendbe a hamstringje
több mint 6 éve
A holnapi nap elég jónak tűnik:Afternoon Session
Jamie Lewis v Darren Webster
Dimitri Van den Bergh v Rob Cross
Evening Session
Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld
Phil Taylor v Gary Anderson/Steve West
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Elég sima, egyértelmű nap ez eddig.