Darts
19 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a büdös wattimena is azért hozta élete meccsét és verte ki szegény joe cullent, hogy itt simán 4-0 égéssel essen ki... 😣
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nagyon sajnalom Michael Smith-et, csipem a jatekat.Csak sajnos nem az a nyerő típus...
tenorx
🤔
több mint 6 éve
Nagyon sajnalom Michael Smith-et, csipem a jatekat.
több mint 6 éve
tudtam hogy ez lesz bazdmeg, világelit matéria a kopasz, második körben megkapni életveszélyjól van bully boy hozta a kötelezőt, csak nem kéne lefagyni 2-3 szettekre...kövi körben rob cross necces lesz
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 330
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/video-feltunt-oriasi-balhe-lett-belole-a-darts-vb-n-2609779Gyökér Pipeot nem zárták még ki? Még az angol kommentátor is "undorítónak" nevezte, amit csináltMert mi volt?
Chargers LT
Coolearie
több mint 6 éve
Gyökér Pipeot nem zárták még ki? Még az angol kommentátor is "undorítónak" nevezte, amit csináltMert mi volt?
Chargers LT
több mint 6 éve
Gyökér Pipeot nem zárták még ki? Még az angol kommentátor is "undorítónak" nevezte, amit csinált
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Demagóg, demagóg és demagóg...Mindenkinek lehetősége lenne így megtanulni, így készülni, így játszani.Nem az a baj, hogy ő egy gép. A baj, hogy egy gépnek kellene játszani ellene, hogy izgalmas meccset lássunk. :-/
Farky
H_Marko
van Gerwen teszi fel rá az életét, az ő döntései, lemondásai, áldozatai - gondolom győzni akar, és szarik az izgalmas meccsre.
Ellened se játszottunk izgalmas meccseket, mivel te kb. hónapokkal többet gyakoroltál, játszottál addigi életedben - és te is szartál rá. Ne mondd, hogy lelkiismeretfurdalásod volt, hogy elrontottad a játékunkat az izgalommentes győzelmeiddel. 😊
Valamint ha pl. én rászántam volna 3 hónapon át heti 8-10 órát gyakorlásra, akkor elég izgalmas meccsünk lehetett volna. És nem is te nyertél volna. 😛
Szóval a lehetőség adott mindenkinek, nem tilos rákészülni, tessék felnőni van Gerwenhez.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mindenkinek lehetősége lenne így megtanulni, így készülni, így játszani.Nem az a baj, hogy ő egy gép. A baj, hogy egy gépnek kellene játszani ellene, hogy izgalmas meccset lássunk. :-/
Farky
H_Marko
van Gerwen teszi fel rá az életét, az ő döntései, lemondásai, áldozatai - gondolom győzni akar, és szarik az izgalmas meccsre.
Ellened se játszottunk izgalmas meccseket, mivel te kb. hónapokkal többet gyakoroltál, játszottál addigi életedben - és te is szartál rá. Ne mondd, hogy lelkiismeretfurdalásod volt, hogy elrontottad a játékunkat az izgalommentes győzelmeiddel. 😊
Valamint ha pl. én rászántam volna 3 hónapon át heti 8-10 órát gyakorlásra, akkor elég izgalmas meccsünk lehetett volna. És nem is te nyertél volna. 😛
Szóval a lehetőség adott mindenkinek, nem tilos rákészülni, tessék felnőni van Gerwenhez.
több mint 6 éve
Nem az a baj, hogy ő egy gép. A baj, hogy egy gépnek kellene játszani ellene, hogy izgalmas meccset lássunk. :-/
Farky
több mint 6 éve
ez mészárlás volt...Ettől még gyökér!
Farky
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
ez mészárlás volt...Tuti, hogy nem anya szülte.
Farky
több mint 6 éve
ez mészárlás volt...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Délután elég sima meccsek voltak, az estiből egyértelműen az Anderson-Lim derbit várom legjobban! Két számomra nagyon kedvelt játékos.Tipikusan az a meccs ahol mindkettőt továbbengedném.
zavi27
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Délután elég sima meccsek voltak, az estiből egyértelműen az Anderson-Lim derbit várom legjobban! Két számomra nagyon kedvelt játékos.Ez szorosabb, de borzalmas 😀 van der voorton látszik hogy már nem fáj a háta, nagyon jól játszott
zavi27
több mint 6 éve
Délután elég sima meccsek voltak, az estiből egyértelműen az Anderson-Lim derbit várom legjobban! Két számomra nagyon kedvelt játékos.
több mint 6 éve
Chizzy után Beatont is ki fogja ejteni van der Voort. Bár ebből nyilván Chizzy volt a nehezebb 😀
több mint 6 éve
stream a délutáni sessionre? 😀
több mint 6 éve
Kiwi vagyok, Wright milyen szerkóban lesz 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Szoval 12/30.
több mint 6 éve
Na Hajrá Petersen
több mint 6 éve
3 nyert szett azért az elég lutri.Reyes a 11. kiemelt aki kiesett az első körben.Vagy tippszmikszűtek vagy nemtudom, huybrechts is most kritikán aluli volt
Szóval 11/29 kiesett, az elég kemény.
tenorx
peach
Egy jó szériát kifog a gyengébb, és már vége is a meccsnek.
több mint 6 éve
Reyes a 11. kiemelt aki kiesett az első körben.Vagy tippszmikszűtek vagy nemtudom, huybrechts is most kritikán aluli volt
Szóval 11/29 kiesett, az elég kemény.
tenorx