Darts
19 feliratkozó
több mint 6 éve
Hűha.
több mint 6 éve
Ezek között a dartsosok között rengeteg jó arc van, én van Gerwennek, Taylornak meg Chizzynek drukkolok, de Lewist is csípem és ez a Brown srác is (bár sose láttam még) módfelett szimpatikusan játszott.Hát én is izgulok rendesen Chizzyért, azért van der Voort nem egy nemtudom Peter Jacques.Jó, akkor kezdem én a tippelés: James Wade.Nem tudom volt e már olyan, hogy valaki dec 17-én kiessen, akire tipp érkezett.
H_Marko
Hát most már van. :/
Így viszont új tippek már nem jöhetnek, mert van kieső.
Sobri Jóska
tenorx
Arról nem is beszélve, hogy Anderson is egy kedves karakter, ahogy Smith is.
Egyedül Wright "papagájságát" nem szeretem, úgy érzem ez eltéríti a fókuszát, ezért nem sikerül neki évek óta átütő siker. Meg persze van Gerwen, Anderson és Taylor miatt. 😊
több mint 6 éve
ez kemény volt, erre azért nem számítottam, de Chizzy remélem nem bassza el
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Hát én is izgulok rendesen Chizzyért, azért van der Voort nem egy nemtudom Peter Jacques.Jó, akkor kezdem én a tippelés: James Wade.Nem tudom volt e már olyan, hogy valaki dec 17-én kiessen, akire tipp érkezett.
H_Marko
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Jippijé!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
pá-pá Wade 😀
több mint 6 éve
Jó, akkor kezdem én a tippelés: James Wade.Nem tudom volt e már olyan, hogy valaki dec 17-én kiessen, akire tipp érkezett.
H_Marko
több mint 6 éve
Jó reggelt, jó szurkolást! 😊
több mint 6 éve
Az a 132-es átlagú második set azért elég korrekt volt töle 😊Ha még elfogadjátok - Anderson-Klaasen döntő, Anderson nyer!Fele még bejöhet. 😊
Igor
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ha még elfogadjátok - Anderson-Klaasen döntő, Anderson nyer!Fele még bejöhet. 😊
Igor
több mint 6 éve
eddig a mai nap gyönyörű
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Na, kiesik Klaasen is?Hullanak a kiemeltek mint a legyek...
tenorx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na, kiesik Klaasen is?
több mint 6 éve
Pont most akartam írni, hogy amúgy nézi-e valaki 😀 Nagyon nagy meccs volt.
több mint 6 éve
Ez nagyon kemény volt és még a pénzem is elvitte.... :/
több mint 6 éve
B*zmeg rockstar! 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kampman
28 330
A hülye hajúra szavaznék, ha még lehet
több mint 6 éve
Ha még elfogadjátok - Anderson-Klaasen döntő, Anderson nyer!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Danny
1 726
Legyen Rob Cross. Surranopalyarol
több mint 6 éve
+1 POWER!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
hú, köszi 😊www.youtube.com/watch?v=-KSSYAq6RTwbaggioa vb-hez nincs youtube streamed? 😊
Löfli
baggio
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=-KSSYAq6RTwbaggioa vb-hez nincs youtube streamed? 😊
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal