Darts
19 feliratkozó
több mint 7 éve
DARTS PREMIER LEAGUEElődöntő és döntő Május 18. O2 Aréna, London
Az elődöntő párosítása
Van Gerwen–Anderson
Wright–Taylor
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
POWER!!!!!!!!!!!Még mindig penge az öreg.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Selby-nek most minden bejön. Innen már veszett fejsze a skót részéről. Nagyon beragadt tegnaphoz képest Higgins.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Higgins bombaformában. Alig van rossz ütése. A 14. frame-ben azt gondoltam végig megy egy magas brake-el,de a toldás piros a sarokba sajnos nem ment be. 10-4. Azért ez már szép előny. Selby forgatja is a fejét rendesen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Higgins pofásan kezdett.
több mint 7 éve
Dingnek kéne 9-7-re vezetnie, de Selby bemákolt a session elején két frame-et, amihez nem lett volna amúgy sok köze. Ha nem lesz beszari, így is meg fogja fordítani Ding.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Selby nyomott egy nagy run-t, de Hawkins is zárkózik a másik meccsen.
több mint 7 éve
Selby büdös nagy mákkal dolgozik ma.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Egyelőre jól tartja magát Ding (5-3 neki az első sessionben). A 8. frameben szépen tolt egy 110-es brake-et.A Higgins-Hawkins kicsit laposabb, a skót dominál. A hosszúak és a safetyk esetében nagy különbség nincs közöttük, de Higgins kicsit jobb.
A 4. frame-ben is elment Higgins, de elrontott egy középre pirosat. Majd Hawkins jött, aki elment két golyó a végére, de a sarokba nem tudta eltenni a hosszú rózsát. Így 4-0 Higgins-nek, aki így sem dőlhet hátra.
Lehet, hogy lesz még izgalom de Higgins hozza ezt a meccset
Előzetesen is a döntőbe vártam.
több mint 7 éve
Szerintem nem a safety játékon ment el Ronnienak, sőt, azt mondanám, hogy abban is top3, relatív könnyebb potokban volt túl sok a hiba, és Ding meg ezeket szinte kivétel nélkül büntette, meg a hosszú pirosokat röhejesen jól lökte. Ahogy Ding játszott, az bizony világbajnoki szint volt, remélem, Selbyt is elpicsázza.Na f... Robertson is kiesett. Így már csak Ronnie-nak szurkolok.na most már neki se tudsz
danyly
a hetedik frame-et beszívta egy fekete golyós szétlövéssel, úgyhogy amikor legközelebb is döntetlent tudott volna kihozni a frame-ből (14. környékén), akkor a simábbnak tűnő rózsaszín helyett a nehezebb fekete golyóra ment rá, és épphogy ugyan, de elhibázta.
az ott be is tett neki, mert 7-9 helyett 6-10-zel fordultak rá a mai session-re, amit ki tudott volan egyenlíteni, de így megint nem maradt elég helye visszahozni - pont, mint tavaly Hawkins ellen.
szopás, mert annyiból szerintem az ő játéka a leglátványosabb, hogy a többiekhez képest legalább egy fokozattal magasabb sebességben játszik - csak azok az átkozott safety-k mennének neki jobban...
szerk: úgyhogy idén a legtöbb, ami maradt utána, az a 32-es döntő legmagasabb break-je (146)
szerk2: de legalább Junhui rendes volt, és egy 117-es breakkel búcsúztatta, hogy megadja a módját
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Akkó most mán igenis legyen címvédés olyan úgyse ma volt. Gyerünk Selby!
több mint 7 éve
Na f... Robertson is kiesett. Így már csak Ronnie-nak szurkolok.na most már neki se tudsz
danyly
a hetedik frame-et beszívta egy fekete golyós szétlövéssel, úgyhogy amikor legközelebb is döntetlent tudott volna kihozni a frame-ből (14. környékén), akkor a simábbnak tűnő rózsaszín helyett a nehezebb fekete golyóra ment rá, és épphogy ugyan, de elhibázta.
az ott be is tett neki, mert 7-9 helyett 6-10-zel fordultak rá a mai session-re, amit ki tudott volan egyenlíteni, de így megint nem maradt elég helye visszahozni - pont, mint tavaly Hawkins ellen.
szopás, mert annyiból szerintem az ő játéka a leglátványosabb, hogy a többiekhez képest legalább egy fokozattal magasabb sebességben játszik - csak azok az átkozott safety-k mennének neki jobban...
szerk: úgyhogy idén a legtöbb, ami maradt utána, az a 32-es döntő legmagasabb break-je (146)
szerk2: de legalább Junhui rendes volt, és egy 117-es breakkel búcsúztatta, hogy megadja a módját
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
Na f... Robertson is kiesett. Így már csak Ronnie-nak szurkolok.pedig volt esélye a döntő frame-re is, mert a sírból visszahozta a huszonnegyediket - aztán az utolsó feketét kellett volna a bal fal mellett eltenni, de egy kicsit elszámolta, és a golyó némi flipperezés után visszagurult a lyuk elé, onnan meg Fu már eltette.
danyly
igazából volt nem egy fejvakarós frame-je Robertsonnak, olyan Benny Hill-show jelleggel, amikor egyik long potot a másik után hibázták el. az biztos, hogy ezzel a formával Selby ellen esélye sem lett volna.
(mondjuk érdekes elolvasni a nyilatkozatát az eurosport-com-on, hogy miért is esett vissza a játéka, elég tanulságos)
több mint 7 éve
Na f... Robertson is kiesett. Így már csak Ronnie-nak szurkolok.
több mint 7 éve
Azért a felső ág bőven erősebb. Lenn meg Higgins akár be is lavírozhat a döntőbe.
több mint 7 éve
Padrinaggio
222
...mondjuk egy Selby ellen az ilyen nem biztos, hogy belefér.Most nem Selby ellen játszott.
slowmotion
több mint 7 éve
alakul, de azért még mindig látványosan bele tud szarni, ha nincs kedve játszani.Én csak annyit mondok, szépen alakul ez Ronnie-nak egyelőre... 😊Hoppá!a legnagyobb esélyes Selby egyébként
Rögtön meglepetés(ek): a legnagyobb esélyesnek számító (már akinek persze) Trump már az első körben kizúgott + Carter és Day is pápá.
Én személy szerint nem tartottam favoritnak Trump-ot, de ezt azért nem vártam.
Én inkább valamelyik kínait v. Higginst várom végső győztesnek. Őszintén megmondom Ronnie sem favorit nálam, de nála nem lehet tudni. 😊
danyly
slowmotion
Igor
az első három fél session-ben nagyon félelmetesen tolta (mindegyiket 3-1-gyel hozta), aztán a kisszünet után történt valami, és kb egyetlen kis hajszálon múlt, hogy ne 0-4-gyel fejezze be a napot. 9-3-ról így simán lehetett volna 9-7, de aztán 10-6-tal fordult.
én azt megértem, hogy nem lehet egymás után 16 frame-en keresztül összpontosítani, de mondjuk egy Selby ellen az ilyen nem biztos, hogy belefér.
több mint 7 éve
Én csak annyit mondok, szépen alakul ez Ronnie-nak egyelőre... 😊Hoppá!a legnagyobb esélyes Selby egyébként
Rögtön meglepetés(ek): a legnagyobb esélyesnek számító (már akinek persze) Trump már az első körben kizúgott + Carter és Day is pápá.
Én inkább valamelyik kínait v. Higginst várom végső győztesnek. Őszintén megmondom Ronnie sem favorit nálam, de nála nem lehet tudni. 😊
danyly
slowmotion
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
én mondjuk Kyren Wilsont figyelem egy ideje, előbb-utóbb odajuthat valami nagyobb torna döntőjébe, sőt... tavaly Selby állította meg, meg idén Kínában is, most meg nem kezdett rosszul Bingham ellen semRá is gondoltam, de kimaradt a felsorolásomból. 😊Hoppá!a legnagyobb esélyes Selby egyébként
danyly
slowmotion
danyly
több mint 7 éve
Rá is gondoltam, de kimaradt a felsorolásomból. 😊Hoppá!a legnagyobb esélyes Selby egyébként
danyly
slowmotion
több mint 7 éve
Hoppá!a legnagyobb esélyes Selby egyébként
danyly
több mint 7 éve
Hoppá!Rögtön meglepetés(ek): a legnagyobb esélyesnek számító (már akinek persze) Trump már az első körben kizúgott + Carter és Day is pápá.
több mint 7 éve
Akkor elkezdődött az érdemi rész.ja. de kicsit azért olyan, mint a magyar fodballisták. örök ígéret.
M. J. Williams a selejtezőt sem élte túl.
Rögtön érdekes eredmény: Fu 2-7-re ég Brecel ellen. Bár a belga igen nagy tehetség.
danyly
több mint 7 éve
Akkor elkezdődött az érdemi rész. M. J. Williams a selejtezőt sem élte túl.
Rögtön érdekes eredmény: Fu 2-7-re ég Brecel ellen. Bár a belga igen nagy tehetség.
több mint 7 éve
Tudtam, hogy valaki nem bírja ki...Hajrá Trump!media.giphy.com/media/JnMjpOA4t0YYU/giphy.gif
danyly
empty taxi