Darts

19 feliratkozó

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
nemsokára snooker-vb, ma kezdődik a kvali
slowmotion
Egyik nagy kedvenc eseményem minden évben.
Hajrá Trump!
danyly
A szarházi invitel eltakarította az eurosportot a kínálatából kb 3 hónapja így nekem ez is kimarad 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Hajrá Trump!
danyly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
slowmotion
Egyik nagy kedvenc eseményem minden évben.
Hajrá Trump!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan

Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Haru Basho 2017, rövid összefoglaló

A 11. napig nincs nagy meglepés, Hakuho továbbra is pocsék formában van, és visszalép a tornától, a két másik mongol yokozuna elég gyenge, Kisenosato (Y), Terunofuji (O), az ozeki-címért küzdő sekiwake, Takayasu, valamint a túl alacsonyra rangsorolt, liftező maegashira, Tochiozan küzdenek a címért..valamint Kotoshogiku 10 győzelemért küzd, hogy visszanyerje az Ozeki rangot

Kisenosato 11-0
Terunofuji 10-1
Takayasu 10-1
Tochiozan 10-1

mindenki más maximum 8 győzelemmel áll

12.nap
Kise és Terunofuji győznek, a két alacsonyabb rangú szumós veszít, Takayasu Harumafuji ellen, Tochiozan pedig Myogiryu ellen. Kotoshogiku is kikap, ezzel 7-5-re romlik a mérlege, az utolsó 3 meccsét mind meg kell nyernie, különben marad sekiwake (és benne van a pakliban, hogy visszavonul...)

Kise 12-0
Teru 11-1
Takayasu 10-2
Tochiozan 10-2

13. nap
Terunofuji legyőzi Kakuryut, viszont Kisenosato kikap Harumafujitól, és a meccs végén, mikor leesik a nézők közé, megsérül.. pontosan nem lehet tudni, de komoly vállsérülésnek tűnik, az egész felkarját/vállcsont részt bekötözik a meccs után. Kotoshogiku nyer, de a 14. nap Terunofuji ellen kell élethalálharcot vívnia, Takayasu és Tochiozan újra kikapnak így 2 meccs hátrányba kerülnek.. kétesélyes marad a torna.

Kise 12-1
Teru 12-1

Takayasu, Tochiozan, Harumafuji 10-3

14. nap
Kakuryu simán legyőzi az erő/energia nélkül küzdő Kisét, Terunofuji pedig egy henkával (oldalra/félre ugrás a meccs elején - gyakran eléggé lenézett/megvetett technika, a birkózók néha használják taktikai fegyverként, főleg ha alacsonyabb rangúak.. de a magas rangúbb szumósokat eléggé leszólják/megvetik ha bevetik ezt a fegyvert) legyőzi az utolsó szalmaszálért birkózó Kotoshogikut... egy szép karrier viszonylag méltatlan befejezése.

Teru 13-1
Kise 12-2

Utolsó napra marad a Terunofuji-Kisenosato meccs, ahhoz hogy a japán yokozuna tornagyőztes legyen, kétszer kell nyernie Terunofuji ellen (13-2-es állásnál holtverseny miatt újra birkóznának), szinte senki nem igazán ad neki esélyt, főképp az alapján ahogy Kakuryu ellen birkózott..

15. nap

www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-4350336/Kisenosato-wins-Spring-sumo-title-debut-grand-champion.html

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
tollaslabda

uh-oh.
Intanon döntő szett 12-18-ról nyert az olimpiai bajnok Marin ellen. döntő szett 21-18-ra.

(mondjuk én örülök, mert rá fogadam, @2,50)
slowmotion
Bátor voltál. Grat.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
tollaslabda

uh-oh.
Intanon döntő szett 12-18-ról nyert az olimpiai bajnok Marin ellen. döntő szett 21-18-ra.

(mondjuk én örülök, mert rá fogadam, @2,50)
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
White - Price
Te.Atya.Úr.Isten.
empty taxi
mi volt?
yooker
9-9-nél döntő leg, White-nak 3 nyila van D10-re erre elsőre dob egy D15-öt, jön Price aki kiszáll 160-ról.
empty taxi
na ez tényleg durva... 😊
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Baromira tetszett ez a uk open, a lebonyolítás 5*. Pechemre pont a szarabb meccseket tudtam csak nézni, de örülök, hogy már ezt is adja a sport tv.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
White - Price
Te.Atya.Úr.Isten.
empty taxi
mi volt?
yooker
9-9-nél döntő leg, White-nak 3 nyila van D10-re erre elsőre dob egy D15-öt, jön Price aki kiszáll 160-ról.

Madden hates me.
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
White - Price
Te.Atya.Úr.Isten.
empty taxi
mi volt?
több mint 7 éve
White - Price
Te.Atya.Úr.Isten.

Madden hates me.
több mint 7 éve
na, oszirulez is elkezdett éledezni, két hét múlva indul az NRL...
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Blade 4nél nem kell jobb, újonnan is 10-12 körül volt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Srácok, bocs ha kicsit offolni fogok, de leginkább itt szokott menni a darts téma. Szóval szeretnék venni egy új táblát, mert a mostanin kicsit zavar az a másfél centire kiduzzadt rész a 19es szektorban 😀

Szóval amit szeretnék:
-Sisalból készüljön.
-Legyen pengedrótos.
-Elforgatható számsora legyen.

Kb ezek a legfontosabbak. 20 ezret nem igazán akarok azért rászánni, inkább a 10-12ezres árkategória érdekelne.

Most Winmau Rebelem van, de mint mondtam eléggé beadta a kulcsot. Ebben leginkább az zavart, hogy sok nyíl kipattant belőle, plusz hogy 1 évet bírt a forgatás hiánya miatt. Elsőre talán a Winmau BLADE 5 az ami megfelelő lehetne nekem, de gondoltam rákérdezek nálatok, mert biztos vannak itt nagyobb szakik. Szóval valaki esetleg tudna ajánlani egy pöpec táblát ebben az árkategóriában?

Előre is köszönöm.
dugo93
Nekem Blade 4-em van es tökéletes még pár év után is, most már elkezdett kicsit púposodni, de az az én hibám miatt. Nyíl nem nagyon pattan ki belőle, ráadásul ez is vékony drótos és forgatható.

Ahogy empty is írja dartsos helyeken érdemes körülnézni, én alig használtan dobozzal, tartó cuccal, csavarokkal együtt vettem 2k-ért 😀
Farky
Köszi a válaszokat.

Még egy hülye kérdésem hagy legyen: Pontosan milyen dartsos oldalakra gondoltatok? Így hirtelen azt hiszem nem azokat az oldalakat találtam meg amire ti gondoltok 😀
dugo93
ne csak oldalakban gondolkozz, hanem darts clubboknál is, lemész egy dartsos helyre, és kérdezd meg van-e eladó használt táblájuk. Nagyon sok jó minőségű alig használt táblát lehet szerezni olcsón. Pl én a Soul-ban vettem

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Srácok, bocs ha kicsit offolni fogok, de leginkább itt szokott menni a darts téma. Szóval szeretnék venni egy új táblát, mert a mostanin kicsit zavar az a másfél centire kiduzzadt rész a 19es szektorban 😀

Szóval amit szeretnék:
-Sisalból készüljön.
-Legyen pengedrótos.

Kb ezek a legfontosabbak. 20 ezret nem igazán akarok azért rászánni, inkább a 10-12ezres árkategória érdekelne.

Most Winmau Rebelem van, de mint mondtam eléggé beadta a kulcsot. Ebben leginkább az zavart, hogy sok nyíl kipattant belőle, plusz hogy 1 évet bírt a forgatás hiánya miatt. Elsőre talán a Winmau BLADE 5 az ami megfelelő lehetne nekem, de gondoltam rákérdezek nálatok, mert biztos vannak itt nagyobb szakik. Szóval valaki esetleg tudna ajánlani egy pöpec táblát ebben az árkategóriában?

Előre is köszönöm.
dugo93
Nekem Blade 4-em van es tökéletes még pár év után is, most már elkezdett kicsit púposodni, de az az én hibám miatt. Nyíl nem nagyon pattan ki belőle, ráadásul ez is vékony drótos és forgatható.

Ahogy empty is írja dartsos helyeken érdemes körülnézni, én alig használtan dobozzal, tartó cuccal, csavarokkal együtt vettem 2k-ért 😀
Farky
Köszi a válaszokat.

Még egy hülye kérdésem hagy legyen: Pontosan milyen dartsos oldalakra gondoltatok? Így hirtelen azt hiszem nem azokat az oldalakat találtam meg amire ti gondoltok 😀

több mint 7 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧

Szóval amit szeretnék:
-Sisalból készüljön.
-Legyen pengedrótos.

Előre is köszönöm.
dugo93

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
Érdemes szétnézned néhány dartsos helyen, 1-2 ezer forintért szoktak odaadni még bőven jó használt táblákat.
Maga a Winmau Blade sorozat meg kb. konszenzus h az egyik legtartósabb tábla.

Madden hates me.
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230

Szóval amit szeretnék:
-Sisalból készüljön.
-Legyen pengedrótos.

Előre is köszönöm.

több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Kezdődik a 2017-es PL.
Coolearie
Jó kis meccsek voltak, Barney fordítása különösen tetszett, meg az öreg játéka is, (elvileg) utolsó PL-ben elég jól bekezdett Chizzy ellen, a Gary-MVG meccs meg a várt magas színvonalat hozta nekem... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Kezdődik a 2017-es PL.
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Darts: Phil Taylor a 2018-as VB után visszavonul.
Mikey
Bad news!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Darts: Phil Taylor a 2018-as VB után visszavonul.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Engem a ket mondat kozotti logikai ellentet zavart - hogy lehet a leggyengebb yokozuna, ha meg csak most neveztek ki?

Arrol meg szinten irtam korabban, mi kell altalaban egy ozekibol yokozunahoz torteno elorelepteteshez... es nem azert kapta meg, mert megnyert 1 tornat. Kaio 5 tornat nyert, megse kerult igazan szoba a neve elolepteteskor, mert gyakran volt serult es a 8-7-es tornakat halmozta allandoan, Kise pedig meg Hakuho dominans idoszaka alatt is rendre 10-11 gyozelmeket hozott rendre (o volt az aki megszakitotta a 63 gyozelembol allo sorozatat is...), neha egy-egy 12-13 gyozelmes tornamasodik hellyel, a tavalyi szezonban pedig meg magasabb szinten birkozott egy egesz even at.

Szinten nem hosszu cikk, de mennyivel informativabb / korrektebb...
 www.theguardian.com/sport/2017/jan/25/big-in-japan-sumo-comes-home-with-first-local-champion-in-years
Igor
Mondj egy yokozunat akinek kevesebb win-je van? Na ugye, hogy a leggyengébb 😀
Izgalmassá kell tenni egy cikket ha már nem értenek hozzá ne forogj rajta túl sokat 😊
Toca
Ráadásul a valaha volt egyetlen yokozuna, akinek egy winje sincs yokozunaként. 😉
Sobri Jóska
Az egy dolog, de még meccset se nyert Yokozunaként. 😀
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Engem a ket mondat kozotti logikai ellentet zavart - hogy lehet a leggyengebb yokozuna, ha meg csak most neveztek ki?

Arrol meg szinten irtam korabban, mi kell altalaban egy ozekibol yokozunahoz torteno elorelepteteshez... es nem azert kapta meg, mert megnyert 1 tornat. Kaio 5 tornat nyert, megse kerult igazan szoba a neve elolepteteskor, mert gyakran volt serult es a 8-7-es tornakat halmozta allandoan, Kise pedig meg Hakuho dominans idoszaka alatt is rendre 10-11 gyozelmeket hozott rendre (o volt az aki megszakitotta a 63 gyozelembol allo sorozatat is...), neha egy-egy 12-13 gyozelmes tornamasodik hellyel, a tavalyi szezonban pedig meg magasabb szinten birkozott egy egesz even at.

Szinten nem hosszu cikk, de mennyivel informativabb / korrektebb...
 www.theguardian.com/sport/2017/jan/25/big-in-japan-sumo-comes-home-with-first-local-champion-in-years
Igor
Mondj egy yokozunat akinek kevesebb win-je van? Na ugye, hogy a leggyengébb 😀
Izgalmassá kell tenni egy cikket ha már nem értenek hozzá ne forogj rajta túl sokat 😊
Toca
Ráadásul a valaha volt egyetlen yokozuna, akinek egy winje sincs yokozunaként. 😉