Darts
19 feliratkozó
több mint 7 éve
Jövő évre céloztam, most nyilván még nincs helye a mezőnyben, de ha a nyáron látott játékát állandósítani tudja a teljes 2017-es idényre, akkor szvsz jövőre helye lesz a sorozatban.Legyen úgy, szimpatikus volt a játéka. Csak ezt a fél-emo stílust hagyja el 😀
empty taxi
több mint 7 éve
jó, de jövőre Smith nyeri a VB-t, úgy nehéz lesz bekerülni a 10be Cadbynek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Cadby még fiatal ehhez szerintem. Bunting is megégett, ráér ő még ezzel.Jövő évre céloztam, most nyilván még nincs helye a mezőnyben, de ha a nyáron látott játékát állandósítani tudja a teljes 2017-es idényre, akkor szvsz jövőre helye lesz a sorozatban.
Bálesz
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Cadby még fiatal ehhez szerintem. Bunting is megégett, ráér ő még ezzel.
több mint 7 éve
Cadby 😉Buntingot mégis hogy? Szegényt tavaly agyba-főbe verte mindenki, neki sem hiányzik egy pl idény. Majd reyes vagy gurney jövőre 😊PL mezőny: MvG, Gary Anderson, Peter Wright, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Chizzy, Barney, Klaasen, Kim HuybrechtsTaylor 'csak' Sky Sports wildcard-dal...
Löfli
Nálam azért Huybrechts kilóg, de legalábbis nem mondanám, hogy nézhetőbb, mint pl Whitlock vagy Bunting. Persze teljesen érthető, hogy nem hívnak olyanokat, akik a vb 3. köréig sem jutottak :/PL mezőny: MvG, Gary Anderson, Peter Wright, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Chizzy, Barney, Klaasen, Kim HuybrechtsKikezdhetetlen.
Löfli
A legnézhetőbb 10.
Sobri Jóska
H_Marko
peach
Madden hates me.
több mint 7 éve
Buntingot mégis hogy? Szegényt tavaly agyba-főbe verte mindenki, neki sem hiányzik egy pl idény. Majd reyes vagy gurney jövőre 😊PL mezőny: MvG, Gary Anderson, Peter Wright, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Chizzy, Barney, Klaasen, Kim HuybrechtsTaylor 'csak' Sky Sports wildcard-dal...
Löfli
Nálam azért Huybrechts kilóg, de legalábbis nem mondanám, hogy nézhetőbb, mint pl Whitlock vagy Bunting. Persze teljesen érthető, hogy nem hívnak olyanokat, akik a vb 3. köréig sem jutottak :/PL mezőny: MvG, Gary Anderson, Peter Wright, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Chizzy, Barney, Klaasen, Kim HuybrechtsKikezdhetetlen.
Löfli
A legnézhetőbb 10.
Sobri Jóska
H_Marko
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
PL mezőny: MvG, Gary Anderson, Peter Wright, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Chizzy, Barney, Klaasen, Kim HuybrechtsTaylor 'csak' Sky Sports wildcard-dal...
Löfli
Löfli
A legnézhetőbb 10.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
PL mezőny: MvG, Gary Anderson, Peter Wright, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Chizzy, Barney, Klaasen, Kim HuybrechtsKikezdhetetlen.
Löfli
A legnézhetőbb 10.
több mint 7 éve
Ha már a dartsnál tartunk..Valaki innen tiszteletét teszi a hétvégi soroksári versenyre?Naná 😊
JoeyPorter
Egerből megyünk vagy 15-en még most a hivatalos klubalapítás és új terem építése közepén (kurvajó lesz, majd azért teszek képet ha kész, de ha minden jól megy, országos szinten is csak a PoD lesz profibb), aztán ha bent leszünk a szövetségben is, meglátjuk mi lesz az amatőrrel, bár szerintem max szabadidős kártyát váltanék ki.
több mint 7 éve
PL mezőny: MvG, Gary Anderson, Peter Wright, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Chizzy, Barney, Klaasen, Kim Huybrechts
több mint 7 éve
Kibújt a gép mögül az ember a végén... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Sobri már két éve megmondta, ezt nem lehet bírni. . . Nekem sem túl szimpatikus a kopasz, de hogy megérdemelte, és hogy kibaszott sok melója van neki ebben, az vitathatatlan.
Jenkins és Smith ezerszer szimpatikusabb, csak sajnos nem tudnak olyan jól dartsozni. Na de majd jövőre!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Igen.. 😊Bullal...Ok. Két éve meg taylor volt a kedvenced. Most gerwen. Jól tudsz választani 😀
Ennyire irreálisan erős.
Én örülök. 😊
Sobri Jóska
peach
És még Chizzyt, Wadet es Buntingot is kedvelem.
több mint 7 éve
Grat a helyesen tippelőknek is! 😉
több mint 7 éve
GG.Megérdemelte Gerwen. Februártól kezd a Premier Liga.
Köszi a beszélőt.
több mint 7 éve
A legfontosabb meccseken játszott a legjobban Gerwen, így bőven megérdemli.
Madden hates me.
több mint 7 éve
A legjobb nyert, ez nem kérdés. Lehet, hogy 1-3-ról is visszajött volna, de az ott nagy hiba volt Garytől, egyszerűen MvG ellen nem fér bele három perc bealvás.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
100 fölötti áltaggal nem szégyen kikapni, kicsit jobb kiszállózással szorosabbá tehette volna Gary, de nyerni esélye ma akkor se lett volna, MvG-t ma (meg kb. 2016-ban) nem lehetett megverni. Én nem bírom a srácot, de ezt most nagyon megérdemelte... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Bullal...Ok. Két éve meg taylor volt a kedvenced. Most gerwen. Jól tudsz választani 😀
Ennyire irreálisan erős.
Én örülök. 😊
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Utálom amikor az esélyesek nyernek.. De nehéz lenne azt mondani hogy nem érdemelte meg!
több mint 7 éve
Kár, hogy gary átaludta azt a középső három leget. Az eleje meg a vége jó volt. 😊 A legjobb lett a világbajnok teljesen megérdemelten.
több mint 7 éve
Bullal...Ennyire irreálisan erős.
Én örülök. 😊
több mint 7 éve
Beteg jól tolja van Gerwen.Egyszeruen jobb, sztem Gary kiadja magából amit tud. Nem tehet róla ha veszít.
több mint 7 éve
Feltámadt Gary. 😊Érthető, ami történik, de azért kis csalódás, hogy egyáltalán nem tudja magát függetleníteni Gerwen játékától. Az egy dolog, hogy hátsó pályán négykörös ellen nincs esélye, de egy csomó olyan leget is elveszít, amit hozna "szobahőmérsékleten".Gary már nem hisz benne, megint szar játékkal vesztette el a kezdésétTe hinnél? 😊
Jakehomer
3:2-ig kibaszott jól játszott.
Most se rossz.
Van Gerwen ennyivel jobb.
Ha így tolja, verhetetlen.
Sobri Jóska
Az átlaga így is elég jó lesz, szóval nem érheti komolyan szó a ház elejét, de egy kétszeres világbajnoktól talán joggal várható kicsit keményebb ellenállás.
Jakehomer