Darts

19 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 428 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Holnap csapatbuli, úgyhogy én is kihagyom.. jövő hét esetlegesen játszik.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Részemről nincs akadálya.
De a veszteseknek vizsgaidőszak, így gondolom ezt is kihagyják.Sobri Jóska
A lelkekbe láttál, shawnka nevében ugyan nem tudok szólni, de én most nem tudok jönni. 😕

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Részemről nincs akadálya.
De a veszteseknek vizsgaidőszak, így gondolom ezt is kihagyják.

több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
A héten jön valaki dartsozni?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
vasárnap lesz amatőr Darts bajnokság a Pólus centerben. itt az ideje megmutatni hova fejlődtünk 😀shawnka
és persze h akkor van meccsem :/Farky
én melózom 😕

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Csapatbajnokság nincs?
Úgy mókásabb lenne, mint egyéniben erölködni.
Ezek szerint amatőröknek nincs.

Sobri Jóska
Amatőröknek nincs csapat.. a legutóbbi egyéni Biatorbágyon volt 501 SO rendszerben (tavaly még 501 DO volt a pesti, csak állítólag baromi sokáig tartott 😀)
 www.premieroutletcenter.hu/EventDetails.aspx?event_ID=70

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Csapatbajnokság nincs?
Úgy mókásabb lenne, mint egyéniben erölködni.
Ezek szerint amatőröknek nincs.

több mint 11 éve
vasárnap lesz amatőr Darts bajnokság a Pólus centerben. itt az ideje megmutatni hova fejlődtünk 😀shawnka
Nem nagyon találok infót róla, milyen rendszerben menne.. ha duplakiszállós pláne nem szívesen mennék el magam kiröhögtetni 😛 de az egyik semi-prot, Sobri v. te, lehet megnézném.

több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
és persze h akkor van meccsem :/

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
vasárnap lesz amatőr Darts bajnokság a Pólus centerben. itt az ideje megmutatni hova fejlődtünk 😀
több mint 11 éve
ja el is felejtettem, tegnap volt a Preakness, a Kentucky Derby-győztes Orbot a triple crownra is esélyesnek tartották...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szegény Ma Long nem túl erős fejben. 😕

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Taylor milyen kiszállót dobott...Kenny
MVG meg megnyeri a PL-t két bull kiszállóval 😀

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Taylor milyen kiszállót dobott...

több mint 11 éve
Nem tudunk menni, a többiek meg ahogy látom, nem tolonganak.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
No?

több mint 11 éve
Kishúgom rágja a fülemet, hogy annyira bejött neki a múltkori noiretezés, menne megint ASAP. Én támogatom az ötletet, nem dobunk egyet megint a jövő héten?berger90
Mehet.
Szerda tökéletes.

több mint 11 éve
Kishúgom rágja a fülemet, hogy annyira bejött neki a múltkori noiretezés, menne megint ASAP. Én támogatom az ötletet, nem dobunk egyet megint a jövő héten?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Ez elég durva frame lett így a végére, ezzel a zölddel és a barnával, wow.. Hawkins jól tartja magát.Igor
Hát sajnos a végére elfogyott Hawkins. Egyébként jó kis meccs volt. A 28. frame-ben láttam elbizonytalanodni Hawkins-t (előtte ő nyert két framet és ha nem rontja el a lökést - kicsit széles lett a piros a bal alsóba és bekoccolt a lyuk között - akkor meg lehetett volna sorban három, és izgalmasabb lett volna), és utána szinte ugyanez játszódott le a következőben is csak más fajta szituban. Onnan pedig Ronnie nem kegyelmez.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ez elég durva frame lett így a végére, ezzel a zölddel és a barnával, wow.. Hawkins jól tartja magát.

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
A Trump-O'Sullivan meccs inkább döntőnek illene be. Mindkét játékost nagyon szeretem. A jelen és a jövő játszik most egymás ellen. Amíg tudtam nézni délelőtt Trump-nak volt 7 kicks, míg Ronnie-nak 0. Hol széles, hol keskeny lett Trump ütései. Pedig azt nem mondhatjuk, hogy megremegne a keze veszélyes szituációkban, mert már játszott VB döntőt. Ronnie-n nem látszik meg az 1 év kihagyás. Simán esélyes a címvédésre, de én még bízok Trump-ban. Most már megfontoltabb, nem olyan szeleburdi és bevállalós mint mondjuk 2 éve. De viszont a vagány lökései hiányoznak.

A másik elődöntőből bármelyikük is nyer nagy meglepetés, hogy döntőt játszhat. Walden első körnél sosem jutott tovább VB-n, de Hawkins-nak is csak második köre van.danyly
ha most kezdődne a döntő, Ronnie kb. a történelem első simázását mutatná be. olyanokat hibáznak, amiket még én, az anti-billiárdos alkat is simán beütnék...slowmotion
Igen, sajnos most nem olyan magas színvonalú a VB mint szokott lenni, de helyette izgalmak vannak bőven.
Ronnie szerintem simán megvédi a címét, iszonyat jó játékos még most is. Hawkins nagyot hajrázott, mert Walden 6-2-re és 11-7-re is vezetett, majd a 21. frame-től nyolcat hozott sorozatban Hawkins.

Ronnie-nak 7 db 100-as brake-je volt (133 volt a legnagyobb; a negyedik legnagyobb a tornán: Robertson-nak volt egy 143-as, Trump-nak egy 142-es és Walden-nek egy 140-es) + 12 db 80 feletti brake
Hawkins-nak csak 3 db 100-as brake-je volt (a legnagyobb egy 114-es volt az elődöntőben) + 2 db 80 feletti brake.
Én egy 18-10 v. 18-11-es Ronnie győzelemre tippelek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
wow, micsoda futam volt

---
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 631 — Cowboys fan
A Trump-O'Sullivan meccs inkább döntőnek illene be. Mindkét játékost nagyon szeretem. A jelen és a jövő játszik most egymás ellen. Amíg tudtam nézni délelőtt Trump-nak volt 7 kicks, míg Ronnie-nak 0. Hol széles, hol keskeny lett Trump ütései. Pedig azt nem mondhatjuk, hogy megremegne a keze veszélyes szituációkban, mert már játszott VB döntőt. Ronnie-n nem látszik meg az 1 év kihagyás. Simán esélyes a címvédésre, de én még bízok Trump-ban. Most már megfontoltabb, nem olyan szeleburdi és bevállalós mint mondjuk 2 éve. De viszont a vagány lökései hiányoznak.

A másik elődöntőből bármelyikük is nyer nagy meglepetés, hogy döntőt játszhat. Walden első körnél sosem jutott tovább VB-n, de Hawkins-nak is csak második köre van.danyly
ha most kezdődne a döntő, Ronnie kb. a történelem első simázását mutatná be. olyanokat hibáznak, amiket még én, az anti-billiárdos alkat is simán beütnék...
több mint 11 éve
maholnap meg Kentucky Derby, lehet fogadni, ki nyer 😊
 sportsillustrated.cnn.com/more/photos/1305/kentucky-derby-preview-2013/

a fő favorit Goldencents ló társtulajdonosa Rick Pitino, a Louisville kosáredzője, szóval neki kell drukkolnijjncaa
Nem Goldencents a fő favorit. 😊Schleck
az egyik szó lemaradt 😊

---