Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
biztos van értékelhető oldala, pl a felesége 😊És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy
alatriste
több mint 10 éve
Ezek a bejelentkezések a legjobbak esküszöm, általában az ilyen szurkolók betrollkodják magukat a riportba, az m4 meg kifejezetten őket kérdezi 8)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Én még személy szerint Kovács Kálmánt és Schmitt Pált várom a szakértők közé, ha ők is lesznek, már nem lesz hiányérzetem
több mint 10 éve
Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ez a Svédország=Ibra és a többiek pont azoknak való, akiknek fingjuk nincs arról, hogy egyébként kik is vannak rajta kívül a válogatottba, amely korántsem csak Ibráról szól
több mint 10 éve
Ki ez a homár, nem figyeltem.
több mint 10 éve
Az ír meccs elé, a szurkolóik ezt énekelték, mikor a spanyolok megruházták őket 4 évvel ezelőtt Gdanskbanwww.youtube.com/watch?v=9Hqy8n3BcqA
több mint 10 éve
ez azért van, mert elmondták nekik, hogy ott a legnagyobb az xG értékTámadtak, (és persze az én személyes ízlésem), de nem volt jó meccs. Amit itt is írt valaki, sajnos még mindig megvan nekik az a rossz felfogás (ez Guardiola nagyon rossz hatása), hogy az ötösön belül akarnak gólt lőni.Elbalfaszkodtak vagy tíz helyzetet a spanyolok. Azért támadtak, nem?Nekem pl felüdülés volt tavalyelőtt a vb. A csoportkör fantasztikus volt, a gólátlag 3 fölött(!!!!!!!!), még olyan meccsek is baromi jól sikerültek, mint egy chile-ausztrália meg egy görög-elefántcsontpart. Aztán persze a nyolcaddöntőktől beütött a keserű valóság, de két hétig tényleg azt hittem, hogy visszatért a támadófutball.Meggyőző volt a Spanyol válogatott mint győzike polgármesteri kampánya.Egyébként, viccet félretéve, melyik válogatott volt eddig meggyőző?
alatriste
Az első fordulónak megfelelő meccsek voltak.
csi77
Ez eddig borzalmas. És nem csak a gólok miatt, írták már sokszor, lehet egy 0-0 is izgalmas az első pillanattól az utolsóig. Most viszont a sokadik meccsen érzem azt, hogy nem bír lekötni.
Kampman
csi77
Kampman
több mint 10 éve
Támadtak, (és persze az én személyes ízlésem), de nem volt jó meccs. Amit itt is írt valaki, sajnos még mindig megvan nekik az a rossz felfogás (ez Guardiola nagyon rossz hatása), hogy az ötösön belül akarnak gólt lőni.Elbalfaszkodtak vagy tíz helyzetet a spanyolok. Azért támadtak, nem?Nekem pl felüdülés volt tavalyelőtt a vb. A csoportkör fantasztikus volt, a gólátlag 3 fölött(!!!!!!!!), még olyan meccsek is baromi jól sikerültek, mint egy chile-ausztrália meg egy görög-elefántcsontpart. Aztán persze a nyolcaddöntőktől beütött a keserű valóság, de két hétig tényleg azt hittem, hogy visszatért a támadófutball.Meggyőző volt a Spanyol válogatott mint győzike polgármesteri kampánya.Egyébként, viccet félretéve, melyik válogatott volt eddig meggyőző?
alatriste
csi77
Ez eddig borzalmas. És nem csak a gólok miatt, írták már sokszor, lehet egy 0-0 is izgalmas az első pillanattól az utolsóig. Most viszont a sokadik meccsen érzem azt, hogy nem bír lekötni.
Kampman
csi77
több mint 10 éve
csempiónz liga terhelés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Elbalfaszkodtak vagy tíz helyzetet a spanyolok. Azért támadtak, nem?Nekem pl felüdülés volt tavalyelőtt a vb. A csoportkör fantasztikus volt, a gólátlag 3 fölött(!!!!!!!!), még olyan meccsek is baromi jól sikerültek, mint egy chile-ausztrália meg egy görög-elefántcsontpart. Aztán persze a nyolcaddöntőktől beütött a keserű valóság, de két hétig tényleg azt hittem, hogy visszatért a támadófutball.Meggyőző volt a Spanyol válogatott mint győzike polgármesteri kampánya.Egyébként, viccet félretéve, melyik válogatott volt eddig meggyőző?
alatriste
csi77
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Nekem pl felüdülés volt tavalyelőtt a vb. A csoportkör fantasztikus volt, a gólátlag 3 fölött(!!!!!!!!), még olyan meccsek is baromi jól sikerültek, mint egy chile-ausztrália meg egy görög-elefántcsontpart. Aztán persze a nyolcaddöntőktől beütött a keserű valóság, de két hétig tényleg azt hittem, hogy visszatért a támadófutball.Meggyőző volt a Spanyol válogatott mint győzike polgármesteri kampánya.Egyébként, viccet félretéve, melyik válogatott volt eddig meggyőző?
alatriste
csi77
több mint 10 éve
engem elég csapat meggyőzött arról, hogy fosMeggyőző volt a Spanyol válogatott mint győzike polgármesteri kampánya.Egyébként, viccet félretéve, melyik válogatott volt eddig meggyőző?
alatriste
csi77
több mint 10 éve
Meggyőző volt a Spanyol válogatott mint győzike polgármesteri kampánya.Egyébként, viccet félretéve, melyik válogatott volt eddig meggyőző?
alatriste
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Meggyőző volt a Spanyol válogatott mint győzike polgármesteri kampánya.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
jöhet az Ibra-ír meccs
több mint 10 éve
Jó volt ez így, nem fulladt unalomba a meccs vége 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
megvolt a gól, szóval a kövi két meccs egyaránt 0-0 lesz
több mint 10 éve
De gea csak el dobta magát a végén, hogy úgy tűnjön nagyobbat védett 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nyilván, ő a híresebb.Shakiráné férje a gólszerzőAkkor elvette saját magát is
csi77
ozibozi
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Nana, ezt én kezdtem, csak tetszőlegesen fel lehet cserélni a csapatokat. 😊Stez csinálhatok egy ultimate jókívánság kivonatot az egy hónapos EB eredménykövetésedből? : Degy ezer oldalas könyv hamar megtelne a Hodgson-intrikákkal, és akkor nincsenek még itt a németek, a spanyolok, és főleg a mocskos csigazabálók xd
Hanni
ja, és WALES!!!
Stez
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Stez csinálhatok egy ultimate jókívánság kivonatot az egy hónapos EB eredménykövetésedből? : Degy ezer oldalas könyv hamar megtelne a Hodgson-intrikákkal, és akkor nincsenek még itt a németek, a spanyolok, és főleg a mocskos csigazabálók xd
Hanni
ja, és WALES!!!
több mint 10 éve
Shakiráné férje a gólszerző
Hajrá Bad Bones!