Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Brady, micsoda passz! #szokatlanmondatokafórumon 😛
több mint 8 éve
azért zlatanon voltak vagy négyen 😀
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
jól hallottam, hogy rutin és az írek ? 😀
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Brady igazán leereszthetné már a labdátpont ezt akartam írni, hogy nyugi van bradyék félidőben leeresztik a labdát 😀
Löfli
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Megérdemelnék már a vezetést az Írek.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Bezzeg most nem tudunk egy csoportba kerülni a svédekkel. Nagyon gyenge kis csapat ez, kb. Norvégia szint Ibrahimovic nélkül.
több mint 8 éve
Brady igazán leereszthetné már a labdát
több mint 8 éve
Jól hallom, hogy Jenci csak szimplán "Ibra"-ként említi Ibrahimovicot? Az oszt' igen.hívhatná Istennek is, csak fél Chuck Norris haragjától
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Jól hallom, hogy Jenci csak szimplán "Ibra"-ként említi Ibrahimovicot? Az oszt' igen.
több mint 8 éve
fúú o'Shea mire nem ért oda az előbb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
volt már helyzet, érdemes benyomni a streamet?
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Most is megy a Fields of Athenry
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Hajrá Írország! Long remélem gurít kettőt.
több mint 8 éve
hmkeress rá, aztán keresd meg az állkapcsodatférfi vagy nő?biztos van értékelhető oldala, pl a felesége 😊És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy
alatriste
slowmotion
Coolearie
slowmotion
több mint 8 éve
"zlatanolni"
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Na ezért kedvelem Knézyt, hogy pl. beszól a fetrengő-reklamáló játékosoknak
több mint 8 éve
Ibrának is addig lesz nagy a szája, amíg be nem rohan Roy Keane a pályára, aztán lerúgja xd
több mint 8 éve
Kampman
28 326
ez nem igaz, a Barátok Közt MINDENKI életének a része, fogadd elnem számoltam, a Barátok Közt az egyik olyan dolog, ami kimaradt az életemből 😊mert?keress rá, aztán keresd meg az állkapcsodatférfi vagy nő?biztos van értékelhető oldala, pl a felesége 😊És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy
alatriste
slowmotion
Coolearie
slowmotion
Tildát az egész Mátyás Király tér megdugta már
Stez
slowmotion
több mint 8 éve
nem számoltam, a Barátok Közt az egyik olyan dolog, ami kimaradt az életemből 😊mert?keress rá, aztán keresd meg az állkapcsodatférfi vagy nő?biztos van értékelhető oldala, pl a felesége 😊És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy
alatriste
slowmotion
Coolearie
slowmotion
Stez
több mint 8 éve
Erdélyi Tímea szerintem a szebb férfiak közé tartozik 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mert?keress rá, aztán keresd meg az állkapcsodatférfi vagy nő?biztos van értékelhető oldala, pl a felesége 😊És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy
alatriste
slowmotion
Coolearie
slowmotion
több mint 8 éve
keress rá, aztán keresd meg az állkapcsodatférfi vagy nő?biztos van értékelhető oldala, pl a felesége 😊És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy
alatriste
slowmotion
Coolearie
több mint 8 éve
férfi vagy nő?biztos van értékelhető oldala, pl a felesége 😊És kivételesen nem fogalmatlan szagértő. A fociszakértelméről nem tudok sokat elmondani, de mint ember egy normális, értelmes csóka. Volt szerencsém látni játszani is (színész), és élőben is beszélgetni vele.Ki ez a homár, nem figyeltem.Szente Vajk
Hanni
Heisman Trophy
alatriste
slowmotion