NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
apropó, Götze nagyon izgatott volt végigtöbb mint 8 éve
twitter.com/coldrainynights/status/749359669714485248erős az a bajnokság na, tiziből nem illik amúgy se
😀
Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 313
Jézusnak is csak 12 tanítványa volt, Lacit is csak az arra érdemesek ismerhették, Bencsics Márkkal pl szakmázgatott. Márk egy évvel később MVP-ként nyerte a HFL-döntőt, erről csak ennyit.mégis érettebb vagyok mint egyes felhasználók pl RespectVVLaci, de őt nem ismerhettem meg 😕DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDna de hé, gyerekek is vannak itt | Heisman Trophy |
Coolearie
Kampman
Heisman Trophy
több mint 8 éve
mondjuk szerintem Zaza volt a király, aki beállt három másodpercre, tizinél fél percig táncolt a labda előtt, és elrúgta a holdra, ennél nagyobb facepalm nincsA labda most baszta telibe a Plútót
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
PELLÉNEK IS A KURVA ANYJÁT, BONUCCINAK NEM, ZAZÁNAK IS A JÓÉDES ANYUKÁJÁT MINDENKINEK A JÓÉDES ANYUCIKÁJÁT. Áááá. Szegény Buffon is mindegyiken rajtavolt de egy fingnyival elment a labda..:/ szerintem nem érdemelte meg Németország. Remélem most majd a portugálokat és a Németeket is megalázzák! Szar EBMajd küld neki 101 szál vörös rózsát, és halálra dughatja, Vikinek komoly ára van ámOtt nem lesz semmi Viki kibassza , hogy lúzerekkel n dugok 😀DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
Stez
ThundersNFL
Stez
több mint 8 éve
Én küldök neki 102-őt akkor már nyerő vagyok 😀Majd küld neki 101 szál vörös rózsát, és halálra dughatja, Vikinek komoly ára van ámOtt nem lesz semmi Viki kibassza , hogy lúzerekkel n dugok 😀DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
Stez
ThundersNFL
Stez
Draft
több mint 8 éve
mondjuk szerintem Zaza volt a király, aki beállt három másodpercre, tizinél fél percig táncolt a labda előtt, és elrúgta a holdra, ennél nagyobb facepalm nincs
több mint 8 éve
Kettő keveréke 😀ok, na de milyen volt az illat ?A németek egy fingnyivel jobban megérdemelték?egy hónaljhajszálnyival jobbak voltak
ThundersNFL
Kampman
gamerkr
Draft
több mint 8 éve
Kihordtam lábon vagy 3 szívinfarktust, de megvan! 😀Müllert lehet jegelni kéne... de hogy Özil és Basti mit csináltak???!
Vrij6
több mint 8 éve
Majd küld neki 101 szál vörös rózsát, és halálra dughatja, Vikinek komoly ára van ámOtt nem lesz semmi Viki kibassza , hogy lúzerekkel n dugok 😀DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
Stez
ThundersNFL
több mint 8 éve
mégis érettebb vagyok mint egyes felhasználók pl RespectVVLaci, de őt nem ismerhettem meg 😕DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDna de hé, gyerekek is vannak itt | Heisman Trophy |
Coolearie
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
ok, na de milyen volt az illat ?A németek egy fingnyivel jobban megérdemelték?egy hónaljhajszálnyival jobbak voltak
ThundersNFL
Kampman
több mint 8 éve
azért na, elég gáz, hogy tízből három vagy négy profi labdarúgó tizenegy méterről méterekkel fölé/mellé bassza a labdát
több mint 8 éve
Kampman
28 313
A németek egy fingnyivel jobban megérdemelték?egy hónaljhajszálnyival jobbak voltak
ThundersNFL
több mint 8 éve
77 beíràs a tizik alatt, kemény 😊
több mint 8 éve
Ott nem lesz semmi Viki kibassza , hogy lúzerekkel n dugok 😀DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
Stez
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 897
ZazaDARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Kampman
28 313
meg Zazára. Hogy az úristenbe lehet úgy rúgni, ahogy Pellé? Még akkor se megy be, ha véletlenül kapura megyDARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
Stez
több mint 8 éve
A németek egy fingnyivel jobban megérdemelték?
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 313
DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDna de hé, gyerekek is vannak itt | Heisman Trophy |
Coolearie
több mint 8 éve
DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
több mint 8 éve
Kihordtam lábon vagy 3 szívinfarktust, de megvan! 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD
több mint 8 éve
Kampman
28 313
Nincs bajom a németekkel (bár nem is annyira szimpatikusak, mint az ezredforduló környékén), de így már csak 2 szimpatikus csapat maradt: Wales és Izland