NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Ez most így nagyon szar! Zaza nagy hiba volt, Motta 2.0! De viszont Conte egy szerethető csapatott rakott össze! 2 év múlva Verrattival irány a döntő, és persze remélem marad ez a védelem addig még! Grazia Azzuri!
több mint 8 éve
A Jagsbemás. Zazából ki nem néztem volna, hogy űrkutató, pedig... de a ruszkik rakétavédelmi rendszere be is riasztott, csoda, hogy Putyin nem nyomta meg a gombotSzeretne jönni kickernek az NFLbe.
slowmotion
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
más. Zazából ki nem néztem volna, hogy űrkutató, pedig... de a ruszkik rakétavédelmi rendszere be is riasztott, csoda, hogy Putyin nem nyomta meg a gombotSzeretne jönni kickernek az NFLbe.
slowmotion
több mint 8 éve
ez a hülye Böőr bazmeg, ennek is csak a flikflakkon jár az esze.kis gól már nem is gól, ugye?! ha nem félfordulatból kell berúgni, akkor már a kaput sem találjuk el?
más. Zazából ki nem néztem volna, hogy űrkutató, pedig... de a ruszkik rakétavédelmi rendszere be is riasztott, csoda, hogy Putyin nem nyomta meg a gombot
több mint 8 éve
Thomas Müllerrel az elődöntőig valaki hitesse el, hogy ez igazából egy VB.. 99 rózsaszál sokkal stílusosabb lenne.Ha Izland- Wales döntő lesz esküszöm kimegyek élőben megtekinteni.Én küldök 102 rózsát Pelle asszonkájának 😉
Coolearie
ThundersNFL
több mint 8 éve
Ha Izland- Wales döntő lesz esküszöm kimegyek élőben megtekinteni.Én küldök 102 rózsát Pelle asszonkájának 😉
Coolearie
Draft
több mint 8 éve
annál SOKKAL kevesebbet. xD honnan ismerem én őtA Geronazzo Máriára gondolsz?olasz kommentátor csaj a stúdióban nem rossz csak több botoxot kapott az arcára mint ahány büntetőt kihagytak most a csapatokEzt a kaszinós faszt nem lehetne elzavarni a picsába?valakinek a valakije lehet, máskülönben fel nem tudom fogni, hogy több csatornán is úgy gondolják, hogy nekik épp Bognár kell.
ThundersNFL
Kampman
Heisman Trophy
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
A Geronazzo Máriára gondolsz?olasz kommentátor csaj a stúdióban nem rossz csak több botoxot kapott az arcára mint ahány büntetőt kihagytak most a csapatokEzt a kaszinós faszt nem lehetne elzavarni a picsába?valakinek a valakije lehet, máskülönben fel nem tudom fogni, hogy több csatornán is úgy gondolják, hogy nekik épp Bognár kell.
ThundersNFL
Kampman
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Ha Izland- Wales döntő lesz esküszöm kimegyek élőben megtekinteni.
több mint 8 éve
olasz kommentátor csaj a stúdióban nem rossz csak több botoxot kapott az arcára mint ahány büntetőt kihagytak most a csapatokEzt a kaszinós faszt nem lehetne elzavarni a picsába?valakinek a valakije lehet, máskülönben fel nem tudom fogni, hogy több csatornán is úgy gondolják, hogy nekik épp Bognár kell.
ThundersNFL
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Kampman
28 313
Ezt a kaszinós faszt nem lehetne elzavarni a picsába?valakinek a valakije lehet, máskülönben fel nem tudom fogni, hogy több csatornán is úgy gondolják, hogy nekik épp Bognár kell.
ThundersNFL
több mint 8 éve
Most már csak Izlandban és Franciaországban bízhatok..
több mint 8 éve
Ezt a kaszinós faszt nem lehetne elzavarni a picsába?
Draft
több mint 8 éve
Götzére értette szerintem xDDDDDDDDDDok, most már tovább fókásodhatott, ez régi szerintem.Szerintem meg egy kicsit sovány.apropó, Götze nagyon izgatott volt végigilyen pipi mellett én is az lennék
gamerkr
Stez
Coolearie
gamerkr
több mint 8 éve
ok, most már tovább fókásodhatott, ez régi szerintem.Szerintem meg egy kicsit sovány.apropó, Götze nagyon izgatott volt végigilyen pipi mellett én is az lennék
gamerkr
Stez
Coolearie
több mint 8 éve
PELLÉNEK IS A KURVA ANYJÁT, BONUCCINAK NEM, ZAZÁNAK IS A JÓÉDES ANYUKÁJÁT MINDENKINEK A JÓÉDES ANYUCIKÁJÁT. Áááá. Szegény Buffon is mindegyiken rajtavolt de egy fingnyival elment a labda..:/ szerintem nem érdemelte meg Németország. Remélem most majd a portugálokat és a Németeket is megalázzák! Szar EBa németek akartak focizni az olaszok agyontaktikázták és végig húzták az időt
Coolearie
tizikre játszottak, megszívták
több mint 8 éve
Szerintem meg egy kicsit sovány.apropó, Götze nagyon izgatott volt végigilyen pipi mellett én is az lennék
gamerkr
Stez
több mint 8 éve
Hector gólpasssz és nyerő 11-es Csempiönship
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 313
igen, azóta Gundi is bemondta, az első értelmes statisztikája volt az egész EB-nAz olaszok mondjuk elég hülyék, ha a büntetőkre bazíroznak, ez az angolok ellen még elmenne, de a németek még sose kaptak ki tizenegyesekkel1976-ban buktak egyet.
Kampman
Vrij6
több mint 8 éve
apropó, Götze nagyon izgatott volt végigilyen pipi mellett én is az lennék
gamerkr
több mint 8 éve
megvan az első német győzelem tétmeccsen az olaszok ellen
több mint 8 éve
Coolearie xanax 😀
Draft
több mint 8 éve
Az olaszok mondjuk elég hülyék, ha a büntetőkre bazíroznak, ez az angolok ellen még elmenne, de a németek még sose kaptak ki tizenegyesekkel1976-ban buktak egyet.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
mondjuk nem kéne borotválni a hónaljszőrt, Buffonnak már akkora medvéje lenne a nyolcvan évével, hogy megállt volna a lasztiPELLÉNEK IS A KURVA ANYJÁT, BONUCCINAK NEM, ZAZÁNAK IS A JÓÉDES ANYUKÁJÁT MINDENKINEK A JÓÉDES ANYUCIKÁJÁT. Áááá. Szegény Buffon is mindegyiken rajtavolt de egy fingnyival elment a labda..:/ szerintem nem érdemelte meg Németország. Remélem most majd a portugálokat és a Németeket is megalázzák! Szar EBMajd küld neki 101 szál vörös rózsát, és halálra dughatja, Vikinek komoly ára van ámOtt nem lesz semmi Viki kibassza , hogy lúzerekkel n dugok 😀DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁD DARMIAN A KURVA ANYÁDPellére gondolsz
Coolearie
Stez
ThundersNFL
Stez
Coolearie