Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Forza Azzuri!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Mikey
18 739
Hajrá Németország!
több mint 8 éve
ez a meccs mondjuk 1938-ban ugyanitt pikáns lett volna😀
több mint 8 éve
Góóóól
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mikey
18 739
Wilmots: "Túl sok védőnk esett ki, bizonytalan volt a fiatal hátvédsorunk. Marouane Fellainit azért hoztam be, hogy stabilizálódjunk, de erre kiegyensúlyozatlan lett a középpályánk."Valamit pedig biztos jól csinál, hogy eljutott eddig -- már az ellenfelek stabil arcon könyöklésén és lábfejen taposásán kívül. Mondjuk én még nem jöttem rá, mit.
szinte semmi labdarúgást nem néztem az elmúlt években, de hogy ez az ember hogyan lett csilliárdokat kereső focista, az számomra a világ egyik legnagyobb talánya
baggio
De legalább megtalálta a stílusának való klubcsapatot, és ennek őszintén örülök.
több mint 8 éve
Kampman
28 313
Én meg döglött szamarat | (Orwell) | , de ez most hogy jön ide?A mai német csapat simán jobb, mint a 2006-os, az olasz esetében viszont leírhatatlan a különbségLáttam én már éjjeli őrt nappal meghalni.
Kampman
alatriste
több mint 8 éve
A mai német csapat simán jobb, mint a 2006-os, az olasz esetében viszont leírhatatlan a különbségLáttam én már éjjeli őrt nappal meghalni.
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 313
A mai német csapat simán jobb, mint a 2006-os, az olasz esetében viszont leírhatatlan a különbség
több mint 8 éve
egyébként húsz évvel ezelőtt Árpi tényleg egész korrekt kapus volt 😊Szerintem meg Milinte Árpád!Buffon vihetné Buffonét.Jöhetne ma egy 2006ot idéző Német -Olasz.Mennyi nagy név volt..A mostani játékosok a törölközőjüket sem vihetné.
De baromi jó csapat is volt az.
Előre az Olasz - Walesért.
alatriste
Coolearie
Nem mellesleg, Donnarumma a világ legjobb kapusa!
Stez
peach
több mint 8 éve
főleg, miután teljesen feleslegesen (és paraszt módon) kiállíttatta magát a második csoportmeccsenElkezdtem leírni a neveket de inkább hagyjuk szerintem aki szereti a focit úgyis tudja milyen osztálykülönbség van a két gárda között.Jöhetne ma egy 2006ot idéző Német -Olasz.Mennyi nagy név volt..A mostani játékosok a törölközőjüket sem vihetné.
alatriste
Coolearie
De Buffon az örök. (Meg De Rossi, bár ő abba a csapatba azért nem volt alapember).
alatriste
több mint 8 éve
Szerintem meg Milinte Árpád!Buffon vihetné Buffonét.Jöhetne ma egy 2006ot idéző Német -Olasz.Mennyi nagy név volt..A mostani játékosok a törölközőjüket sem vihetné.
alatriste
Coolearie
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Buffon vihetné Buffonét.Jöhetne ma egy 2006ot idéző Német -Olasz.Mennyi nagy név volt..A mostani játékosok a törölközőjüket sem vihetné.
alatriste
Coolearie
több mint 8 éve
Fellainire céloztam, mert bár a kilencvenes évek belga válogatottjában Enzo Scifo volt az ész, Wilmots azért mindenhol hasznos láncszeme tudott lenni adott csapatának. Na de a pumukli...Wilmots: "Túl sok védőnk esett ki, bizonytalan volt a fiatal hátvédsorunk. Marouane Fellainit azért hoztam be, hogy stabilizálódjunk, de erre kiegyensúlyozatlan lett a középpályánk."Fosictának egyáltalán nem volt olyan rossz. Ha a maiakhoz akarnám hasonlítani, nem egy Iniesta mondjuk, de szervező középpályásként például egy Rakitic szintjét hozta anno, hogy érezhető legyen a kontraszt.
szinte semmi labdarúgást nem néztem az elmúlt években, de hogy ez az ember hogyan lett csilliárdokat kereső focista, az számomra a világ egyik legnagyobb talánya
baggio
A válogatottban ráadásul kifejezetten jól ment neki, noha sztárnak sosem számított. Meg is lep, hogy a pályán azért úgy tánt, van esze a focihoz, de az oldalvonal mellől igazából már a vb-n kiderült, hogy nincs, de ezen az Eb-n meg be is árazta magát. Háromszor lőtte tökön magát ugyanazzal a butaságával, jó cseréje talán nem is volt a tornán, lereagálni pedig egyszer sem sikerült az aktuális ellenfél húzását.
Abban igaza van, hogy a védelem adta le a meccset, csak egy, ezt a védelmet ő rakta össze, kettő, ő hívta be a keretbe ezeket a játékosokat, három, a belgák elöl is megbuktak, ott pedig aztán tényleg feltűnően próbálkozott, és semmi sem ment. Csak kicsit vicces, én alapvetően úgy vagyok vele, hogyha valami nem működött háromszor előtte – sőt, látványosan lerontotta az egész támadószekció teljesítményét, itt most Fellaini erőltetésére gondolok –, akkor nem próbálom meg negyedszerre is, ráadásul egy ilyen fontos meccsen.
Értem én, hogy Wilmots és Fellaini gumi nélkül szekszualizálnak, és nyalogatják egymás ánuszrózsáját, de ezt a négy fal közé kellene szorítani.
Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Elkezdtem leírni a neveket de inkább hagyjuk szerintem aki szereti a focit úgyis tudja milyen osztálykülönbség van a két gárda között.Jöhetne ma egy 2006ot idéző Német -Olasz.Mennyi nagy név volt..A mostani játékosok a törölközőjüket sem vihetné.
alatriste
Coolearie
De Buffon az örök. (Meg De Rossi, bár ő abba a csapatba azért nem volt alapember).
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Jöhetne ma egy 2006ot idéző Német -Olasz.De baromi jó csapat is volt az.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Wilmots: "Túl sok védőnk esett ki, bizonytalan volt a fiatal hátvédsorunk. Marouane Fellainit azért hoztam be, hogy stabilizálódjunk, de erre kiegyensúlyozatlan lett a középpályánk."Fosictának egyáltalán nem volt olyan rossz. Ha a maiakhoz akarnám hasonlítani, nem egy Iniesta mondjuk, de szervező középpályásként például egy Rakitic szintjét hozta anno, hogy érezhető legyen a kontraszt.
baggio
A válogatottban ráadásul kifejezetten jól ment neki, noha sztárnak sosem számított. Meg is lep, hogy a pályán azért úgy tánt, van esze a focihoz, de az oldalvonal mellől igazából már a vb-n kiderült, hogy nincs, de ezen az Eb-n meg be is árazta magát. Háromszor lőtte tökön magát ugyanazzal a butaságával, jó cseréje talán nem is volt a tornán, lereagálni pedig egyszer sem sikerült az aktuális ellenfél húzását.
Abban igaza van, hogy a védelem adta le a meccset, csak egy, ezt a védelmet ő rakta össze, kettő, ő hívta be a keretbe ezeket a játékosokat, három, a belgák elöl is megbuktak, ott pedig aztán tényleg feltűnően próbálkozott, és semmi sem ment. Csak kicsit vicces, én alapvetően úgy vagyok vele, hogyha valami nem működött háromszor előtte – sőt, látványosan lerontotta az egész támadószekció teljesítményét, itt most Fellaini erőltetésére gondolok –, akkor nem próbálom meg negyedszerre is, ráadásul egy ilyen fontos meccsen.
Értem én, hogy Wilmots és Fellaini gumi nélkül szekszualizálnak, és nyalogatják egymás ánuszrózsáját, de ezt a négy fal közé kellene szorítani.
több mint 8 éve
Wilmots: "Túl sok védőnk esett ki, bizonytalan volt a fiatal hátvédsorunk. Marouane Fellainit azért hoztam be, hogy stabilizálódjunk, de erre kiegyensúlyozatlan lett a középpályánk."szinte semmi labdarúgást nem néztem az elmúlt években, de hogy ez az ember hogyan lett csilliárdokat kereső focista, az számomra a világ egyik legnagyobb talánya
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
azért ha harminc centiről rárúgják a kezedre, az hadd ne legyen már tizenegyes.értelek, de a kéz akkor sem része a játéknak
slowmotion
persze rohadt gáz lenne ezért tizit befújni, de ez is azok a dolgok közé tartozik (legalábbis nálam) mint amit meg kéne reformálni, amiről a meccs előtt folyt a diskurzus
igazából az a durva, hogy ami megyekettes védekezési hibát a magyar csapat elkövetett a belgák ellen, azt a belgák is elkövették a velsziek ellen. mi is rajtavesztettünk, mint a belgák, csak nekünk talán több lehetőségünk volt egyenlíteni, mint nekik. és nekünk ugye a tizedik percben jött, tehát ott borult a kidolgozott taktika...az elején a walesiek is kapkodhattak össze-vissza, de aztán szépen összeszedték magukat és valóban a belgáktól jöttek a hibák, ami azért a "szedett-vedett" védelemnek is köszönhető
slowmotion
több mint 8 éve
És mily' sok embernek lopta be utána a szívébe magát. 😉nemcsak hogy rúgott, hanem ő rúgta a mindent eldöntő tizit középre, a léc aláJa és Bernd Storck egyik jelenlegi segítője is rúgott tizit...tökéletes volt. a wembley-ben(!) tizenegyesekkel(!!) kikaptak a németektől(!!!)20 - 96-ban az angolok ott voltak (igaz, hazai pályán többet várt a királynő)Neked nagyon hepped ez a mondat, csak éppen én nem ezt mondtam, nem mellesleg, nem igaz, amit mondasz. De Bruyne pedig nem volt szar ma sem, csak ezek szerint neked az is gáz, ha nem tud védőt is játszani, miközben elöl van. xDjajajaja, whoscored 6,5-re árazta, Balet meg 8,6-ra. 5 dribbles, 4 aerials won, 4 tackls. Érdekes ő tud szerelni is :d Tökre egysíkú ez az ember.
Stez
de örülhetsz, végre van top4be brit csapat, a királynő hány éve is vár rá hogy végre sikerüljön? :d
eaglesmcnabb
csi77
Kampman
csi77
slowmotion
több mint 8 éve
Belgiumban tuti elő fogják szedni a bírót. Külön-külön az esetek lehet, hogy normál szinten nem értek tizit, de sok kétes szitu és egyszer sem nekik fújtak. A végén Legoland szabálytalanságánál nagyon rájátszott talán ezért nem fújta be, de utána jött egy kezezés is. Lehet, hogy nem szándékos, de basszus mégis csak akadályozta a labdát.azért ha harminc centiről rárúgják a kezedre, az hadd ne legyen már tizenegyes.
Fellaini csere: az első félidő második felében a walesiek uralták a játékot és lehet Wilmots a középpályát akarta megerősíteni Fellainivel? Túl sok jó embere van előre (Hazard, Mertens, Lukaku, Carrasco). Most nem találta el a jó felállást és Wales tud védekezni.
Wales-Portugália elődöntő, emésztem, emésztem, emésztem...
NB2
egyébként nem a bírót kellene előszedni. ennek a balhátvédnek kevesebb esze van a futballhoz, mint Alberto Morenonak, márpedig Moreno atom sötét, csak futni tud nagyon. biztos a bátyjával csomagban vitték ki.
ja igen, a csatár Lukaku. felteszi Wilmots, mert az erős angol védők közül majd elfejeli a labdát. hány fejpárbajt is nyert? érzésre nullát. erre ott van ez a Batsányi gyerek, meg Origi, mindkettő körberohangássza Lukakut, kaptak öt meccsen összesen vagy ötven percet.
Fellaini meg, pfff... mit akart vele Wilmots megerősíteni? a kiesés tényét? Falloszjaninál már az kiváló teljesítménynek minősül, ha nem állítják ki, de ebben kimerül kb az összes skillje...
igazából az a durva, hogy ami megyekettes védekezési hibát a magyar csapat elkövetett a belgák ellen, azt a belgák is elkövették a velsziek ellen. mi is rajtavesztettünk, mint a belgák, csak nekünk talán több lehetőségünk volt egyenlíteni, mint nekik. és nekünk ugye a tizedik percben jött, tehát ott borult a kidolgozott taktika...
több mint 8 éve
nemcsak hogy rúgott, hanem ő rúgta a mindent eldöntő tizit középre, a léc aláJa és Bernd Storck egyik jelenlegi segítője is rúgott tizit...tökéletes volt. a wembley-ben(!) tizenegyesekkel(!!) kikaptak a németektől(!!!)20 - 96-ban az angolok ott voltak (igaz, hazai pályán többet várt a királynő)Neked nagyon hepped ez a mondat, csak éppen én nem ezt mondtam, nem mellesleg, nem igaz, amit mondasz. De Bruyne pedig nem volt szar ma sem, csak ezek szerint neked az is gáz, ha nem tud védőt is játszani, miközben elöl van. xDjajajaja, whoscored 6,5-re árazta, Balet meg 8,6-ra. 5 dribbles, 4 aerials won, 4 tackls. Érdekes ő tud szerelni is :d Tökre egysíkú ez az ember.
Stez
de örülhetsz, végre van top4be brit csapat, a királynő hány éve is vár rá hogy végre sikerüljön? :d
eaglesmcnabb
csi77
Kampman
csi77