Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 151 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 913 — nabege2@yahoo.com
Belgiumban tuti elő fogják szedni a bírót. Külön-külön az esetek lehet, hogy normál szinten nem értek tizit, de sok kétes szitu és egyszer sem nekik fújtak. A végén Legoland szabálytalanságánál nagyon rájátszott talán ezért nem fújta be, de utána jött egy kezezés is. Lehet, hogy nem szándékos, de basszus mégis csak akadályozta a labdát.
Fellaini csere: az első félidő második felében a walesiek uralták a játékot és lehet Wilmots a középpályát akarta megerősíteni Fellainivel? Túl sok jó embere van előre (Hazard, Mertens, Lukaku, Carrasco). Most nem találta el a jó felállást és Wales tud védekezni.
Wales-Portugália elődöntő, emésztem, emésztem, emésztem...
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Ez egy szar volt.
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Pedig az az angol csapat tényleg jó volt. Minden csapatrészben volt klasszis játékosuk, szerettem.
Jan
Ők még akartak is focizni. Vállalható kiesés volt, drámai mérkőzésen. Kár érte, mert ha bemákolják valahogy a tizipárbajt, megvan a torna is.

Azóta talán egyszer láttam olyan angol csapatot, amelyiken látszott, hogy nem szarja telibe az egészet, azt megszopatta Seaman, az pedig már sok volt Brazília ellen.
Stez
A '86-os Lineker-féle csapat mellett a '96-os (Pearce, Gazza) a másik kedvencem. Hogy mennyire akartak azt nem tudom, de szvsz azóta nem volt hasonlóan komplett csapatuk, plusz Venables ült a kispadon, aki azért nem Hodgson szint volt.
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Múltkor valaki azt írta h ,a Belgák bárkit szarrá kontráznak előnyből' -hát nem jött be!
steelwolf
Én voltam. Nem játszottak jól. Főleg előnyben nem.
tüsi91
Én is ezt gondoltam, de
1 Wales nem Magyaroszág
2. Belgium is gyengébb volt
NB2
Hát igen, mi lejátszottunk 4 meccset 12 nap alatt, kőkemény ellenfelekkel szemben, egy 37 éves Gerával a kezdőben, több sérülttel. Ki van ehhez hozzászokva nálunk? Ehhez képest nem is voltunk rosszak ellenük egy jó darabig.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
20 - 96-ban az angolok ott voltak (igaz, hazai pályán többet várt a királynő)
csi77
tökéletes volt. a wembley-ben(!) tizenegyesekkel(!!) kikaptak a németektől(!!!)
Kampman
Pedig az az angol csapat tényleg jó volt. Minden csapatrészben volt klasszis játékosuk, szerettem.
Jan
Ők még akartak is focizni. Vállalható kiesés volt, drámai mérkőzésen. Kár érte, mert ha bemákolják valahogy a tizipárbajt, megvan a torna is.

Azóta talán egyszer láttam olyan angol csapatot, amelyiken látszott, hogy nem szarja telibe az egészet, azt megszopatta Seaman, az pedig már sok volt Brazília ellen.

több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Wilmots taktikai érzéke gyenge szintet képvisel (Carrasco >> Fellaini csere???, érthetetlen; én értem mit akart, de ez egyáltalán nem illet a képbe) + ezt a belga válogatottat nem bírta CSAPATTÁ kovácsolni. Lehet, hogy egyénileg jók és technikailag képzettek, de huzamosan nem bírnak jól játszani. Már az olasz meccsen látszott, hogy lesznek még bajban a belgák, csak a megfelelő ellenfél kellett.

Wales pedig ügyesen, taktikusan magára húzta a belgákat (a 2. félidőben), mert bíztak a védelembe. Csak arra vártak, hogy megbomlik a középpálya és egy szélső kontra újabb gólt eredményezhet.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Vili, Albánia nem jutott be a 16-ba, te hülye, te.
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
csi77
Kampman
több mint 8 éve
Lé kellene húgyozni Hazardot karikatúrában
ThundersNFL
tippmix?
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 026 — !SuPeR6BoWL!
Lé kellene húgyozni Hazardot karikatúrában

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Sebők Vilit nem lehetne elzavarni a kurvaanyjába

Draft

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 913 — nabege2@yahoo.com
Múltkor valaki azt írta h ,a Belgák bárkit szarrá kontráznak előnyből' -hát nem jött be!
steelwolf
tüsi91
Én is ezt gondoltam, de
1 Wales nem Magyaroszág
2. Belgium is gyengébb volt
több mint 8 éve
Még jó, hogy nem hozzánk jött Wilmots

Draft

több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
steelwolf
több mint 8 éve
remélem Wilmots lesz az új angol szöv kap

több mint 8 éve
steelwolf
fellocsolták a pályát!
baggio
Hát azt megkérdezik a Fellainitól, hogy hova a faszba fejeli a labdát?
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
steelwolf
fellocsolták a pályát!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Neked nagyon hepped ez a mondat, csak éppen én nem ezt mondtam, nem mellesleg, nem igaz, amit mondasz. De Bruyne pedig nem volt szar ma sem, csak ezek szerint neked az is gáz, ha nem tud védőt is játszani, miközben elöl van. xD
Stez
jajajaja, whoscored 6,5-re árazta, Balet meg 8,6-ra. 5 dribbles, 4 aerials won, 4 tackls. Érdekes ő tud szerelni is :d Tökre egysíkú ez az ember.
de örülhetsz, végre van top4be brit csapat, a királynő hány éve is vár rá hogy végre sikerüljön? :d
eaglesmcnabb
csi77
Kampman
Ja és Bernd Storck egyik jelenlegi segítője is rúgott tizit...

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 417 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 8 éve
Sebők Vilinek a | tippmix | helyett inkább behatóbban meg kéne ismerkednie Hitchcock munkásságával
több mint 8 éve
Neked nagyon hepped ez a mondat, csak éppen én nem ezt mondtam, nem mellesleg, nem igaz, amit mondasz. De Bruyne pedig nem volt szar ma sem, csak ezek szerint neked az is gáz, ha nem tud védőt is játszani, miközben elöl van. xD
Stez
jajajaja, whoscored 6,5-re árazta, Balet meg 8,6-ra. 5 dribbles, 4 aerials won, 4 tackls. Érdekes ő tud szerelni is :d Tökre egysíkú ez az ember.
de örülhetsz, végre van top4be brit csapat, a királynő hány éve is vár rá hogy végre sikerüljön? :d
eaglesmcnabb
csi77
Kampman
jaja, kár volt feltépnem a sebet....😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Ez fantasztikus.
Azért remélem, hogy az életedet nem négy meccsre alapozod (amit De Bruyne-től láttál idén), meg csupa statisztikára alapozod, aminek a fele nem mérvadó, mert bajban leszel. 8)
Stez
ja az általad jobb emberekből álló city 2 meccsen egyszer sem, a belgák akik jobb erőből állnak 3 meccsből egyszer sem, 5 meccsen bale csapata nyert 3szor 2 x, abból 2szer bale lőtte a győztes gólt.
Évek óta baszogatod Pepét meg Balet hogy mire fel sztárolom őket, azt mind a kettő világelit :d
eaglesmcnabb
hallod, neked üldözési mániád van, sosem mondtam, hogy Bale nem sztár, just sayin 8)
azt mondtam, hogy véleményem szerint nincs ott a világ legjobbjai között, de sztárnak attól még sztár, fasza játékos
Pepére valóban mondtam, nem elit, ráadásul egy büdös féreg, és ezen nem változtat az, hogy a legutóbbi négy-öt meccsén valóban jó volt, de attól még ugyanúgy megvannak a szar meccsei, hibái és az elborulásai

több mint 8 éve
Sebből Vili kussoljá

Draft

több mint 8 éve
Stez
eaglesmcnabb
csi77
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
ha szigorúan a csapat érdekeit nézzük akkor nem is lehet kérdés,hogy melyikük a hasznosabb szerintem.Persze Béla nemfog Aranylabdát kapni.
Kenny
megnyerik az eb-t aztán senki nem veszi el tőle

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal