Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 152 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Akkor előre a Wales-Izland döntőért!
Jan
normális ember kizárólag ezért szurkolhat, ugye a portugál-velszin a jó ízlés is megköveteli, de izland is nagyon menő lennne
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Neked nagyon hepped ez a mondat, csak éppen én nem ezt mondtam, nem mellesleg, nem igaz, amit mondasz. De Bruyne pedig nem volt szar ma sem, csak ezek szerint neked az is gáz, ha nem tud védőt is játszani, miközben elöl van. xD
Stez
jajajaja, whoscored 6,5-re árazta, Balet meg 8,6-ra. 5 dribbles, 4 aerials won, 4 tackls. Érdekes ő tud szerelni is :d Tökre egysíkú ez az ember.
de örülhetsz, végre van top4be brit csapat, a királynő hány éve is vár rá hogy végre sikerüljön? :d
eaglesmcnabb
hát hasznosabb mint cr az tuti.
Kenny
jó, mondjuk nálam az eddig sem volt kérdés, hogy jelenleg Bale > CR, bár szégyellem ezt leírni, Mocsesz még printscreenel
Stez
ha szigorúan a csapat érdekeit nézzük akkor nem is lehet kérdés,hogy melyikük a hasznosabb szerintem.Persze Béla nemfog Aranylabdát kapni.

több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Neked nagyon hepped ez a mondat, csak éppen én nem ezt mondtam, nem mellesleg, nem igaz, amit mondasz. De Bruyne pedig nem volt szar ma sem, csak ezek szerint neked az is gáz, ha nem tud védőt is játszani, miközben elöl van. xD
Stez
jajajaja, whoscored 6,5-re árazta, Balet meg 8,6-ra. 5 dribbles, 4 aerials won, 4 tackls. Érdekes ő tud szerelni is :d Tökre egysíkú ez az ember.
de örülhetsz, végre van top4be brit csapat, a királynő hány éve is vár rá hogy végre sikerüljön? :d
eaglesmcnabb
20 - 96-ban az angolok ott voltak (igaz, hazai pályán többet várt a királynő)

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ez fantasztikus.
Azért remélem, hogy az életedet nem négy meccsre alapozod (amit De Bruyne-től láttál idén), meg csupa statisztikára alapozod, aminek a fele nem mérvadó, mert bajban leszel. 8)
Stez
ja az általad jobb emberekből álló city 2 meccsen egyszer sem, a belgák akik jobb erőből állnak 3 meccsből egyszer sem, 5 meccsen bale csapata nyert 3szor 2 x, abból 2szer bale lőtte a győztes gólt.
Évek óta baszogatod Pepét meg Balet hogy mire fel sztárolom őket, azt mind a kettő világelit :dí

heh, végre belátod, bale ezerszer hasznosabb mint cr, bár messinél is. Tud védekezni, és fejelni is.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
eaglesmcnabb
Kenny
jó, mondjuk nálam az eddig sem volt kérdés, hogy jelenleg Bale > CR, bár szégyellem ezt leírni, Mocsesz még printscreenel

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Akkor előre a Wales-Izland döntőért!
több mint 8 éve
Stez
eaglesmcnabb

több mint 8 éve
Stez
eaglesmcnabb
Ez fantasztikus.
Azért remélem, hogy az életedet nem négy meccsre alapozod (amit De Bruyne-től láttál idén), meg csupa statisztikára alapozod, aminek a fele nem mérvadó, mert bajban leszel. 8)

több mint 8 éve
Én Walesről eddig azt gondoltam, hogy egy tipikus "kick and rush" csapat egy Bale-lel megspékelve, erre kiderül, hogy tudnak focizni. Szép volt, bár a belgákra tippeltem.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
az elődöntő igazi tétje

twitter.com/j15royals/status/748980741883650048

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 417 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
bombagólok ide vagy oda, még nem sikerült megértenem, Nianggolant miért is akarja a fél világ 40-50 millió fontért, a felét éri
Stez
Szoktál Roma meccset nézni? Rengeteg ,interception+fumble' 😀 Fáradhatatlan és néha gólt is rúg!
steelwolf
Szoktam.
De amikor rohadt jó védekező középpályásokat lehet szerezni 20-25 millió euróért, akkor én nem adnék egy 28 éves játékosért dupla annyit. Ráadásul Nianggolan abszolút hangulatember, vannak rohadt jó meccsei, de van sok, ahol abszolút elszürkül, ráadásul képes hibázni, nem is egyszer.
Stez
Mindenki máshogy látja! Most akkor mennyi lenne egy Ronaldo, Zidane, Totti? Amúgy már irreális árak vannak!
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 026 — !SuPeR6BoWL!
Belgák is olyanok mint mi lépésüket a kezdő és nekiállnak bénázni
ThundersNFL
hogy teccik mondani???
ulpianus
Lesérül csak a telefon átkölti

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ramseyék miért nem játszhatnak nyeretlenék ellen? Nem úgy volt, hogy az elődöntőnél törlődnek a sárgák?
Duff
A döntőre nézve nem számít már a két sárga az elődöntőre nézve még igen.á
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Stez

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a baj hogy a nagy magyar edzőpápák igazolva érezhetik majd magukat.
dande
Esküszöm pávának olvastam, de úgy sem értelmetlen....😊
csi77
S tényleg azt is akartam írni 😛
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Belgák is olyanok mint mi lépésüket a kezdő és nekiállnak bénázni
ThundersNFL
hogy teccik mondani???

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
hát, ez bizony égés Belgiumnak, akárhogy is nézzük
már ellenünk is benne volt a levegőbe egy ilyen verés xDD
Stez
ne viccelj , papírfoma.

De bruyne nagyon sokoldaló, ezerszer sokoldalúbb mint bale. csak valljuk be klasszisokkal szarabb :d
eaglesmcnabb

több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ramseyék miért nem játszhatnak nyeretlenék ellen? Nem úgy volt, hogy az elődöntőnél törlődnek a sárgák?
több mint 8 éve
Belgák megköszönhetik Wilmotsnak,hogy kiestek,ennyire rosszul lereagálni a meccs alakulását ilyen szinten..

több mint 8 éve
Belgák is olyanok mint mi lesérül két a kezdő és nekiállnak bénázni

Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt

Draft

több mint 8 éve
dande
Esküszöm pávának olvastam, de úgy sem értelmetlen....😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
hát, ez bizony égés Belgiumnak, akárhogy is nézzük
már ellenünk is benne volt a levegőbe egy ilyen verés xDD
Stez
ne viccelj , papírfoma.

De bruyne nagyon sokoldaló, ezerszer sokoldalúbb mint bale. csak valljuk be klasszisokkal szarabb :d

több mint 8 éve
A szakértők szerint a belgáknak minden posztra van két azonos tudású játékosuk. Ja..a két rasztán Elment a meccs kb..
gordon
A belgáknak még akkor is közepes védelmük van, ha a legjobbjaik nem hiányoznak sérülés miatt, nem csak a mai meccsről, hanem mondjuk még Kompanyt is hozzáadjuk. 8) Ez volt a gyengepontjuk, pech, hogy mára pont itt jött még pár sérülés, és konkrétan olyan védelemmel kellett focizniuk, akinek még az Aston Villa is lő kettőt. 8)

több mint 8 éve
Most kellene egy Hazardot lehúgyozos karikatúra

Draft

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
dande
De rájuk normális ember már rég nem ad. Persze amíg befolyásuk lesz, addig a magyar futball felemelkedése reménytelen.