Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
LOLRabiot se lesz többet válogatott?
Az öltözői törésvonalak egy új szintjéről cikkeznek a francia sajtóban: állítólag Rabiot anyukája a lelátón összeveszetett Pogba testvéreivel és Mbappé édesapjával.
— Szabó Christophe (@omlettdufro) June 29, 2021
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
LOLValamennyien észlények
Az öltözői törésvonalak egy új szintjéről cikkeznek a francia sajtóban: állítólag Rabiot anyukája a lelátón összeveszetett Pogba testvéreivel és Mbappé édesapjával.
Sixo
több mint 3 éve
most kapcsolodtam be, ennyire szar a meccs?Judoban már 2-2 intésük lenne
YoungZeeZee
több mint 3 éve
A vasas edző az ebn is több pontot szerezne mint a győztes az tutiMintha egy nb1 meccset néznékAkkor az NB2!
Csak itt pontosak a passzok 😅
Chargers LT
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Bring me Sancho Panza!
több mint 3 éve
LOLAz öltözői törésvonalak egy új szintjéről cikkeznek a francia sajtóban: állítólag Rabiot anyukája a lelátón összeveszetett Pogba testvéreivel és Mbappé édesapjával.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Mintha egy nb1 meccset néznékAkkor az NB2!
Csak itt pontosak a passzok 😅
Chargers LT
több mint 3 éve
Mintha egy nb1 meccset néznékCsak itt pontosak a passzok 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
most kapcsolodtam be, ennyire szar a meccs?teljesen korrekt szerintem, helyzet akadt bőven
YoungZeeZee
több mint 3 éve
most kapcsolodtam be, ennyire szar a meccs?Meg ennél is szarsbb
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ja, de ő tkp. volt.Thomas Hassler mindenhonnan is lőttFaszt tologatsz küldd ra a gecibeBrehme, Basler, Matthaus, Sammer, Effenberg forog a sírjában, pedig még él.
briareos
16-osról német csatár nem lövi el…
Augenthaler 50-ről rálőtte ha tudta, ez a tilitoli idegörlő.
Sobri Jóska
Willie Parker
Csatárokról nem is beszélve.
Igyekeztem olyanokat írni, akik szintén, pedig legalább egy sorral hátrébb játszottak.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
most kapcsolodtam be, ennyire szar a meccs?
több mint 3 éve
Gundogan milyen keményen melegített a háttérben …Jajjj...
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Thomas Hassler mindenhonnan is lőttFaszt tologatsz küldd ra a gecibeBrehme, Basler, Matthaus, Sammer, Effenberg forog a sírjában, pedig még él.
briareos
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Gundogan milyen keményen melegített a háttérben …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Svéd-dán döntőt a népnek, meg egy jobb ágrajzot!Igen csak rájuk ez a leírás a spanyol meccsen kivul nem igaz. Ott csak a céltalan hamisVajon melyik unalmas, celtalan focit jatszo csapat jut tovabb.A svéd
Kenny
csebi
Heisman
több mint 3 éve
Faszt tologatsz küldd ra a gecibeBrehme, Basler, Matthaus, Sammer, Effenberg forog a sírjában, pedig még él.
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Ugorjunk a tizikre inkább
több mint 3 éve
Pontosan, ebben teljes mértékben egyet értünk.Teljes inkonzisztecia, a legjobb példa a walesi csávónak adott durván szigorú piros lap, a franciák hentelését meg elnézték több meccsen is.Azért az az EB-t nézve megállapítható, hogy a lapok kiosztása nem egzakt szabályok szerint zajlik.Mert te aztán teljesen objektivnak tűnsz. Azért picit fura h máé három különböző okot hoztatok … de ha Phillips rángatta akkor ő miért nem kapott lapot? De mindegy jó tudni h ha vkit 18 méterre a kaputól közepén mikor előtte nem all senki felrugnak az nem gólhelyzet meg az számít h 5 méterrel korábban vki megrantotta.Jó, te elfogult vagy, nem is próbállak meggyőzniAham. Hat persze.Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Másikat elismerem h nem konzekvensen ítélik meg de inkább pirosakat szoktak adni erre pl Daviest is kiállítottak idén ilyenert (ráadásul ő neki labdarol csúszott le a lába de mivel nyújtott láb volt boka felett azonnali piros vokt)
csebi
A másiknál meg pl ellenünk is volt ugyanilyen német becsúszás, sztem ott sem adtak pirosat a hazai németnek. Legalább is akkor nem reklámált senki...
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Akkor meg benne van ez is, part of the game.
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 3 éve
Faszt tologatsz küldd ra a gecibeakkor még szöglet se lett volna, 2vs6ból egy szöglet lett legalább
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Teljes inkonzisztecia, a legjobb példa a walesi csávónak adott durván szigorú piros lap, a franciák hentelését meg elnézték több meccsen is.Azért az az EB-t nézve megállapítható, hogy a lapok kiosztása nem egzakt szabályok szerint zajlik.Mert te aztán teljesen objektivnak tűnsz. Azért picit fura h máé három különböző okot hoztatok … de ha Phillips rángatta akkor ő miért nem kapott lapot? De mindegy jó tudni h ha vkit 18 méterre a kaputól közepén mikor előtte nem all senki felrugnak az nem gólhelyzet meg az számít h 5 méterrel korábban vki megrantotta.Jó, te elfogult vagy, nem is próbállak meggyőzniAham. Hat persze.Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Másikat elismerem h nem konzekvensen ítélik meg de inkább pirosakat szoktak adni erre pl Daviest is kiállítottak idén ilyenert (ráadásul ő neki labdarol csúszott le a lába de mivel nyújtott láb volt boka felett azonnali piros vokt)
csebi
A másiknál meg pl ellenünk is volt ugyanilyen német becsúszás, sztem ott sem adtak pirosat a hazai németnek. Legalább is akkor nem reklámált senki...
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Akkor meg benne van ez is, part of the game.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Igen csak rájuk ez a leírás a spanyol meccsen kivul nem igaz. Ott csak a céltalan hamisVajon melyik unalmas, celtalan focit jatszo csapat jut tovabb.A svéd
Kenny
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ukranok kijetik a svedeket.Vajon melyik unalmas, celtalan focit jatszo csapat jut tovabb.A svéd
Kenny
csebi
több mint 3 éve
Vajon melyik unalmas, celtalan focit jatszo csapat jut tovabb.A svéd
Kenny