Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Azért a csehek is, dánok is elég magabiztosan játszottak, nem úgy mint egy kiscsapat, akinek egyszer mákja volt, vagy kijött a lépés, és a svédek is megyőzőek, úgyhogy szerintem akárki is jut tovább innen, egyik meccsen se esélyesként lép pályára.És az a kemény, ha itt valahogy továbbmennek, akkor szinte egyenes az út a döntőig. Mert szerintem rutinból legyőznék a többi jóval gynegébb csapatot. Na az lenne a világ szégyene, ha ez a német csapat, akinek itt sem kellene lennie, döntőt játszanaÉn mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
davemayer
kapitnono
Szerintem a dán-svéd a legvalószínűbb elődöntő.
több mint 3 éve
Én nem tudom melyik agyament MTVs szerkesztő találta ki, hogy ezt a 30 mp-es részt az eddigi EB-k legszebb jeleneteiből úgy kell összevágni, hogy mindenből fél! mp legyen benne... IdiótaNehogy lássák a fiatalok pl Poborsky gólját
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Kane sztem nincs fejben az EB-n, totál dekoncentrált.Ha nincs Hummels, akkor se érte volna utol. Gyorsabban ment a labda tőle elfele.Kane miért akarta még 5 méterről is lekezelni a labdát?El akarta húzni Neuer mellett
Mr.Breaker
Willie Parker
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ha nincs Hummels, akkor se érte volna utol. Gyorsabban ment a labda tőle elfele.Kane miért akarta még 5 méterről is lekezelni a labdát?El akarta húzni Neuer mellett
Mr.Breaker
Willie Parker
több mint 3 éve
És az a kemény, ha itt valahogy továbbmennek, akkor szinte egyenes az út a döntőig. Mert szerintem rutinból legyőznék a többi jóval gynegébb csapatot. Na az lenne a világ szégyene, ha ez a német csapat, akinek itt sem kellene lennie, döntőt játszanaÉn mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
davemayer
több mint 3 éve
De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kane miért akarta még 5 méterről is lekezelni a labdát?Ja, elég idegesítő, hogy alig akad a modern gurulósban aki lőni akar.
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Kane miért akarta még 5 méterről is lekezelni a labdát?El akarta húzni Neuer mellett
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Mondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
Már utolértem az elő adástő még le van maradva 30 perccelAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Kane miért akarta még 5 méterről is lekezelni a labdát?
több mint 3 éve
Végülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
Amúgy angolos vagyok de jobban járna a csapt ha most kiesnének mint szar a vonatból és jönne valami kevésbé inkompentes edző
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ő még le van maradva 30 perccelAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
Hummels... Best belső védő! 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Puskás legalább olyan jó, csak 1 karéjjal kisebb.hajdú b-nek minden szöglet, beadás tetszik, még ha szar ívben megy és ember nincs a közelében akkor isA Wembleyben neked is tetszene, ha már ott vagy.
Sixo
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Csóri Ed Sheran, nem volt pénze jegyre, Backham vitte be a stadionbaAz osztrákok kapusa? A komcsi szerint
Chargers LT
több mint 3 éve
Huuuummeeels
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kane is jó fos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Angoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
több mint 3 éve
kén kín
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Csóri Ed Sheran, nem volt pénze jegyre, Backham vitte be a stadionbaDe legalább Beckham pop bandája a Spice Boys be fog futni
Chargers LT
több mint 3 éve
Hummels mit megy
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kane mekkora choker (igaz szerintem les volt)