NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Damsgaardnak olyan nézése van mint sound utani technon reggel a fiatal sracoknak akiknek viz van a kezukben
Adirotor
Üveges?
ThundersNFL
hameggondolom
talán vanvalamim
jobban forgataz amfetamin
típusú nézés

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
Bránerwéjt mi a faszt akart

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
Láttam ilyenért már semmit és pirosat is
ThundersNFL
Épp ezért csoda h az angol kapott egy sárgát ezért

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Damsgaardnak olyan nézése van mint sound utani technon reggel a fiatal sracoknak akiknek viz van a kezukben
Adirotor
Üveges?

Draft

több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 933 — LIGHTS OUT!
iktriad pls

több mint 3 éve
Láttam ilyenért már semmit és pirosat is

Draft

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Uhh ez fajhatott

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
amúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselem
Sixo
am ezek a semmirekellők mennyit kapnak azért, hogy ugyanazt mondják el a tv-ben 20 éve?
Adirotor
adásonként szerintem hatszámjegyű összeget
Kampman
Nem hiszem. Ugye ifj Knezy szerződése nyilvánosságra került az 10 Misi volt. Sztem a “szakértők” kevesebbet kapnak
csebi
meccsenként vagy havonta?
Adirotor
Egy évre

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
amúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselem
Sixo
am ezek a semmirekellők mennyit kapnak azért, hogy ugyanazt mondják el a tv-ben 20 éve?
Adirotor
Kampman
Nem hiszem. Ugye ifj Knezy szerződése nyilvánosságra került az 10 Misi volt. Sztem a “szakértők” kevesebbet kapnak
csebi
meccsenként vagy havonta?
több mint 3 éve
Gera kedvenc társasjáték a Rizikó volt az tuti 🤣
4szer mondta ezt a szót az elemzésben 😁
Chargers LT
asszem mindenféleképpen?
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Gera kedvenc társasjátéka a Rizikó volt az tuti 🤣
4szer mondta ezt a szót az elemzésben 😁

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sixo
Adirotor
Kampman

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
M1, szar a meccs, megmondták

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nekem egy 11-es parbaj tetszene a vegen.
undisputedly
De akkor Southgatenek is lonie kell egyet

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 321
Sixo
Adirotor
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
undisputedly
Igen, dán győzelemmel

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sixo
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 382
Pickford eleve milyen szarul állt a szabinál
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 382
Kane és Sterling már gyakorolja a Citys együttmozgást
Willie Parker
sterling már így sem játszott a cityben a szezon végén leszámítva egy bl döntőt, inkább olyanokkal kéne gyakorolnia akik jövőre játszani is fognak, pl foden
Sixo
Guardiola nem akarta h gólkirály legyen, elég volt a bajnoki cím is.
több mint 3 éve
Kane és Sterling már gyakorolja a Citys együttmozgást
Willie Parker
sterling már így sem játszott a cityben a szezon végén leszámítva egy bl döntőt, inkább olyanokkal kéne gyakorolnia akik jövőre játszani is fognak, pl foden

több mint 3 éve
Kar h nem a City nyerte a BLt, adtam vna egy Sterling aranylabdat :/
Borbinho
azt mondod egy bl győzelem és eb döntő vereségért ő is megkapta volna, mint modric?
Sixo
azért modric tud focizni
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
mekkora passz kane-től, nem véletlen a világ 3. legjobb focistája
Sixo
Egyébként ilyenkor nem neki kellene érkeznie középen?
gordon
hát kicsivel több, mint 1.5 éve ritkábban szokott, amióta józsi rájött, hogy ő minden poszton világklasszis és néha több haszna van a támadás felépítésében, son meg talán még nála is jobb befejező
Sixo
előtte is Kane sok gólt lőtt 16-on kívülről...Józsi meg bár rájött, de ha vezetett a Spurs 1-0-ra azonnal megtiltották minden épeszű támadásépítést
Klaci79
csak akkoriban nem adott mellé 15 gólpasszt szezononként, vezetésnél kontra volt a tervben, abban meg nagyon jó kane is
Sixo
vezetésnél buszozás volt a tervben...persze Kane tényleg jó a gólpasszokban, de én még ennyi egyenlítést és fordítás életemben nem láttam, mint a Spursnél a Mou érában...elképesztő volt...