NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
95
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
15
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
7
6
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
2
2
22:25
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
hameggondolomDamsgaardnak olyan nézése van mint sound utani technon reggel a fiatal sracoknak akiknek viz van a kezukbenÜveges?
Adirotor
ThundersNFL
talán vanvalamim
jobban forgataz amfetamin
típusú nézés
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Bránerwéjt mi a faszt akart
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Láttam ilyenért már semmit és pirosat isÉpp ezért csoda h az angol kapott egy sárgát ezért
ThundersNFL
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Damsgaardnak olyan nézése van mint sound utani technon reggel a fiatal sracoknak akiknek viz van a kezukbenÜveges?
Adirotor
Draft
több mint 3 éve
Damsgaardnak olyan nézése van mint sound utani technon reggel a fiatal sracoknak akiknek viz van a kezukben
több mint 3 éve
iktriad plsIt’ll go down as an own goal, but Sterling won’t Kjaer. #EURO2020
— Ronan Murphy (@swearimnotpaul) July 7, 2021
több mint 3 éve
Láttam ilyenért már semmit és pirosat is
Draft
több mint 3 éve
Uhh ez fajhatott
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Egy évremeccsenként vagy havonta?Nem hiszem. Ugye ifj Knezy szerződése nyilvánosságra került az 10 Misi volt. Sztem a “szakértők” kevesebbet kapnakadásonként szerintem hatszámjegyű összegetamúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselemam ezek a semmirekellők mennyit kapnak azért, hogy ugyanazt mondják el a tv-ben 20 éve?
Sixo
Adirotor
Kampman
csebi
Adirotor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
meccsenként vagy havonta?Nem hiszem. Ugye ifj Knezy szerződése nyilvánosságra került az 10 Misi volt. Sztem a “szakértők” kevesebbet kapnakadásonként szerintem hatszámjegyű összegetamúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselemam ezek a semmirekellők mennyit kapnak azért, hogy ugyanazt mondják el a tv-ben 20 éve?
Sixo
Adirotor
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Gera kedvenc társasjáték a Rizikó volt az tuti 🤣asszem mindenféleképpen?
4szer mondta ezt a szót az elemzésben 😁
Chargers LT
több mint 3 éve
Gera kedvenc társasjátéka a Rizikó volt az tuti 🤣4szer mondta ezt a szót az elemzésben 😁
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nem hiszem. Ugye ifj Knezy szerződése nyilvánosságra került az 10 Misi volt. Sztem a “szakértők” kevesebbet kapnakadásonként szerintem hatszámjegyű összegetamúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselemam ezek a semmirekellők mennyit kapnak azért, hogy ugyanazt mondják el a tv-ben 20 éve?
Sixo
Adirotor
Kampman
több mint 3 éve
M1, szar a meccs, megmondták
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nekem egy 11-es parbaj tetszene a vegen.De akkor Southgatenek is lonie kell egyet
undisputedly
több mint 3 éve
Kampman
28 321
adásonként szerintem hatszámjegyű összegetamúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselemam ezek a semmirekellők mennyit kapnak azért, hogy ugyanazt mondják el a tv-ben 20 éve?
Sixo
Adirotor
több mint 3 éve
Nekem egy 11-es parbaj tetszene a vegen.Igen, dán győzelemmel
undisputedly
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
amúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselemam ezek a semmirekellők mennyit kapnak azért, hogy ugyanazt mondják el a tv-ben 20 éve?
Sixo
több mint 3 éve
Nekem egy 11-es parbaj tetszene a vegen.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Pickford eleve milyen szarul állt a szabinál
több mint 3 éve
amúgy tényleg nem kell lenémítani a streamet ha épp szünet van, mert csak reklám megy végig, semmi stúdió, ezt így jól viselem
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Guardiola nem akarta h gólkirály legyen, elég volt a bajnoki cím is.Kane és Sterling már gyakorolja a Citys együttmozgáststerling már így sem játszott a cityben a szezon végén leszámítva egy bl döntőt, inkább olyanokkal kéne gyakorolnia akik jövőre játszani is fognak, pl foden
Willie Parker
Sixo
több mint 3 éve
Kane és Sterling már gyakorolja a Citys együttmozgáststerling már így sem játszott a cityben a szezon végén leszámítva egy bl döntőt, inkább olyanokkal kéne gyakorolnia akik jövőre játszani is fognak, pl foden
Willie Parker
több mint 3 éve
azért modric tud focizniKar h nem a City nyerte a BLt, adtam vna egy Sterling aranylabdat :/azt mondod egy bl győzelem és eb döntő vereségért ő is megkapta volna, mint modric?
Borbinho
Sixo
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
vezetésnél buszozás volt a tervben...persze Kane tényleg jó a gólpasszokban, de én még ennyi egyenlítést és fordítás életemben nem láttam, mint a Spursnél a Mou érában...elképesztő volt...csak akkoriban nem adott mellé 15 gólpasszt szezononként, vezetésnél kontra volt a tervben, abban meg nagyon jó kane iselőtte is Kane sok gólt lőtt 16-on kívülről...Józsi meg bár rájött, de ha vezetett a Spurs 1-0-ra azonnal megtiltották minden épeszű támadásépítésthát kicsivel több, mint 1.5 éve ritkábban szokott, amióta józsi rájött, hogy ő minden poszton világklasszis és néha több haszna van a támadás felépítésében, son meg talán még nála is jobb befejezőmekkora passz kane-től, nem véletlen a világ 3. legjobb focistájaEgyébként ilyenkor nem neki kellene érkeznie középen?
Sixo
gordon
Sixo
Klaci79
Sixo