Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Biztos csak belemagyarázom, de érzek némi korrelációt a számos elmaradt sárga és a sok azonnali piros között
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
most néztem az összefoglalót, mertens bazmeg 😀😀
több mint 10 éve
És szomorúan nyugtázta, hogy a csaj nem neki integetett. 😀Nem tudom melyik, vagy ő vagy tompika, de olyanokat beszél xD belgák röplabda karrierjét ecsetelgeti meg ilyenek 😀Sixo67pfülöpgabi?Dexxter Tailorkommentátor a belga meccsen kész. 😀Vrijbloed90% , hogy ittas vagy be van lőve.Sixo67
több mint 10 éve
Nem tudom melyik, vagy ő vagy tompika, de olyanokat beszél xD belgák röplabda karrierjét ecsetelgeti meg ilyenek 😀pfülöpgabi?Dexxter Tailorkommentátor a belga meccsen kész. 😀Vrijbloed90% , hogy ittas vagy be van lőve.Sixo67
több mint 10 éve
pfülöpgabi?kommentátor a belga meccsen kész. 😀Vrijbloed90% , hogy ittas vagy be van lőve.Sixo67
több mint 10 éve
kommentátor a belga meccsen kész. 😀Vrijbloed90% , hogy ittas vagy be van lőve.
több mint 10 éve
Ezt a csoportot a Dél-Korea vs Algéria meccs mentette meg, hogy legalább ne az összes párosítás altatóként maradjon emlékezetes...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Marchisio-t leutánozta.Defour piros.Vrijbloedmit csinált?NB2
több mint 10 éve
Kb ugyanaz mint a tegnapi ecuadori csóka.Defour piros.Vrijbloedmit csinált?NB2
több mint 10 éve
Defour piros.
több mint 10 éve
na csak jutott a héten minden napra egy piros lap.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
kommentátor a belga meccsen kész. 😀
több mint 10 éve
Courtois nagy védésTűzijáték a belga kapu előtt.
több mint 10 éve
ez az orosz csapat nagyon tré
több mint 10 éve
Mertens, te atyaég kb 5 méterről fölé...
több mint 10 éve
Mirallas körberohant a kapu körül. 😀
több mint 10 éve
Nem, olimpia és egyéb nagyobb sporteseményeken mindkettő üzemel. Nincs igazi különbség. Az M2 egyébként a gyerekcsatorna hétköznapokon, az is legyen ingyen.nah azért csak a királyi numero uno a zászlóshajó 😀peachMondjuk nem értem, hogy az M1 miért a belga meccset adja, ennek van kisebb tétje...VrijbloedM2 adja a másikat. És most már mindkettő ingyen elérhetőulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
kikaptak costa ricától utánaportugália az egyetlen csapat aki nyert, miután manausban játszott, de így is kiestek. Dexxter TailorOlaszokJakehomer
több mint 10 éve
nah azért csak a királyi numero uno a zászlóshajó 😀Mondjuk nem értem, hogy az M1 miért a belga meccset adja, ennek van kisebb tétje...VrijbloedM2 adja a másikat. És most már mindkettő ingyen elérhetőulpianus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
😀 Tudom, nem is azért írtam. 😀Mondjuk nem értem, hogy az M1 miért a belga meccset adja, ennek van kisebb tétje...VrijbloedM2 adja a másikat. És most már mindkettő ingyen elérhetőulpianus
több mint 10 éve
nemár baszki 😕
több mint 10 éve
Mondjuk nem értem, hogy az M1 miért a belga meccset adja, ennek van kisebb tétje...VrijbloedM2 adja a másikat. És most már mindkettő ingyen elérhető
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Kokorin is mutat valamit végre