Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
kronikk
237
Nah Gundi elkezdte amit én is akartam😊 szóval a 7 kiesett európaiból 5 csoportgyőztes volt ám. És mindegyik kilátástalan játékkal is búcsúzott. Csak az a kérdés mi változott kb fél év alatt???NB2Az időjárás 😀
több mint 10 éve
Nah Gundi elkezdte amit én is akartam😊 szóval a 7 kiesett európaiból 5 csoportgyőztes volt ám. És mindegyik kilátástalan játékkal is búcsúzott. Csak az a kérdés mi változott kb fél év alatt???NB2Klíma, meg hogy nem európai csapatok ellen kell tolni.
több mint 10 éve
Algéria se játszott szimpatikusan, de nagyon megérdemelték ezt az oroszok, ahogy Gundi mondta, "Capellostól"... Pintérrel se vagyunk mi beljebb persze, viszont ez meg egy jó példa a nagy pénzért feleslegesen leszerződtetett importedzőre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
fuckyeah algéria!
több mint 10 éve
Nah Gundi elkezdte amit én is akartam😊 szóval a 7 kiesett európaiból 5 csoportgyőztes volt ám. És mindegyik kilátástalan játékkal is búcsúzott. Csak az a kérdés mi változott kb fél év alatt???
több mint 10 éve
Az oroszok meg 1-0-nál kúrták el, szépen kontrázgathattak, volt is pár helyzetük, köztük egy tiszta ziccer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ruszkik haza!!!
több mint 10 éve
Basszák meg ezt a lesgólt, sokba volt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ez a kommentátor kész... 😀Kurva jó belga nőre: "ő inkább hiányzik". 😀
több mint 10 éve
Szép volt több mint 10 éve
ozibozi
17 191
gundelgecipártatlan
több mint 10 éve
mi a rákért nem hosszabbított még???gusztustalanok ezek is
több mint 10 éve
Nézőkkel többet foglalkozik, mint a meccsel, pedig volt vagy 40 kapuralövés 😀
több mint 10 éve
Jughead
5 219
Lol, elrugja a labdat a csere, feregStezSzerintem rohadt nagy jelenet volt. 😀 A hülye bíró meg még 45 másodpercig kereste őt, az edző meg kérdezgette, hogy én miért én nem tettem semmit... 😀
több mint 10 éve
Ha 1 perc alatt meg tudnak gyógyítani, akkor nem fájhat annyira, hogy fetrengeni kelljen miatta. Kicsit több férfiasságot ebbe a sportba!Ezzel 1 probléma lenne: ha tényleg lerúgnak és fáj, és meggyógyítanak egy perc alatt, 2 percig mégse gyere vissza? Ezt csak a nettó játékidővel lehetne kiküszöbölni.NB2Gundel Takacs House doktor UrStezIgaza van. Simán bevezetném, hogy akinek a szenvedése miatt meg kell állítani a játékot az ne jöhessen vissza mondjuk 3 percig. Ha nincs baja akkor nem fog fetrengeni, ha meg van akkor jól jön az a 3 perc, hogy meggyógyuljon.Shilkor
több mint 10 éve
ilyet se láttam még, 3-ból 4 perc hosszabbítás lett az időhúzás miatt, menő
több mint 10 éve
ozibozi
17 191
kalap elkúrta, kirúgni !
több mint 10 éve
Lol, elrugja a labdat a csere, fereg
több mint 10 éve
Ezzel 1 probléma lenne: ha tényleg lerúgnak és fáj, és meggyógyítanak egy perc alatt, 2 percig mégse gyere vissza? Ezt csak a nettó játékidővel lehetne kiküszöbölni.Gundel Takacs House doktor UrStezIgaza van. Simán bevezetném, hogy akinek a szenvedése miatt meg kell állítani a játékot az ne jöhessen vissza mondjuk 3 percig. Ha nincs baja akkor nem fog fetrengeni, ha meg van akkor jól jön az a 3 perc, hogy meggyógyuljon.Shilkor
több mint 10 éve
Hazard, majdnem 2
több mint 10 éve
Hazardot be kellett hozni, hatha lerugjak
több mint 10 éve
Mostanában inkább a (radioaktív) tea a menő a Kreml köreiben.Medve vadászatra, de nem szólnak nekik, hogy ők a medvék 😀csaba92Lehet Capellot lelovik oroszban, siralmas 😀StezÁ dehogy. Putyin meghívja őt és Akinfejevet egy teára....iktriad
több mint 10 éve
kokorin amúgy nagy játékos leszghstzRSzerintem gyenge. A golja szep volt, de eddig osszessegeben nagy csalodas, bar az egesz bagazs az.
több mint 10 éve
jó lenne ez a Korea (10 ellen), ha a belga kaput kitolnák a tizenhatosig.
Állat vagyok, ami enni kér...