Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ejjj, mikrofon...
több mint 10 éve
Capello kéne nekünk megtanulnánk tolódni 😀
több mint 10 éve
Jughead
5 219
Az érzés, mikor a fantasy padodon ülő két csatár (Slimani és Kokorin) rúgja a meccs 2 gólját igazán jó tud lenni... (tegnap gondolkodtam melyiket tegyem fel a 0 pontos Balotelli helyett, erre nem elfelejtettem? )
több mint 10 éve
kronikk
237
Persze, én tudtam 😀 nyert bajnokságot igen, de nálunk Madrid habfehér felén az általában (akkoriban) alap elvárás volt 😀 és a BLből 16 között, ha jól emlékszem a Lyon vert ki minket, na azt nehéz volt kidumálniellenben bajnokságot nyertek😀na akkor nézzük azt a capello féle támadófutballt😀gordonMadridból is azért rúgták ki annak idején, mert túl sokat támadták és túl látványos volt a foci 😊csaba92
remélem vágjátok, hogy ironizáltam😛gordon
több mint 10 éve
Capello megint észrevette Dzagojevet a padon!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
ellenben bajnokságot nyertek😀na akkor nézzük azt a capello féle támadófutballt😀gordonMadridból is azért rúgták ki annak idején, mert túl sokat támadták és túl látványos volt a foci 😊csaba92
remélem vágjátok, hogy ironizáltam😛
több mint 10 éve
Pedig még az Espanyol és Tamudo meg is nyerte nekik a bajnokságot 😀na akkor nézzük azt a capello féle támadófutballt😀gordonMadridból is azért rúgták ki annak idején, mert túl sokat támadták és túl látványos volt a foci 😊csaba92
több mint 10 éve
kronikk
237
na akkor nézzük azt a capello féle támadófutballt😀gordonMadridból is azért rúgták ki annak idején, mert túl sokat támadták és túl látványos volt a foci 😊
több mint 10 éve
na akkor nézzük azt a capello féle támadófutballt😀gordonAz meg mi 😛
több mint 10 éve
na akkor nézzük azt a capello féle támadófutballt😀
több mint 10 éve
kronikk
237
A gólok 66,66%-ban benne volt 😀 de az első meccsen kapott gólja az a VB potyája volt. én még olyat nem láttamez nem akinfejev vb-jegordonSzerintem ne menjen haza egy darabig, ha élni akar....iktriad
több mint 10 éve
ez nem akinfejev vb-jegordonSzerintem ne menjen haza egy darabig, ha élni akar....
több mint 10 éve
szépen lézerezték akinfejevet 😀
több mint 10 éve
ez nem akinfejev vb-je
több mint 10 éve
milyen felső léc volt. A belga kapus benézte volna simán.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
1-1, egy kis lézerezés után
több mint 10 éve
TD JAX!!!!
több mint 10 éve
Mertens, végre egy értelmes lövés.
több mint 10 éve
Gundel végre megaszonta: "máshol nincs fetrengés, nincs ennyi reklamálás, stb." - igen, ennyire rossz a meccs 😊 orosz-görög döntőt!baggioEl kéne neki küldeni azt a táblázatot, ami Hörinek annyira tetszett ma.
több mint 10 éve
Gundel végre megaszonta: "máshol nincs fetrengés, nincs ennyi reklamálás, stb." - igen, ennyire rossz a meccs 😊 orosz-görög döntőt!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy nem szórakoztató, de nem józan az fix 😀Sixo67"Nem kell az a különös izé, ami hordágy egyébként." LOL 😀
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy nem szórakoztató, de nem józan az fix 😀Hát egy Belga-Koreai meccsen nem tudom én kommentátorként mivel sztoriznék az üres időkben. 😀Nem tudom melyik, vagy ő vagy tompika, de olyanokat beszél xD belgák röplabda karrierjét ecsetelgeti meg ilyenek 😀Sixo67pfülöpgabi?Dexxter Tailorkommentátor a belga meccsen kész. 😀Vrijbloed90% , hogy ittas vagy be van lőve.Sixo67
Amúgy elismerés illeti a brazilokat. Azt hittem a brazil, 1-2 dél-amerikai és a 3-4 nagy focinemzet meccsein kívül lézengeni fognak a nézők a lelátókon, ehhez képest itt van ez a Belga-Korea meccs, és a hatvan ezres stadion zsúfolásig tömve.peterk2005
több mint 10 éve
Hát egy Belga-Koreai meccsen nem tudom én kommentátorként mivel sztoriznék az üres időkben. 😀Nem tudom melyik, vagy ő vagy tompika, de olyanokat beszél xD belgák röplabda karrierjét ecsetelgeti meg ilyenek 😀Sixo67pfülöpgabi?Dexxter Tailorkommentátor a belga meccsen kész. 😀Vrijbloed90% , hogy ittas vagy be van lőve.Sixo67
Amúgy elismerés illeti a brazilokat. Azt hittem a brazil, 1-2 dél-amerikai és a 3-4 nagy focinemzet meccsein kívül lézengeni fognak a nézők a lelátókon, ehhez képest itt van ez a Belga-Korea meccs, és a hatvan ezres stadion zsúfolásig tömve.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)