Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Deutschland Deutschland über alles!!!!!StyleeEz 70 éve volt aktuális. Updateld a softvert!
több mint 11 éve
azért almeida pórnósbajusza se semmi 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Özil a hamis 9-esben, érdekes lesz
több mint 11 éve
Deutschland Deutschland über alles!!!!!
több mint 11 éve
Meirelesnek az miféle szakáll omfg 😀😀😀DDHannijó hát ő mindig őrült volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Vagy éppen Weddle-é 😊Meirelesnek az miféle szakáll omfg 😀😀😀DDHanniJames Harden Portugál edition 😀Drip
több mint 11 éve
legalább valamelyikünk nyer 😀moutinho,meireles,pepe élből 3 sárga😀GER: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Gotze, Boatengahhoz képest hogy 3 napja azt írták hogy coentrao 2 hétre lesérült 😀
POR: Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo (c), Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereiralol
megraktam hogy max 4 sárga lesz, remélem az esetleges hentelőket egyből pirossal zavarják le 😀eaglesmcnabb
Én az overt raktamKenny
Pepében bízok, ő nem fog kapni.
Remélem bizonyítja ma is hogy ő a legjobb belsővédő a világon. Nem ramos szintű bohóc.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Meirelesnek az miféle szakáll omfg 😀😀😀DDHanniJames Harden Portugál edition 😀
több mint 11 éve
Meirelesnek az miféle szakáll omfg 😀😀😀DD
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkus
Anglia: berger, slowmotion, Gogo, Newman, Stez, Bálesz, davemeyer, Keano, tüsi91, Negritis
Argentína: dande, JC6, ZoliZoltán, Sebii, csi77, Janek, Rataxes, Boston
Belgium: Löfli, Hanni, Schleck, ghstzR, Wester, mustaine, Jack Zoltán, Joey Tribbiani, Kenny
Brazília: eaglesmcnabb, ulpianus, DoM, Eazzy, ano92, Ka'deemCarey25
Spanyolország: Tony, Montana, Sinisa, kaszo, Shawn84, Kenny
Horvátország: zidane5, Geeri, Dub, valakis, zemanla
Hollandia: xrace77, peach, Hurka, Cardinalis, seefer
Bosznia-HERCEGovina: Höri, Shilkor, Tony, MarioAna
Olaszország: Beki, Chargers LT, braxa88, Rush
Portugália: Jughead, Matthew99, miilann
Chile: Mikey, Gergőbácsi
Mexikó: baggio, BaltimoreDefense
Ausztrália: Gabesz92, KmetyG
Uruguay: tenorx, kristof17, vassadi
Oroszország: yooker, ozibozi
Elefántcsontpart: gabo, Drip
Kolumbia: deyell, MMMS
Franciaország: JoeyPorter
Kamerun: sutianap
USA: Bazzani
Japán: sapka
Görögország: Bondi
Svájc: adam8
Ghána: Robilluma
Irán: Petikievak01baggio
több mint 11 éve
Idén nálunk a padról beszállva többször szerzett gólt,mint kezdőként.Legyen igazad.iktriadKlose csak csere. 😕 ScheißeiktriadMiro a padról amúgyis veszélyesebb 😀Kenny
több mint 11 éve
Legyen igazad.Klose csak csere. 😕 ScheißeiktriadMiro a padról amúgyis veszélyesebb 😀Kenny
több mint 11 éve
Klose csak csere. 😕 ScheißeiktriadMiro a padról amúgyis veszélyesebb 😀
több mint 11 éve
Klose csak csere. 😕 Scheiße
több mint 11 éve
moutinho,meireles,pepe élből 3 sárga😀GER: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Gotze, Boatengahhoz képest hogy 3 napja azt írták hogy coentrao 2 hétre lesérült 😀
POR: Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo (c), Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereiralol
megraktam hogy max 4 sárga lesz, remélem az esetleges hentelőket egyből pirossal zavarják le 😀eaglesmcnabb
Én az overt raktam
több mint 11 éve
vine.co/v/MIH3hdTKujEvicces, de nincs ezzel gond
😀lol
akarták a győzelmet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
GER: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Gotze, Boatengahhoz képest hogy 3 napja azt írták hogy coentrao 2 hétre lesérült 😀
megraktam hogy max 4 sárga lesz, remélem az esetleges hentelőket egyből pirossal zavarják le 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
GER: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng POR: Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo (c), Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereira
több mint 11 éve
😀
több mint 11 éve
Schumi felébredt a német meccsre. Jó időzítés, nagy forma.
több mint 11 éve
akkor neki kell írni hogy bekerüljek angliához gondolom, vagy randomra is van aki be tud írni? 😀Van valami jelentősége, hogy ki melyik országhoz van írva?Nincs. Baggio csinálta hasraütésre 😕)
Negritis
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
ha kiestünk vagy megnyerjük elmondom 😊Nem piszkálásból, csak kíváncsiságból. De mi visz valakit arra hogy egy ilyen eseményen Iránnak szurkoljon? 😀 Ekkora underdog faktor a világon nincs 😀HanniMiért a legérdektelenebb meccsek vannak a 9-es idősávban.... Irán - Nigéria...tüsi91heyheyheyPetikievak01
több mint 11 éve
Nem piszkálásból, csak kíváncsiságból. De mi visz valakit arra hogy egy ilyen eseményen Iránnak szurkoljon? 😀 Ekkora underdog faktor a világon nincs 😀Miért a legérdektelenebb meccsek vannak a 9-es idősávban.... Irán - Nigéria...tüsi91heyheyheyPetikievak01
több mint 11 éve
Miért a legérdektelenebb meccsek vannak a 9-es idősávban.... Irán - Nigéria...tüsi91heyheyhey