Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Rodaron
2 077
Egészet borzalmas ez a marokkói helyzetkihasználás. Nem is az, hogy nem lesz belőle gól, hanem már vagy a 3. olyan helyzet, amikor 1vs1 vezethette a kapusra és még lövés sem lett belőle.Az a csávó játszik a Bariban a Serie Dben
Sixo
több mint 1 éve
Egészet borzalmas ez a marokkói helyzetkihasználás. Nem is az, hogy nem lesz belőle gól, hanem már vagy a 3. olyan helyzet, amikor 1vs1 vezethette a kapusra és még lövés sem lett belőle.
több mint 1 éve
Rodaron
2 077
Az a baj, hogy a spanyolok simán behúzzák rutinból a tizipárbajt.Spanyolok legendásan szarok a 11es párbajban, az lesz a kérdés, hogy a marokkoiak mennyire lesznek fáradtak a rugasoknal. Ha ez a Chiddari nem a Serie D-s Bariban jatszana már nyertek volna a Marokkóiak.
Hanni
több mint 1 éve
Morata te önző barom
több mint 1 éve
Istenem de gyenge játékos ez a marokkói 21es
több mint 1 éve
Legalább csőrrel célozd a a szögletzászlót
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Én is, kettőt-kettőtIgen. Többet is.Lehet, hogy én hülye vagyok (nem kell helyeselni), de a következőtől jó meccset várok.Gólt is vársz?
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
nagylaza, főpohárnok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Jah igen, ott megy el, amúgy amúgy az is durva, hogy utolsó meccs ezt is beleértve 5 hosszabbítás és 3 vagy 4 11es párbaj.horvátok ellen az EB-n hosszabbítás volt csakakkor miért mondták a stúdióban?Az mondjuk kemény, hogy az 5 utolsó egyenes kiesése meccse a spanyoloknak, mind 11essel végződött.dehogyis
Sixo
Kampman
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Kampman
28 331
2016-ban pedig rendes játékidőben kaptak ki az olaszoktólhorvátok ellen az EB-n hosszabbítás volt csakakkor miért mondták a stúdióban?Az mondjuk kemény, hogy az 5 utolsó egyenes kiesése meccse a spanyoloknak, mind 11essel végződött.dehogyis
Sixo
Kampman
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Lehet, hogy én hülye vagyok (nem kell helyeselni), de a következőtől jó meccset várok.Hú de kétségbe esett emberek vannak itt
nagylaza, főpohárnok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Az a baj, hogy a spanyolok simán behúzzák rutinból a tizipárbajt.
több mint 1 éve
horvátok ellen az EB-n hosszabbítás volt csakakkor miért mondták a stúdióban?Az mondjuk kemény, hogy az 5 utolsó egyenes kiesése meccse a spanyoloknak, mind 11essel végződött.dehogyis
Sixo
Kampman
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kampman
28 331
amiért Kovács Kálmán 2012-ben Svájcot várta meglepetéscsapatnak?akkor miért mondták a stúdióban?Az mondjuk kemény, hogy az 5 utolsó egyenes kiesése meccse a spanyoloknak, mind 11essel végződött.dehogyis
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
akkor miért mondták a stúdióban?Az mondjuk kemény, hogy az 5 utolsó egyenes kiesése meccse a spanyoloknak, mind 11essel végződött.dehogyis
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Svájc 0 kapott góllal is ki tudott esni... szóval 1 góllal nem nagy kunszt 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Az mondjuk kemény, hogy az 5 utolsó egyenes kiesése meccse a spanyoloknak, mind 11essel végződött.dehogyis
Sixo
több mint 1 éve
Igen. Többet is.Lehet, hogy én hülye vagyok (nem kell helyeselni), de a következőtől jó meccset várok.Gólt is vársz?
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Lehet, hogy én hülye vagyok (nem kell helyeselni), de a következőtől jó meccset várok.Gólt is vársz?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Lehet, hogy én hülye vagyok (nem kell helyeselni), de a következőtől jó meccset várok.Én mindíg jó meccset várok...
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Az mondjuk kemény, hogy az 5 utolsó egyenes kiesése meccse a spanyoloknak, mind 11essel végződött.
több mint 1 éve
Lehet, hogy én hülye vagyok (nem kell helyeselni), de a következőtől jó meccset várok.
több mint 1 éve
Ez a Ziyech úgy néz ki mint egy ózdi lokálpatrióta
több mint 1 éve
Csakis Sammy Mmae hiánya miatt nem megy Marokkó, ezt beverte volnaAzaz Ryan
Szerkesztette: Gergőbácsi
több mint 1 éve
na ez lehetett a meccslabda
több mint 1 éve
Bono vagy Agüero berúgta volna, Khedira nem 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)