Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Duff
3 133
Hogy tudnak profi focistak ilyem tragyan tizit loni?
több mint 1 éve
Tizikre tippek:Ziyech és Sabiri berúgta, Benoun kihagyta. Sarabia valóban kihagyta.
MOR: Hakimi, Amrabat és Benoun berúgják, Ziyech és Sabiri kihagyja
SPA: Morata és Pedri berúgja, Balde, Sarabia és Busquets kihagyja
Marokkó nyer 3-2-re.
Igor
több mint 1 éve
Buzzketsz!!! 🤣🤣
több mint 1 éve
Amatőr hiba - Bono ellen magasan, emelve kell lőni a tiziket...www.youtube.com/watch?v=19KstSgU-c0
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Ezek megint borzalmas rúgások, Shearer és Möller szégyelli magát.
több mint 1 éve
Rodaron
2 077
Én mondtam hogy legendásan szarok tiziknel a spanyolok
több mint 1 éve
Mb1-be jobban lövik
több mint 1 éve
Balfasz spanyolok
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Ez most már nagyon meleg.
több mint 1 éve
szánalmas
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ezek nem tizik b+
több mint 1 éve
Pedig azt hittem vót má 😁Na be-sarabia 😏jaj
dande2
Kampman
több mint 1 éve
Faszom, hogy 130 percig néztem ezt a retket, és most ment el a netem
több mint 1 éve
Nem szeretem ezt a kameraállást.Szerintem tök jó
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Na be-sarabia 😏
több mint 1 éve
Sarabia a kurva anyádat, keretbe se kéne lennie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ebbol is latszik hogy enrique nem jó edző, a kapufaja utan nem lett volna szabad eloszor sarabiaval rugatni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Unai SImon már a nekifutás közepén elvetődött, így nem lesz nehéz dolga marokkónak...
több mint 1 éve
Duff
3 133
Mondtam, megint kihagyta akit ezert hoztak be.
több mint 1 éve
ezért kár volt becserélni😊
több mint 1 éve
Sarabia szereti a kapufakat
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Nem szeretem ezt a kameraállást.