Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Migráncsok, migráncsok mindenhol!!! 😀😀😀Nahát nem gondoltam volna, hogy a muszlim országok közül Marokkó, Anglia és Franciaország is negyeddöntős lesz.És este még csatlakozhat Svájc is!
Peszinter Ferenc
warr_b
több mint 1 éve
Nahát nem gondoltam volna, hogy a muszlim országok közül Marokkó, Anglia és Franciaország is negyeddöntős lesz.És este még csatlakozhat Svájc is!
Peszinter Ferenc
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nahát nem gondoltam volna, hogy a muszlim országok közül Marokkó, Anglia és Franciaország is negyeddöntős lesz.
több mint 1 éve
Wunderschön 😁Gareth Southgate, the whole of England is with you... OH ITS SAAAAVED, SAAVEDÉs akkor megint, ha valaki tegnap nem látta volna: ez egy valódi büntetőpárbajEzt imádtam. Hazfelujitas miatt annó ezt a konyhaban aludva néztük. Sose felejtem el.
www.youtube.com/watch?v=3EiE7eLWI_M
Kampman
Bazsinho
Heisman nádor
Ha csak Seaman mezét látná az ember, akkor is halálbiztos lenne, hogy 90-es évek közepe 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Én valamikor nagyon szerettem ezt a spanyol focit. Egy igazi újítás volt, ráadásul eredményes és látványos is. De mára se eredmény, se látvány, csak a görcsös akarás, hogy mi ezt játszuk tűzön-vízen át.Xavi, Inesta mindig tudott valami extrát, a fiatal Busquets mellett nem mentek el, ha pedig baj volt, akkor jött egy Fabregas, vagy Xabi Alonso. Torresnek, Villának be lehetett passzolni, miközben Morata nem az a szint. Ha pedig nem ment játékból, akkor jöttek a jól fejelő védők, például Ramos. Látni kellene, hogy nem alkalmas ez a keret, a Barcánál is végre belátták.
Így már igazából jobb is, ha kapnak néhány pofont, hátha összejön a megújulás.
több mint 1 éve
Amúgy tetszik nekem ez a sztori. Napjaink egyik legfelkapottabb youtube streamere, ishowspeed egy hatalmas nagy CR7 fan (annak ellenére, hogy messi tetkója van a csuklóján). Amerikában lakik, korábban nem láthatta a portugált. Idén elment egy PL meccsre, hogy élőben láthassa kedvencét, de hát azon a meccsen Cristiano nem lépett pályára, végig a kispadon ült. Most eljött, hogy akkor majd a Portugál válogatott színeiben megnézze, már több videó is volt róla, ahogy brazil tv-s kamerák elé bement trollkodni. Erre megint beszopta, mert kedvence ma sem fog játszani 😀
több mint 1 éve
Na erre mondom, hogy számomra az egyik legjobb meccs evör. Ahogy Anderton 5 mèterről kapufára rúgta, máig hallom a csattanást, ahogy Sanyi befújta a lökèst stb stb őrült meccs volt. Pedig azóta láttam párat.És akkor megint, ha valaki tegnap nem látta volna: ez egy valódi büntetőpárbajEzt imádtam. Hazfelujitas miatt annó ezt a konyhaban aludva néztük. Sose felejtem el.
Kampman
Bazsinho
több mint 1 éve
Gareth Southgate, the whole of England is with you... OH ITS SAAAAVED, SAAVEDÉs akkor megint, ha valaki tegnap nem látta volna: ez egy valódi büntetőpárbajEzt imádtam. Hazfelujitas miatt annó ezt a konyhaban aludva néztük. Sose felejtem el.
Kampman
Bazsinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Bazsinho
1 005
És akkor megint, ha valaki tegnap nem látta volna: ez egy valódi büntetőpárbajEzt imádtam. Hazfelujitas miatt annó ezt a konyhaban aludva néztük. Sose felejtem el.
Kampman
több mint 1 éve
Hát ez epik volt, életemben először drukkoltam az angoloknak. És utoljára 😀 nem ilyen bumzi tizik voltak.És akkor megint, ha valaki tegnap nem látta volna: ez egy valódi büntetőpárbajMegeloztel, de vegulis tegnap en linkeltem, ma te. Egyszeruen felelmetes a kulonbseg.
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Mivel ezt a meccset pont nem tudom nézni, mindenkit biztatok h nézze... tuti 5-4-es, izgalmas, gólban és lapokban gazdag, tankosromantikus meccs lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Ez van,a tizit nem lehet elpasszolni, nekik meg csak arra van taktikájuk ziccerben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
És még így nincs bent Rafael Leao ... 🇨🇭 Switzerland XI: Sommer; Fernandes, Schär, Akanji, Rodríguez; Freuler, Xhaka; Shaqiri, Sow, Vargas; Embolo. #FIFAWorldCup
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 6, 2022
több mint 1 éve
alig várom Luis Enrique streamjét erről az utolsó 2 borzalmas meccsről
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ronaldo benched against Switzerland pic.twitter.com/0sEd9xGuBw
— Troll Football (@TrollFootball) December 6, 2022
több mint 1 éve
BÁL VAN !!!!Igazából csak a portugál nép akarat teljesült!
Cristiano Ronaldo will be on the bench for Portugal in tonight’s game against Switzerland. He’s not in the starting XI decided by Fernando Santos. 🚨🔴🇵🇹 #Qatar2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 6, 2022
Gonçalo Ramos starts upfront. pic.twitter.com/P54qNGi9au
Sixo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Szerintem a Portugálok sokkal jobbak, ebben a spanyol válogatottban senki nincs, aki direkt tudna játszani. Lényegében ezekkel a passzokkal, csak hagytak pihenőidőt nekik. Az mondjuk nem tudom, miért meglepő ez a 21.században egy afrikai csapattól, de erre kiváló szakkommentátoraink vannak…🤣
több mint 1 éve
Marokkó 22. a FIFA-világranglistán. Nem is tudtam.
több mint 1 éve
És akkor megint, ha valaki tegnap nem látta volna: ez egy valódi büntetőpárbajMegeloztel, de vegulis tegnap en linkeltem, ma te. Egyszeruen felelmetes a kulonbseg.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Guardiolát h dobálják 😄
több mint 1 éve
Őszintén...tudom nem feltétlenül ide illik ès nagyon sajnáltam LEt a kislánya halála miatt, de ahogy utána (innen nèzve) kitúrta azt, aki tartotta a frontot amíg kellett vagy legalábbis nem volt szèp a váltás, akivel egyáltalán nem voltak rosszabbak, szóval azután...
több mint 1 éve
BÁL VAN !!!!Cristiano Ronaldo will be on the bench for Portugal in tonight’s game against Switzerland. He’s not in the starting XI decided by Fernando Santos. 🚨🔴🇵🇹 #Qatar2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 6, 2022
Gonçalo Ramos starts upfront. pic.twitter.com/P54qNGi9au