Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
amúgy azt ugye tudjátok, hogy 17 nap után holnaptól lesz 2 focimentes napunk!Micsoda, holnap lesz az albán szuperkupa döntő!😁
én örülök neki, sok volt már a "jóból" 😊
NB2
több mint 1 éve
Veszélyben érzem a Svájci 1-0-s tippem.Soha ne add fel!
Sixo
több mint 1 éve
Felkészül Tell Vilmos és társai
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Akkor itt most nem lesznek tizik?
több mint 1 éve
HOL VAGY CSAB???
több mint 1 éve
meki megmondtam neked mekkora király, te meg itt nem hiszel nekem ...
több mint 1 éve
Asamoah Gyant és szegény Pape Bouba Diopot nem ismerni, ejj.Ki ismeri fel mind a 4et?Roger Milla megvan, a többit a tököm se tudja megkülönböztetni 😄
The fourth African team to reach the men’s World Cup quarterfinals.
— B/R Football (@brfootball) December 6, 2022
MOROCCO MAKE HISTORY 🇲🇦🌍 pic.twitter.com/z8aNIWOsZd
Sixo
warr_b
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Ennyike 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Pepe!warr!
a második az Zayos, a másik kettő valóban passz😊
több mint 1 éve
Kösz, te vén fasz, vitted a telim 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
a vénember
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Pepe lapra fogadtam, nem gólra! 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Ki ismeri fel mind a 4et?Roger Milla megvan, a többit a tököm se tudja megkülönböztetni 😄
The fourth African team to reach the men’s World Cup quarterfinals.
— B/R Football (@brfootball) December 6, 2022
MOROCCO MAKE HISTORY 🇲🇦🌍 pic.twitter.com/z8aNIWOsZd
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Pedig WCzni egészségesebb 😉Készüljetek, jön a gól. Megyek cigizni.looool
nagylaza, főpohárnok
megvan az új löfli 😀
r.baggio
több mint 1 éve
A Portugál-Marokkó meccsen mindegyik csapat tolhatná piros-zöldben. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
amúgy azt ugye tudjátok, hogy 17 nap után holnaptól lesz 2 focimentes napunk!Remélem megismétlik az összes eddigi 0-0-s meccset. 😊
NB2
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
amúgy azt ugye tudjátok, hogy 17 nap után holnaptól lesz 2 focimentes napunk!Csak megismétlik a spanyol-marokkót. Másodjára jobb lesz.
NB2
több mint 1 éve
Ha jön a gól azt csinál amit akar.De nehogy bőrös virsli legyen 😂😂😂😂Ha megjöttél, mehetnél még1et elszívni. Egy jó kis kubait.Legalább az ismétlést láttam. Az is valami.Készüljetek, jön a gól. Megyek cigizni.Kis gól😀köszi!
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ket portoi brazil a legjobb ma is, jolvanPortugáliának az Brazília, mint Németországnak Törökország vagy Bahreinnek Kenya.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
De nehogy bőrös virsli legyen 😂😂😂😂Ha megjöttél, mehetnél még1et elszívni. Egy jó kis kubait.Legalább az ismétlést láttam. Az is valami.Készüljetek, jön a gól. Megyek cigizni.Kis gól😀köszi!
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ket portoi brazil a legjobb ma is, jolvan
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
amúgy azt ugye tudjátok, hogy 17 nap után holnaptól lesz 2 focimentes napunk!én örülök neki, sok volt már a "jóból" 😊