Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
end of storyelolvadtak a svejciak, mint a milkacsoki
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Hát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 330
???Hazudnék ha azt mondanám, nem láttam még olyan jellegű filmet, amiben ilyesmi történt.Inkább két svejci szivart szívj, ne pötyögj meg kutakodj2-0 a legveszélyesebb eredmény, én szóltam.Annyit idézgetjük, hogy már elfelejtettem, ki mondta. Rá kellett keresnem.
petey
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Hanni
több mint 1 éve
end of story
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
game over
több mint 1 éve
Hazudnék ha azt mondanám, nem láttam még olyan jellegű filmet, amiben ilyesmi történt.Inkább két svejci szivart szívj, ne pötyögj meg kutakodj2-0 a legveszélyesebb eredmény, én szóltam.Annyit idézgetjük, hogy már elfelejtettem, ki mondta. Rá kellett keresnem.
petey
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Inkább két svejci szivart szívj, ne pötyögj meg kutakodj2-0 a legveszélyesebb eredmény, én szóltam.Annyit idézgetjük, hogy már elfelejtettem, ki mondta. Rá kellett keresnem.
petey
nagylaza, főpohárnok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
IgenJó, így már megvannak, dehát egyik se egy Dieumerci Mbokani, hogy egyből felismerjék 😄Asamoah Gyant és szegény Pape Bouba Diopot nem ismerni, ejj.Ki ismeri fel mind a 4et?Roger Milla megvan, a többit a tököm se tudja megkülönböztetni 😄
The fourth African team to reach the men’s World Cup quarterfinals.
— B/R Football (@brfootball) December 6, 2022
MOROCCO MAKE HISTORY 🇲🇦🌍 pic.twitter.com/z8aNIWOsZd
Sixo
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Diop halt meg, ugye?
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
2-0 a legveszélyesebb eredmény, én szóltam.Annyit idézgetjük, hogy már elfelejtettem, ki mondta. Rá kellett keresnem.
petey
több mint 1 éve
Így van, de Kovács Kálmán szelleme még nem érvényesültGergőbácsi is 2-2-t tippelt.énén.. várom is 😀 mondjuk nem leszek szomorú ha 3-2 lesz, másikban azt tettem..Akkor itt most nem lesznek tizik?valaki itt 2-2-t jósolt, nagylaza még rágyújt párszor és összejöhet
dande2
r.baggio
bogec7
nagylaza, főpohárnok
Sajnos a szerbek elleni meccsből indultam ki
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Gergőbácsi is 2-2-t tippelt.énén.. várom is 😀 mondjuk nem leszek szomorú ha 3-2 lesz, másikban azt tettem..Akkor itt most nem lesznek tizik?valaki itt 2-2-t jósolt, nagylaza még rágyújt párszor és összejöhet
dande2
r.baggio
bogec7
több mint 1 éve
bogjosi
1 498
énén.. várom is 😀 mondjuk nem leszek szomorú ha 3-2 lesz, másikban azt tettem..Akkor itt most nem lesznek tizik?valaki itt 2-2-t jósolt, nagylaza még rágyújt párszor és összejöhet
dande2
r.baggio
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Messi vs Ronaldo in the World Cuppic.twitter.com/rTxyRWeni8
— Troll Football (@TrollFootball) December 6, 2022
több mint 1 éve
Jó, így már megvannak, dehát egyik se egy Dieumerci Mbokani, hogy egyből felismerjék 😄Asamoah Gyant és szegény Pape Bouba Diopot nem ismerni, ejj.Ki ismeri fel mind a 4et?Roger Milla megvan, a többit a tököm se tudja megkülönböztetni 😄
Sixo
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Diop halt meg, ugye?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
milyen zsuga volt!!!A spabyolok sosem jatszottak volna így, ők csak egyféleképpen tudnak, bármi az eredmeny 😊
sanszosan a spanyolok is így játszottak volna ha összejött volna az első gól
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Akkor itt most nem lesznek tizik?valaki itt 2-2-t jósolt, nagylaza még rágyújt párszor és összejöhet
dande2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Meccsben maradt Svájc.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
azért egyre jobban kezd alakulni az argentin-portugál döntő lehetősége is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Második félidőre Svájc kénytelen lesz behozni még egy csatárt, bármennyire is kockázatos. Ez így biztos vereség.
több mint 1 éve
deyell
11 702
Stockport County - Charlton Athletic FA Kupa meccs isamúgy azt ugye tudjátok, hogy 17 nap után holnaptól lesz 2 focimentes napunk!Micsoda, holnap lesz az albán szuperkupa döntő!😁
én örülök neki, sok volt már a "jóból" 😊
NB2
kapitnono
choose life
több mint 1 éve
Asamoah Gyant azon a bizonyos U20-as VBn kedveletem meg...Asamoah Gyant és szegény Pape Bouba Diopot nem ismerni, ejj.Ki ismeri fel mind a 4et?Roger Milla megvan, a többit a tököm se tudja megkülönböztetni 😄
Sixo
warr_b
Zsellértelkes Vrij
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
HOL VAGY CSAB???Szégyen hogy a kedvenc jatekosom, es nem raktam be fantasybe, inkabb kussolok
Hanni