Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Nem egy joao pinto, de azert nagy playa volt.Én még Hélder Postigával lövetnék egyet.Deco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Valamelyik kommentátor az ő nevét Elder Poszcsigának ejtette😄Én még Hélder Postigával lövetnék egyet.Deco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
Hanni
több mint 1 éve
Svejc olyan, mint amikor én fifázok valami erősebb csapat ellen, és kapok két gólt valami iszonyat elbaszott nemvédekezés miatt, kiakadok, és fullba nyomom a támadást. aztán a vége 2-7 meg 1-6 meg ilyenek 😀
több mint 1 éve
Kikerült a fék a portugál válogatottból is?!😊
több mint 1 éve
Azt mondod Marokkó ellen már ki is esnek? 😁Vb első mesterhármasa?rúg még két gólt, aztán ő lesz az új Szalenko
warr_b
slowmotion
több mint 1 éve
Benfica meg kurvadragan eladta nunezt a poolnak, erre kiderult hogy ramos ezerszer jobb nála
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Vb első mesterhármasa?"És ma este egy nagy játékos lett"
warr_b
| Plusz pontért: ki mondta ezt és mikor? 😁 |
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
bejött ez az ültessük le Ronaldót a padra taktika.Marokkó ellen a stadionba se engedik be. 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Viszont a szőkítés népszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzettŐ majd az elodonto hosszabbitasaban fog kezezni az alapvonalon, hogy a franciák nyerjenek egy tizivel😅Igaz, eszembe jut Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Vb első mesterhármasa?rúg még két gólt, aztán ő lesz az új Szalenko
warr_b
több mint 1 éve
hagynak Marokkónak is?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Vb első mesterhármasa?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Micsinálnak? 🤣
több mint 1 éve
joga bonito
több mint 1 éve
Én még Hélder Postigával lövetnék egyet.Deco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
több mint 1 éve
Hehh, kb Dellász volt az egyetlen görög focista, akitől nem hánytam hupililát 😁Maniche, pénzügyi területen méltó ellenfele volt Dellás a görögöktől még 2004-benDeco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Ő majd az elodonto hosszabbitasaban fog kezezni az alapvonalon, hogy a franciák nyerjenek egy tizivel😅Igaz, eszembe jut Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Maniche, pénzügyi területen méltó ellenfele volt Dellás a görögöktől még 2004-benDeco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Például a Columbo?Hazudnék ha azt mondanám, nem láttam még olyan jellegű filmet, amiben ilyesmi történt.Inkább két svejci szivart szívj, ne pötyögj meg kutakodj2-0 a legveszélyesebb eredmény, én szóltam.Annyit idézgetjük, hogy már elfelejtettem, ki mondta. Rá kellett keresnem.
petey
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Hanni
több mint 1 éve
Inkább az azori ISTENPauleta, az irreleváns meccsek MVP-je!!!Igaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
Kampman
több mint 1 éve
Robot behoznám középhátvédnek
több mint 1 éve
Deco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Hogy én mennyire gyűlölöm a portugálokat azt a mindenit neki!Miért? Ők legalább fociznak, nagy szó ez a mai futballban
Stoki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal