Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
álomgyilkos bíráúú!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
szegény CR
több mint 1 éve
Lehet leszervezni a következő nagyinterjút, Portugália elárulta Ronaldót!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Embolo annyira tájidegen ebből a svájci csapatból és most nem a bőrszínére gondolok.Ugye nem úgy érted, hogy őt rossz csónakból szedték ki? Ugye???
Kampman
több mint 1 éve
Amúgy neves is kurva nagy fék volt az előző meccseken, kibaszott lassúnak tűnik nekem, meg wiliam mellett is, pedig ő sem az a fürgeléptű.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Pedro Barbosa és Simao Sabrosa jutott még eszembe.Volt még Sa Pinto, akit mindig Si Pantonak gúnyoltunkNem egy joao pinto, de azert nagy playa volt.Én még Hélder Postigával lövetnék egyet.Deco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
Hanni
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Kérdezem az albán szomszédom, h jött-e a mai mix?Azt mondja félszemmel nézte csak a meccseket....
...mert hegesztés közben szilánk ment a bal szemébe.
Idióta.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Embolo annyira tájidegen ebből a svájci csapatból és most nem a bőrszínére gondolok.
több mint 1 éve
amúgy lehet, hogy a spanyolok jól jártak, hogy kiestek, lehet nekik nagyobb blama lett volna a portugáloktól kapni egy 4-est, mint tizikkel kikapni Marokkótól
több mint 1 éve
Kampman
28 330
A sleppjét mindenki maga választja megMost viszont biztos presztizskérdést csinál belőle, hogy rúgjon legalább 2 gólt.ahogy most mutatták a sleppjét, úgy sajnáltam meg a srácot
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
oda is kell valaki királynak, naGarbage Time 😄Kikerült a fék a portugál válogatottból is?!😊most cserélték be.
zavi27
lehet, hogy Santos el akarja kerülni az iszonyatos alázást?
slowmotion
warr_b
több mint 1 éve
Garbage Time 😄Kikerült a fék a portugál válogatottból is?!😊most cserélték be.
zavi27
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ha Pepét felengedné centerbe, nem ramos lenne az egyetlen mesterharmasos...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most viszont biztos presztizskérdést csinál belőle, hogy rúgjon legalább 2 gólt.ahogy most mutatták a sleppjét, úgy sajnáltam meg a srácot
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Most viszont biztos presztizskérdést csinál belőle, hogy rúgjon legalább 2 gólt.
több mint 1 éve
A Grasshoppers elleni meccsen?Knézy Jenő Vincze Ottóról, aki aztán tényleg nagy játékos lett, hiszen ott volt a Zete-MU rangadón, és egyszer majdnem közel állt hozzá, hogy véletlenül leülhessen a Barca A kispadjára?Vb első mesterhármasa?"És ma este egy nagy játékos lett"
warr_b
| Plusz pontért: ki mondta ezt és mikor? 😁 |
davemayer
Kampman
több mint 1 éve
Kikerült a fék a portugál válogatottból is?!😊most cserélték be.
zavi27
több mint 1 éve
Benfica meg kurvadragan eladta nunezt a poolnak, erre kiderult hogy ramos ezerszer jobb nálahát most mondd 😀
eaglesmcnabb
bár az is igaz, hogy Ramos tavaly 29/7 volt bajnokikon, és 11/1 BL-ben, Nyunyó meg 28/26 és 10/6, de hát Ramos még csak most érik.
majd megvesszük őt is, 150-ért.
több mint 1 éve
Volt még Sa Pinto, akit mindig Si Pantonak gúnyoltunkNem egy joao pinto, de azert nagy playa volt.Én még Hélder Postigával lövetnék egyet.Deco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
Hanni
eaglesmcnabb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Knézy Jenő Vincze Ottóról, aki aztán tényleg nagy játékos lett, hiszen ott volt a Zete-MU rangadón, és egyszer majdnem közel állt hozzá, hogy véletlenül leülhessen a Barca A kispadjára?Vb első mesterhármasa?"És ma este egy nagy játékos lett"
warr_b
| Plusz pontért: ki mondta ezt és mikor? 😁 |
davemayer
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Fernando Couto, Paulo Sousa, Ricardo Carvalho micsoda spílerekNem egy joao pinto, de azert nagy playa volt.Én még Hélder Postigával lövetnék egyet.Deco, Nani, Vitor Baia, PauletaIgaz, eszembe jut Nunyó Gomes ééés Ábel XaviérKerezsma már smafu???Szerzso Konszenszaonak azért igazán adhatnának egy lehetőségetHát így nem kerül vissza Ronika 🤣Se danilo pereira, se cancelo🤣🤣
warr_b
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
gamerkr
Gergőbácsi
warr_b
Hanni
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Most már elárulom, hogy magamban 3:2-es portugál győzelmet tippeltem. Az a szerencse, hogy nem tettem rá 2000 eurót.
több mint 1 éve
Svejc olyan, mint amikor én fifázok valami erősebb csapat ellen, és kapok két gólt valami iszonyat elbaszott nemvédekezés miatt, kiakadok, és fullba nyomom a támadást. aztán a vége 2-7 meg 1-6 meg ilyenek 😀nem értek hozzá, de nekem a kapusuk is borzasztónak tűnik most, nem potyagólokat kapott, de védhetett is volna párat
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Félúton El Salvador felé
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.